TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חבר שלי ב-TATW כבוד ! ! ! ! !
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| ואיך רוברט מתייחס אליכם? |
| Originally posted by Emmanuel B כן יש מצב שאני בא לא אני לא אוסף אותך ואת "יוב" חחחחחחחחחחחח |
מה יש להבין?
לפי דעתי הוא לא בנ אדם... הוא מתייחס לאנשים חרא חבלז...
וחוויתי את זה על בשרי יותר מפעם...
בונא עמנואל ימנייק
תמתקמצן לי על דלק ?
כן מארק מר סם בא בטוח
| מה יש להבין? לפי דעתי הוא לא בנ אדם... הוא מתייחס לאנשים חרא חבלז... וחוויתי את זה על בשרי יותר מפעם |
| כן מארק מר סם בא בטוח |
קודם כל אני שמח לשמוע שאני לא היחיד...
ועם זאת מצטער לשמוע שגם הוא נאלץ לעבור את זה...
תהילה פרסום והצלחה הכל טוב ויפה... אבל לפני הכל צריך להיות בנ אדם...
ובגלל זה אני לא מעריך לו אותו ולא את " ההפקות " שלו וכו...
זה עצוב 
נ.ב - כן ניתן להתעלם ממה שאמרת
| נ.ב - כן ניתן להתעלם ממה שאמרת |
חחחח הצחקת אותי...
כמה זמרים נפלו בגלל ההתנהגות שלהם?
כל כלב מגיע יומו
לא הבנתי כל כך, מה רוברט עשה לכם שתפסתם ממנו מניאק? הוא לא עשה לי כלום עד עכשיו...
| Originally posted by Vortex_SA לא הבנתי כל כך, מה רוברט עשה לכם שתפסתם ממנו מניאק? הוא לא עשה לי כלום עד עכשיו... |
| Originally posted by EternalMusic זה לא ממש חשוב, הוא חרא פשוט וקל, ואם הוא לא " עשה " לך כלום בינתיים אז סבבה לך |
| למה אחי חשוב לי לדעת למה הוא מסוגל שאני יידע להתמודד עם זה... |
חפיף, הייתה תקופה שאיך שהוא עוד נעלבתי מזה...
הקטע הוא שהבנ אדם לא יוצר מוזיקה בישביל עצמו, פעם ציינו פה שהוא ממוסחר, וזה תאכלס נכון, הוא יוצר מוזיקה רק כדי למכור
רק
והוא תומך ביוצרים שהמוזיקה שלהם על בליינד תמכר...
עצוב שזה ככה אבל זה ככה...
ואני חאס וחלילה לא מנסה לזלזל ביוצרים שהוא תומך בהם, כי שמעתי המון קטעים שלהם לא כולם אהבתי אבל יש כאלה ממש טובים...
אז שלא תבין אותי לא נכון שגיא (שגיא שמך נכון?) אם בסוף מכל העסק הזה יצא משהו אז סבבה ,והלוואי תצליח ותתפרסם 
רק שלא יהיה בכל מחיר, שמור על כבוד עצמי.
Peace
| Originally posted by EternalMusic חפיף, הייתה תקופה שאיך שהוא עוד נעלבתי מזה... הקטע הוא שהבנ אדם לא יוצר מוזיקה בישביל עצמו, פעם ציינו פה שהוא ממוסחר, וזה תאכלס נכון, הוא יוצר מוזיקה רק כדי למכור רק והוא תומך ביוצרים שהמוזיקה שלהם על בליינד תמכר... עצוב שזה ככה אבל זה ככה... ואני חאס וחלילה לא מנסה לזלזל ביוצרים שהוא תומך בהם, כי שמעתי המון קטעים שלהם לא כולם אהבתי אבל יש כאלה ממש טובים... אז שלא תבין אותי לא נכון שגיא (שגיא שמך נכון?) אם בסוף מכל העסק הזה יצא משהו אז סבבה ,והלוואי תצליח ותתפרסם ![]() רק שלא יהיה בכל מחיר, שמור על כבוד עצמי. Peace |
אני מסכים איתך מאה אחוז, אם הוא בחר לעסוק במוזיקה ולהשקיע מאה אחוז רק בזה אז הוא צריך להתקיים מזה...
אבל אבל,
קח לדוגמא יוצרים אחרים מפורסמים, הם גם מרוויחים מזה כסף וגם כותבים מהלב (ברוב המקרים)
...
אני מגיל 7 לומד לנגן על פסנתר ויש לי כזה גם בבית .
מהעתיקים האלה...
ואני במקרה לא אוהד שרוף של אפליפטינג עצבני והארד טראנס וטכנו עם כוח וכו...
