TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...מה שבחורות אוהבות
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by DJ-BON_v2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיבו חבר'ה אני יחסית חדש פה אבל אתם מטורפים!!!!!!!! |
תודה על המחמאה אחי...
...מטורפים זה השמות-חיבה שלנו
eXeTik
אתה דוגמא מושלמת לבן אדם שפוי ולא מטורף בכלל 
| Originally posted by DJ-BON_v2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) תקשיבו חבר'ה אני יחסית חדש פה אבל אתם מטורפים!!!!!!!!!1 |
| Originally posted by taltul חחחחחחחחחחחחחחחחחח..... את זה לא ניסיתי עדיין...בישביל זה צריך ידידות טובות אבל ממש טובות כי סתם בחורה תביא סטירה אחרי דבר כזה |
| Originally posted by skelz eXeTik אתה דוגמא מושלמת לבן אדם שפוי ולא מטורף בכלל |
חחחחחחח קונן הרגת אותי
לעטוף אותה עם השמיכה
skelz אתה טועה בגדול
נראה לי מר רונן הוא הבנאדם הכי לא שפוי פה!!
חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הקטע של הפלוץ
אני חייב להודות שזה רעיון לא רע...אבל אתה עדיין לא שפוי!
| Originally posted by DJ Alex E. skelz אתה טועה בגדול נראה לי מר רונן הוא הבנאדם הכי לא שפוי פה!! חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הקטע של הפלוץ אני חייב להודות שזה רעיון לא רע...אבל אתה עדיין לא שפוי! |
| Originally posted by eXeTik השם זה קונן. ופלוצים זה דרך טובה לבדוק רמת קירבה לא ברצינות! תחשבו שניה אתה לא תפליץ עם אחת שאתה רק יוצר איתה כי אין בינכם קרבה אבל אם יש לך חברה איזה שנתיים ככה אתה תוקע נאד ועוטף אותה בשמיכה שתיחנק שניכם נקרעים מצחוק... משחקון מומלץ לזוגות אוהבים |

וואי עכשיו אני נזכר..
יצא לי לדבר עם אחד בים ותמיד זה מגיע לנושא סקס
$!@^$!@עכשיו תגידו לי..... זה לא מגעיל ללקק למישהי תחור של התחת
:|
אומנם אני עונה אחרי כולם
אבל לפחןת אני יגרום לכם להשכיל
בחורה אוהבת שתופסים לה בפחטמה וצובטים חזקקקק
וגם שנושכים לה הדגדגן עד שהיא מעבדת דם ומתעלפת
בחורה משתגעת שמנסים להגיע לה לעין דרך האף
וגם שמשחקים לה עם הגורגרת
הם אוהבות שמכניסים להם את כל היד לתחת
פעם ראיתי מישהי כל כך פתוחה הבן אדם כמעט נכנס כולו לתחת שלה
בקיצור רומנטיקה!!
| Originally posted by arik אומנם אני עונה אחרי כולם אבל לפחןת אני יגרום לכם להשכיל בחורה אוהבת שתופסים לה בפחטמה וצובטים חזקקקק וגם שנושכים לה הדגדגן עד שהיא מעבדת דם ומתעלפת בחורה משתגעת שמנסים להגיע לה לעין דרך האף וגם שמשחקים לה עם הגורגרת הם אוהבות שמכניסים להם את כל היד לתחת פעם ראיתי מישהי כל כך פתוחה הבן אדם כמעט נכנס כולו לתחת שלה בקיצור רומנטיקה!! |
| Originally posted by arik אומנם אני עונה אחרי כולם אבל לפחןת אני יגרום לכם להשכיל בחורה אוהבת שתופסים לה בפחטמה וצובטים חזקקקק וגם שנושכים לה הדגדגן עד שהיא מעבדת דם ומתעלפת בחורה משתגעת שמנסים להגיע לה לעין דרך האף וגם שמשחקים לה עם הגורגרת הם אוהבות שמכניסים להם את כל היד לתחת פעם ראיתי מישהי כל כך פתוחה הבן אדם כמעט נכנס כולו לתחת שלה בקיצור רומנטיקה!! |
ללחוץ לה בפטמות זה סבבה חבל"ז
אבל אחר כך היא מחזירה לך עוד יותר כואב
| Originally posted by Vortex_SA יש לי רק להגיד... מה נסגר?!?! דקור אותה וזהו... |
| Originally posted by DJ-BON_v2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) תקשיבו חבר'ה אני יחסית חדש פה אבל אתם מטורפים!!!!!!!!!1 |
| Originally posted by YoraY $!@^$!@עכשיו תגידו לי..... זה לא מגעיל ללקק למישהי תחור של התחת :| |
ותגיע במקרה קצת יותר למעלה
אבל אף אחד לא כפה עלייך להשאר שמ לנצח
במילים עדינות יותר "המאסטר" של סקס
| Originally posted by taltul מממממ..זה מה שאני חושב על זה: 1)קודם כל המרחק בין הכוס לבין אותו חור תלת שהזכרת הוא קטן למדי.... לכן זה לגטימי שבזמן שהיא בדוגי ואתה מאחורה מתאמץ עם הלשון, תסטה ותגיע במקרה קצת יותר למעלה אבל אף אחד לא כפה עלייך להשאר שמ לנצח2)שנית, החור תחת של בחורה הוא מן הסתם אינו כמו של הבחור..אין לך שער שערות או שאריות קקי שנשארו כי נתפסו בשערות... לכן אין סיבה שזה ידחה או יבחיל אותך... |
| Originally posted by taltul מממממ..זה מה שאני חושב על זה: 1)קודם כל המרחק בין הכוס לבין אותו חור תחת שהזכרת הוא קטן למדי.... לכן זה לגטימי שבזמן שהיא בדוגי ואתה מאחורה מתאמץ עם הלשון, תפזול ותגיע במקרה קצת יותר למעלה אבל אף אחד לא כפה עלייך להשאר שמ לנצח2)שנית, החור התחת של בחורה הוא מן הסתם אינו כמו של הבחור..לא תמצא שם שערות או שאריות קקי שנתפסו בשערות... לכן אין סיבה שזה ידחה או יבחיל אותך... 3)לאור ה-1) ו2) זה עניין של טעם או יותר נכון המידה של היותך סוטה או במילים עדינות יותר "המאסטר" של סקסיאללה ממשיכים דיון חבר'ה... בלי לסטות מן הנושא העיקרי... |
| Originally posted by Flotser וכל זה, רק אחרי או בזמן מקלחת יסודית |
Originally posted by eXeTik |

