TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הכללים הלא פורמליים של ILTA
Pages (15): « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
אריאללללל
המפתחות שלך עדיין אצלי באוטו
חחחחחחחח
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ אריאללללל המפתחות שלך עדיין אצלי באוטו חחחחחחחח |
איפה היית כל הזמן הזה?
ראסמי זה מעניין נו תגיד
עבדתי במסגריה של אבא שלי
[ועכשיו עובד בטורנדו [ענק המזגנים
| Originally posted by Ariels עבדתי במסגריה של אבא שלי [ועכשיו עובד בטורנדו [ענק המזגנים |
היו פה כמה יציאות משעשעות ביותר... אהבתי
בכל אופן...
אהבתי בהחלט את הקטע של זה עם כן המוד, לא המוד
ואתם לא תפנו אליי, אני יפנה אליכם!!
חחחחחחחחחח
בכל אופן...
רק שתהיו בעניין ולא תכניסו לעצמכם רעיונות לראש...
לא רק שחן הוא ת.פ שלי... אני גם יכול לחזור להיות מוד ברגע שיהיה לי זמן...
אז הש פאפיס כולם! 
אלה היו קצת מילים כדורבנות למקרה שמישהו שכח אותי 
יש להתייחס למילים אלה בחוסר רצינות מוחלט... או שאולי לא?!
רק נסו אותי@#$^ ![]()
שוב נחת עלי השעמום...
אז יש שתי אפשרויות
טרד חדש
או להחיות טרד טיפ טיפה ישן
אז בחרתי באפשרות מספר שתיים..
| Originally posted by Hell_Copter בכל אופן... רק שתהיו בעניין ולא תכניסו לעצמכם רעיונות לראש... לא רק שחן הוא ת.פ שלי... אני גם יכול לחזור להיות מוד ברגע שיהיה לי זמן... אז הש פאפיס כולם! ![]() אלה היו קצת מילים כדורבנות למקרה שמישהו שכח אותי ![]() יש להתייחס למילים אלה בחוסר רצינות מוחלט... או שאולי לא?! רק נסו אותי@#$^ |
ישששש
הוא הזכיר אותי

אותי הוא לא הזכיר
im the mystery man 
| Originally posted by KosmiK-G8 טלטול ומיכאל העתודאים שלנו.... מממ יש לי רק משהו אחד לשאול אותכם באיזה שנה אתם משתחררים.? 2014..? קשה...קשה... אפילו קיפר ואליאור ישתחררו לפניכם |

| Originally posted by Flotser אני כנראה ב 2012 אההההההההההההההההההההההה לא חשבתי על זה ככה אף פעם חפיף.... ואילן יקקי דיברתי עם טלטול בכיף אפשר להיפגש שלושינו עכשיו ! ![]() כמובן בנוסף כל מי שיכול לבוא לאזור של אוניברסיטת תל-אביב יבורך |
| מארק לפני שאתה צוחק על המשפט האחרון אני רק רוצה להזכיר שאני בפז"ם שלך כבר מזמן הייתי אזרח |
| Originally posted by markfeldman אח שלי, הכל מתוך בחירה חופשית... ובגלל זה דפקו לי חג !! |
| [i][b]And Now Live From Ramle Its A Brand New Post From The Master ilan -/-][i][b] KosmiK-G8 הכי טוב שעוד מישהו גם יפרסם איזה כללים מצחיקים של הפורום |
צ'יקיטיטוס !!!
אילן כל הכבוד
כולי גאווה וחדווה על הט'רד ...
אסור לשחק כדורגל עם האמפולה של אריאל.
לצח אסור להגיד שאריאל סוס ביריון
לחן אסור להגיד שאריאל חתיך
ולעודד אסור לחלוב פרות...
חג שמח ומאריצה לכולם!
זה לא אני הייתי, זה הבן דוד !!!
| Originally posted by DjChook זה לא אני הייתי, זה הבן דוד !!! |
| Originally posted by luckystrike ולאילן אסור ללטף תחת של בנים חאלאס אילן זה מגעיל באימא שלי |
| Originally posted by KosmiK-G8 זה באמת מגעיל שנגעתי בתחת שלה איכססס... תמסור לה שאני לא יגיע לסדר... אהה ועוד משהו מורן מה זה קטע חדש המורדים.? צא מזה אתה ילד מגודל בן 21 אם אתה לא מאמין תיקח מראה בגובה של מגדלי התאומים ז"ל ותראה שכבר גדלת!!!!! |
| Originally posted by luckystrike קולוצ'י לך ולבני משפחתך! ואילן שאני לא יפתח את הפה ויספר על המ"מ בטירונות שתפס אותך באוהל עושה ביד יא נצנצן ויש עוד... |
| Originally posted by luckystrike קולוצ'י לך ולבני משפחתך! ואילן שאני לא יפתח את הפה ויספר על המ"מ בטירונות שתפס אותך באוהל עושה ביד יא נצנצן ויש עוד... |
| Originally posted by Hell_Copter כל הפואנטה בסיפור הוא שאילן עשה ביד באוהל לא? אז למה שתספר לנו על המ"מ שתפס אותו? |
| Originally posted by KosmiK-G8 כי הוא מת..?!?! |
| Originally posted by Hell_Copter המ"מ שלכם מהטירונות מת?!?! זין... מצטער לשמוע דוד |
איך הגענו לאנשים מתים
מכללים לא פורמלים
?
אם יש טרד אחד בכל הפורום הזה שמתייחס לכותרת זה רק
TUNES
ומזל שלא צריך לדבר שם כי אז גם הוא היה נדפק