TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- זה כואב אך אני עוזב
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind לא יודע מה איתכם, אבל אני בצבא, ולי הקפצה עדיין אומר טקילה עם ספרייט |
הדבר הכי שולט זה הזדכות על כומתה וחתימה על טופס טיולים יוצא לפני השחרור...
אין יותר חזק מזה
יאללה עוד פחות מ-8 חודש והסיוט נגמר
| Originally posted by KosmiK-G8 הדבר הכי שולט זה הזדכות על כומתה וחתימה על טופס טיולים יוצא לפני השחרור... אין יותר חזק מזה יאללה עוד פחות מ-8 חודש והסיוט נגמר |
בעיה
verters (original mix)
משתחרר רק חודש הבא
יש אם אתה רוצה
verters (louzy shuk shahor fake remix)
או שתחכה לחודש הבא
| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחח אלעד באמת ראיתי אנשים מהנחל תאמת בעיקר מפלחיק נחל אבל היו גם עוד... וחטיבה 551 מממ... חטיבה של מה זה? קיצר היו לנו באמת הרבה אורחים בשלל דרגות גבוהות... והיה סה"כ נחמד מאוד אבל טוב שנגמר... יותר ממה שהיה לא הייתי מסוגל לשאת... כמעט סגרתי 14!!!! מעל דפי פורום זה אני מבטיח צעמי לא לסגור יותר מ-7 יום בבסיס עד השחרור וגם אם אני סוגר 7 אז אחריהם יבואו 7 ימים בבית טוב ברור לא? |

| Originally posted by Hell_Copter ירוקה כבוד על! לא מסריחה כמו של הצנפים המגעילים עם החולצה בחוץ שנראית כמו חצאית ראסמי אחת החולצות המכוערות!! |

| Originally posted by Sm0keMachine חטיבה 551 זאת חטיבת מילואים של צנחנים! אתה שייך לאוגדה 98, שמתחתיה 2 חטיבות מילואים - 551 ו623 וחטיבה סדירה אחת, חטיבה 35.... ברור? ![]() שתוק! המדים של הצנחנים אלו המדים הכייייי יפים... ![]() וגם הכומתה..! |
| Originally posted by KosmiK-G8 וואלה היה מוכר המספר... וראסמי מדים של צנחנים שולטים אבל כוס אמק למי אכפת ממדים העיקר היציאות |