אני תמיד מנסה לכתוב מוזיקה עם רגש, טראנס כמובן אבל עם מלודיות סימפטיות. כמו שאמרת אני שם דגש יותר על הקטע האומנותי, או לפ]חות מנסה
לפני חצי שנה או יותר אני כבר לא זוכר, ניסיתי לכתוב משהו בסגנן אחר,
וכתבתי קטע אפליפטינג משהו מסחרי כזה אבל בסגנון שלי.
ודווקא את זה הוא נורא אהב, ומשם דברים הסתבכו שלא באשמתי.
מאז אותו קטע חזרתי לכתוב דברים אחרים, אגב אני מאוד מושפע מהיוצרים האחרים פה בפורום כמו אייקון, אקנו, אמ קיי אס
...
קיצר לא הלך לא נורא 
אבל הקטע שהכי מעצבן, סבבה נגיד ואתה לא סובל את המוזיקה שאני יוצר,
אל תתייחס לאנשים כמו כלבים... על דברים כאלה יורד לי כל הערכה לבנ אדם אני מצטער, אבל כמה שהוא " תותח " ומפורסם ולא יודע מה,
אנשים כאלה נופלים בסוף.
אם הוא ירד עליך או משהו אז זה כנראה כי הצקת לו או משהו... תראה המוזיקה שאני יוצר היא הדבר האחרון שתקרא לו מיינסטרים, אבל זה מצליח לגעת באנשים, עובדה, ורוברט שם לב לזה אז הוא החליט לייחצן אותי לחו"ל... אני יודע שדיי עשיתם (אתה ורומן) מוזיקה כדי להרשים את רוברט, זה לא צריכה להיות המטרה כשאתה כותב... אני כותב דברים שאנשים יישמעו וייכנסו אליהם, זה ייתן להם יכולת לעשות עם המוזיקה משהו, יש מוזיקה שאני שומע ואני יכול לדמיין צורות רצות וצבעים וכל מיני, בהתאם למוזיקה... וכזאת מוזיקה אני משתדל לעשות, מוזיקה שתתן לך משהו... לא מוזיקת רקע או משהו, מוזיקה שכשאתה שומע אותה אתה בתוכה... זאת המטרה שלי, וגם כמובן יש את אמנות ההרקדה, לעשות מוזיקה שאנשים יתחילו לזוז כשהם יישמעו אותה... רוברט עושה מה שהוא אוהב, תאמין לי שאם הוא היה מנסה להיות מסחרי הוא היה לוקח זמרת ומתחיל להריץ שירי דידי ולסגו, אבל הוא לא, כי זה לא מה שהוא רוצה לעשות... ותראה אנטוניו, שמעתי את מה שאתה ורומן עושים, זה טוב, פשוט אתם עוד לא משופשפים מספיק, לא יודע להסביר, אבל זה לא נשמע "אמיתי", תשמע כל מיני אומנים, זה נשמע כאילו משהו עושה את המוזיקה, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אני מקווה שתבין, אני נותן לכם עוד מקסימום שנה אני אומר לך אתם תפיקו איכות...
לא מזמן שמעתי ממקור המקורב למדי לרוברט שהוא מן הסתם לא עושה כלום כלומר הטראקים שרשום עךייהם שזה של רוברט גיטלמן או של ג'י אנד אמ פרוג'קט אז בפועל רק ירון מתאמץ ויוצר ורוברט סתם מפיץ את זה בארץ ובעולם...אני לא יודע אם זו אמת כי אני אישית עדיין לא מסוגל להאמין לזה הרי כל פעם ששמעתי דינס טו סיי או סנדיי אפטרנון תמיד הייתי אומר לעצמי "איזה תותח רוברט הזה!" ועכשיו מבשרים לי שהוא סתם שפוט סתם...הוא רק יודע לתקלט וזהו...
מכה פשוט מכה..אני לא יודע...איך אתה יכול לרשום את השם שלך על הטראק בלי לעשות אותו?
או שזה רק רכילות של קנאים אני לא יודע אני כבר לא יודע מה לחשוב...
