TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פרי קורסטן מגיע לדום, תתכוננו
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON לדעתי משתין על ארמין בקשת בעננן חחחחחחח...אבל כל אחד ואהבתו! טוב הנה שלושה קליפים: Video 1 Video 2 Video 3 (3 minets) תמונות כאן מעמוד 17 עד הסוף: ![]() |

?או שזה עבודה של גיל שלנו
קונים מוקדמות+קומבינות...!!!
אחרי הפעם השנייה או השלישית הצוות מכיר אותך ולא יגיד לך מילה הקטע זה לנסות!
לקנות מוקדמות ולנסות לקמבן דברים.
רועי נכנס לפה אבל לא כותב!
תכתוב יא הומו!
והם לא הכי קטנים אלה אני זה הכי גמד רק לפני שבוע היה לי 19 חחח...
שמתם לב שפרי השמין?

| quote: |
| אני לא מאמין למה שאני רואה בסרטונים... האם פרי תמיד היה כזה חמוד?...תמיד חשבתי שהוא מהדי ג'ים הקשוחים האלה... וואי איזו מסיבה...!!!!!!!!! ויש לי שאלה...עוד פעם אני ראיתי את רועי וחברים שלו...מי שלא יודע מי זה אז ההקלאברים הצעירים ביותר של המסיבות של נקסט (לפחות ככה הם נראים) אני הכרתי אותם במסיבה של ארמין בפארק ורועי הזה אמר לי שהוא בן 20 למרות שלפי מה שראיתי הוא נראה מקסימום בן 18... אבל אל תחשבו שיש לי משהו נגד...הבן אדם מבין במוזיקה כמונו מוזר רק שלא הוא כותב פה בפורום...שאלתי אותו פעם הוא אמר לי שהוא אכן מהפורום אבל מהפורום הכללי...אין לי שום דבר נגדם - ההפך הם חבר'ה טובים...אבל השאלה שאני רוצה לשאול זה איך הם כל הזמן נכנסים בלי שום בעיה לכל מסיבה של נקסט ואני מדגיש את המסיבות בדום עצמו כאשר עם "לוק" כמו שלהם אין מצב לעבוד את הסלקציה...פשוט אין מצב... האם הם חיים על הקומבינות או הם מכירים את מנהלי נקסט או לא יודע מה? איך הם נכנסים כל הזמן? ?או שזה עבודה של גיל שלנו או שאולי אני חי בסרט? תבהירו לי את המצב! |