TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כמה פוסטים יש לך?
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter שלך יש קרוב ל 3000 פוסטים וליאמאן יש 1000... ששלושת רבעי מהם זה או מילה אחת או שתיים או לחילופין חיוך אז אלקס (עוד פעם זה בא ה-ק' הזאת... לא יודע מאיפה) אמר שאם הוא ימשיך ככה הוא יעבור אותך תוך שניה! |

| Originally posted by eXeTik אההה תגדי פשוט שאתה פוחד שהוא יעבור אותך וזהו ![]() סתם ...סתם... ד"א: יש פה עוד מישהו חוץ ממני ממך ומחן במועדון ה-3000? (למרות שאני עוד לא) |
| Originally posted by Hell_Copter שלך יש קרוב ל 3000 פוסטים וליאמאן יש 1000... ששלושת רבעי מהם זה או מילה אחת או שתיים או לחילופין חיוך אז אלקס (עוד פעם זה בא ה-ק' הזאת... לא יודע מאיפה) אמר שאם הוא ימשיך ככה הוא יעבור אותך תוך שניה! |
| Originally posted by yaman רועי שמע אחש לי..... אם אני מעצבן אותך עם הקטע של מילה אחת או שתיים או חיוך אני מצטער טוב? מקווה שתסלח לי ותשים אותי מוד |
זה הפוסט ה1600 שלי
שזה די מצחיק אם תחשבו על זה
רועי נרשם כמה ימים אחרי ויש לו פי 10 בערך הודעות
בעעעע הצבא הצבא
הורס את החיים
| Originally posted by Hell_Copter שחבל לך על האף... |
| Originally posted by warpedd_ בעעעע הצבא הצבא הורס את החיים |
| Originally posted by eXeTik הורס? תראה את רועי הצבא הציל אותו משיעבוד לפורומים |
אילן יא קיבוצניקק אתה לא מצחיק
סתם אח שלי..למה אתה לא עונה לי שאני מציף אותך בהאב בהודעות ? 
| Originally posted by KrazyDJs אילן יא קיבוצניקק אתה לא מצחיק סתם אח שלי..למה אתה לא עונה לי שאני מציף אותך בהאב בהודעות ? |

| Originally posted by KosmiK-G8 ובשביל הלא מפותחים פה (יאמאן אליאור וכל החברה מהישובים המרוחקים ממרכז הארץ) פרוזאק זה לא השלוש בדרנים האלה...זה תרופת הרגעה |

| Originally posted by Hell_Copter עדיף שאני יגיד לו תזהר או שאני ענבנב אותך?! |
125 זה טוף?
גברת חדשה בפורום?נעים להכיר
כן זה מצויין תמשיכי ככה!
גם לרועי היה פעם 125 הודעות ותראי עכשיו עוד מעט יהיה צריך לפתוח עוד שורה בשורת הקאונטר של ההודעות כדי שהמספר העצום הזה יוכל להיכנס בדף...

אגב זה רק אני או שעוד מעט מספר ההודעות שלך יהיה כמו מספר האייסיקיו?חחח
| Originally posted by DJ Alex E. גברת חדשה בפורום?נעים להכיר כן זה מצויין תמשיכי ככה! גם לרועי היה פעם 125 הודעות ותראי עכשיו עוד מעט יהיה צריך לפתוח עוד שורה בשורת הקאונטר של ההודעות כדי שהמספר העצום הזה יוכל להיכנס בדף... |
| Originally posted by princess cc ממממממממ לא ממש חדשה טוף נו אפשר להגיד, אבל אל תדאג אלקס אני בסוף אשבור פה את כולם להבדיל מכם אני לא בצבא יש לי הרבה יותר זמן! |
| Originally posted by DJ Alex E. גרררר ....עוד אחת.....תגידי ראית במקרה את החתימה שלי?כן כן זאת שכתובה מתחת לכל פוסט שלי |
3-0-0-0 ! ! !
2999 (2.73 posts per day)
מה שאומר שזה הפוסט ה-3000, כבוד!
אני מברך את עצמי להצתרפות קבוצת המיעוט של 3000 הפוסטים

| Originally posted by princess cc ברור ראיתי וזו הסיבה שכתבתי ב-ק' כי בד"כ אלכס זה ב-כ' אבל משום מה זכרתי שהיה לך חשוב כ"כ לציין את זה בכל הזדמנות אז כנראה שאצלך זה ב-ק', אניוויי אלכככככככככככככככס גיב מי אה ברייק שמת לב לפאקינג שעה? |
הפוסט שעכשיו הוא ה700!
699 (2.23 posts per day)
ועעכשיו אני כבר בדרך ל800
הקפצה קטנה לתרד הזה לכבוד הפוסט ה1000 שלי 
2.67 posts per day
| Originally posted by DJ Alex E. הקפצה קטנה לתרד הזה לכבוד הפוסט ה1000 שלי ![]() 2.67 posts per day |
לי יש....
106 (1.47 posts per day)

| Originally posted by princess cc 125 זה טוף? |
17 (2.97 posts per day)

| Originally posted by Lady Mo0 Mo0 17 (2.97 posts per day) |