|OFFTOP|:
| וכתבתי קטע אפליפטינג משהו מסחרי |
| Originally posted by Vortex_SA אם הוא ירד עליך או משהו אז זה כנראה כי הצקת לו או משהו... תראה המוזיקה שאני יוצר היא הדבר האחרון שתקרא לו מיינסטרים, אבל זה מצליח לגעת באנשים, עובדה, ורוברט שם לב לזה אז הוא החליט לייחצן אותי לחו"ל... אני יודע שדיי עשיתם (אתה ורומן) מוזיקה כדי להרשים את רוברט, זה לא צריכה להיות המטרה כשאתה כותב... אני כותב דברים שאנשים יישמעו וייכנסו אליהם, זה ייתן להם יכולת לעשות עם המוזיקה משהו, יש מוזיקה שאני שומע ואני יכול לדמיין צורות רצות וצבעים וכל מיני, בהתאם למוזיקה... וכזאת מוזיקה אני משתדל לעשות, מוזיקה שתתן לך משהו... לא מוזיקת רקע או משהו, מוזיקה שכשאתה שומע אותה אתה בתוכה... זאת המטרה שלי, וגם כמובן יש את אמנות ההרקדה, לעשות מוזיקה שאנשים יתחילו לזוז כשהם יישמעו אותה... רוברט עושה מה שהוא אוהב, תאמין לי שאם הוא היה מנסה להיות מסחרי הוא היה לוקח זמרת ומתחיל להריץ שירי דידי ולסגו, אבל הוא לא, כי זה לא מה שהוא רוצה לעשות... ותראה אנטוניו, שמעתי את מה שאתה ורומן עושים, זה טוב, פשוט אתם עוד לא משופשפים מספיק, לא יודע להסביר, אבל זה לא נשמע "אמיתי", תשמע כל מיני אומנים, זה נשמע כאילו משהו עושה את המוזיקה, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אני מקווה שתבין, אני נותן לכם עוד מקסימום שנה אני אומר לך אתם תפיקו איכות... |
| Originally posted by EternalMusic חחחח, בן כמה אתה תגיד לי? אני לא עושה דברים כדי להרשים אף אחד, קודם כל אני כותב בישבילי ולא אני לא הצקתי לו אף פעם אז בחיית אל תסיק מסקנות... דבר שני מתי פעם אחרונה שמעת משהו שלימעודכן סולו כדי לקבוע את הרמה שלי? דבר שני, כשאני ורומן יצרנו את " סיציליה "שזה קטע שעבדנו עליו לפני חצי שנה בערך שנינו היינו די מתחילים, אני לא אומר שעכשיו אנחנו איזה ארמין אבל השתפרנו המון, יש לנו עוד הרבה מה ללמוד ותמיד יש מה ללמוד. בכל אופן, אתה מפספס את הנקודה... הנקודה שוב היא שרוברט מתייחס לאנשים כמו זבל, וזה לא צריך להיות ככה. |
taltul:
יש המון אמת במה שאמרת, למרות שלא הכל נכון.
לפני כמה שנים הייתי מעריץ אותו ואת ירון על העבודה שלהם כי הם יוצרים מוכשרים, או לפחות ירון.
לדוגמא ב
Plastic Angel vs 2 players - supreme
ירון ואלף הם אלה שכתבו את המנגינה ואת רוב הקטע... אז...
| Originally posted by Vortex_SA קודם כל אני בן 18, לא שמעתי משהו שלך מעודכן רומן שלח לי לפני איזה חודשיים משהו שלכם, אין לי מושג מה זה סיציליה הזה אגב... ועם כל הכבוד, חצי שנה זה דיי כלום... אני יוצר כמעט שש שנים... ולדעתי רוברט לא מתייחס לאנשים זבל, ממה שאני מכיר אותו עד עכשיו... |
| Originally posted by EternalMusic חצי שנה מאז הקטע! |
| Originally posted by Vortex_SA אני יודע, התכוונתי שחצי שנה של התפתחות זה לא הרבה... טוב לא משנה אין לי כח לריב איתך באמת... ניסיתי לעודד ואתה נתפס לשטויות... |

חברים
אני חושב שזה אולי המקום לכתוב את זה
היתה לי שיחה עם אמא שלי לא מזמן על כל האהבה שלי למוזיקה אני חושב שהגעתי למסקנה מסוימת...
אני כנראה אחרי הצבא עוד חצי שנה יקח שיעורי מוזיקה וינסה להתחבר קצת למוזיקה קלאסית - משישמע לי באמת סבבה
נראה איך זה יתחיל ואיך יתקדם
בנתיים זה רחוק
אני ילמד לנגן על פסנתר זה ברור...
וקיצר כמו שאמרתי זה קצת רחוק אבל אני מקווה שבאמת אני יעשה עם זה משהו...
בכל מקרה חברים..
לפני 2007-2008 לא תשמעו ממני כיוצר חחחח...
לא בשביל משהו .. אבל אין פה לאף אחד זכות לשפוט בן אדם אחר..
רוברט לא חייב פה לאף אחד שום דבר אלא אם כן הוא התחייב לכך...
ועכשיו לכמה עובדות, לדברים שנאמרו כאן:
קלאב טראנס בהחלט יכול להיות מסחרי כמו שגם האוס יכול להיות מסחרי
ופסיכודאלי יכול להיות מסחרי... זה פשוט הצלילים שעושים את המוזיקה.
שגיא אני מסכים עם הרבה ממה שאמרת פה, אבל 6 שנים או שנתיים זה לא בהכרח משנה.. יש אנשים שפשוט יש להם את זה ויש להם את הכלים הנכונים והם מגיעים מאוד רחוק אפילו אחרי שנה של עבודה.. מניסיון.