TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מתגייסים לצבאאאאא!!!!! 2004-2005
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by black mammmba מתגייס ב 21/11/04 עדין לא יודע לאן לומרת שאני רוצה לחיל ההנדסה אלי |
| Originally posted by black mammmba מתגייס ב 21/11/04 עדין לא יודע לאן לומרת שאני רוצה לחיל ההנדסה אלי |
| Originally posted by MasterP איזה טעויות איזה טעויות. לומדים רק אחרי לצערי. תלך לחי"ר ותעבור יחטיות לפחות תראה אור בית |

| Originally posted by Hell_Copter וזה עוד בא מחמור בקבע ![]() שמע... זה לא נכון שרואים אור בית ביח"טיות סך הכל אתה טוחן את כל המסלול שלך ורק אז החיים שלך דבש... והמסלול הוא יותר ארוך מהמסלול שלי לדוגמה... אבל כל אחד והתעניינויות שלו |
| Originally posted by Sm0keMachine תגיד היציאות שלך מתישהו ישתפרו לפחות לחצאים עם חמשוש ??? |
| Originally posted by Hell_Copter וזה עוד בא מחמור בקבע ![]() |
| Originally posted by MasterP רק עוד שנה ו-5 אני בקבע. אבל בינתיים זה קטע שאני לא מצטער עליו נגיע לגשר ונראה. |
| Originally posted by Hell_Copter מן הסתם רק עוד שנה ו 5... אם אני יצא לקצונה במסלול הכי מהיר זה יהיה שאני כבר קצין אחרי שנתיים אבל מן הסתם הקבע יתחיל רק אחרי 3... הגיון בסיסי בכל מקרה לא יודע אם אני רוצה קצונה די כבד לחטוף שנה ביציאה יש על זה אפילו שיר על בסיס כולם הלכו לג'מבו כולם נסעו לתאילנד, תאילנד, תאילנד ורק אני חתמתי שנה ביציאה כולם נסעו לתאילנד, תאילנד, תאילנד ורק אני חתמתי שנה ביציאה טה לה לה, לה לה לה, לה לה! |
| Originally posted by MasterP לא שוק כתבת חמור בקבע אז אמרתי שיש לי זמן עד הקבע. |
ח'ברה!!!!! יש לי ציריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אני בחודש ה9, עוד מעט הילדים שלי מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אני מתרגש!!:]
בהצלחה לכולם!
שיעבור בקלות ואם אפשר גם בכיף!!

בהצלחה לכולם
| Originally posted by Sniper ח'ברה!!!!! יש לי ציריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני בחודש ה9, עוד מעט הילדים שלי מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני מתרגש!!:] |
| Originally posted by Rising לא !! אתה סתם קבב!! |

רועי יבולבול, הייתי וחיפשתי אותך יבן זונה!!!!
הייתי עם עוז כל הזמן, היה ממש מצחיק חבל"ז
אגב, אני לא אוכל במטבח בבית ליד, אני לא אוכל אוכל צבאי, אני מטופלל ע"י קב"ן בשביל לבדוק מה הבעיה
הנפשית הגדולה שיש לי..
מישו יודע אם משתחררים על 21.. אז עושים בעיות עם רשיון??
מישו מבין בזה אולי? בחוקים וזה?
יא קציצה
אני ראיתי את עוז שם בחוץ לפני שהיה לכם שיחה עם הרס"ר הזה שלכם... ואז גם אחרי דיברתי איתו עוד קצת
והיינו אני ועוד איזה 4 חברים שלי עם עידו אחרי השיחה
קצת מאמץ והיית רואה אותי!
וכוס צעיר...
עוד לא התגייסת וכבר אתה רוצה לצאת על 21?!?
וזה ממש תלוי מה הסיבה שהביאו לך 21 בקשר לרשיון וכל זה
אם תצא על אפילפסיה אז יש מצב שלא יהיה לך רשיון...
יש לך בכלל רשיון שאתה שואל!??! 
| Originally posted by AnthemFreak מישו יודע אם משתחררים על 21.. אז עושים בעיות עם רשיון?? מישו מבין בזה אולי? בחוקים וזה? |
חבר שלי לא רצה להתגייס....ישב חודשיים ב-6 ויצא על 21 בריאותי כי הוא סירב לקחת נפשי..עכשיו הוא אזרח אם רישון אם הכל ! בלי צבא על הראש !! הכי טוב 
אני רק רוצה להגיד לכם כמה טוב לי לראות שיש אנשים שמתגייסים כשאני / אחרי שאני משתחרר
תבינו אותי רק כשקיפר ואליאור יתגייסו