חבר'ה!
אני מוכרח לציין.......
בתור אחד שכבר ליקק למישהי גם את הכוס וגם את החור של התחת......
בשני המקומות אין שום דבר מגעיל
אין טעם, וגם אין הרבה ריח.......
אין ממה לפחד...... פשוט לכו על זה.... תנסו.... לרוב, בחורות מתות על זה 
| Originally posted by taltul נ''ב: בואנה מיקי...חלאס כבר עם הפרצופים העצובים הללו...אתה מכניס אותנו פה לדיכאון..אני כבר לא זוכר פוסטים שבהם הוספת סמיילים... תמיד אתה שם את ה"בכי" או "הפחד"...או משהו בסגנון... אם אתה מתכוון לזה - אז אתה נראה לי בן אדם עצוב חבלז...עייף מהחיים כזה...פסימי... לא? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חבר'ה! אני מוכרח לציין....... בתור אחד שכבר ליקק למישהי גם את הכוס וגם את החור של התחת...... בשני המקומות אין שום דבר מגעיל אין טעם, וגם אין הרבה ריח....... אין ממה לפחד...... פשוט לכו על זה.... תנסו.... לרוב, בחורות מתות על זה |
| Originally posted by taltul ?"נ''ב: למה לא מספר איך עברך הניתוח בטרד של ה"משמעות היום הארוך |
Originally posted by taltul ![]() שמח שאהבת אחי... נראה לי אני ואתה דומים קצת מהבחינה הזאת... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חבר'ה! אני מוכרח לציין....... בתור אחד שכבר ליקק למישהי גם את הכוס וגם את החור של התחת...... בשני המקומות אין שום דבר מגעיל אין טעם, וגם אין הרבה ריח....... אין ממה לפחד...... פשוט לכו על זה.... תנסו.... לרוב, בחורות מתות על זה |
| Originally posted by taltul ברור בקיץ מומלץ ביותר..למרות שלפעמים אין כוח לחכות...ואז ישר לעניינים אני אישית לא בן שנגעל מהדברים האלה...לא יודע ככה אני...לעומת הרבה בנים שאני שומע מהם כמו חבר שלי למשל שעדיין מסרב סתם לרדת לבחורה בלי לדבר אפילו על התחת... |

| Originally posted by eXeTik הניתוח שלי מחר בבוקר- העבירו אותי לאורטופד מומחה אז זה נדחה... לאור התגובות אני פותח רשמית את "Lick The Ass Alliance" ![]() כל המעוניין להצתרף ישנה את כותרתו האישית לאלתר... יש רק חוק(ר) אחד חברי האיחוד לא ישתפו אחד אתת השני בכישורי ליקוק הישבנים שלהם |