TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by MasterP על מזל אנחנו לא שולטים על עצמנו כן. תכיר את הסלקטורים, זה לא כזה מפחיד, וגם אם זה קצת לקקני, על הזין שלך אתה זה שיכנס חינם למסיבות עוד חודש, כשזה שקרא לך לקקן ילקק לך שתעזור לו בכניסה. ככה זה החיים. אל תתבייש מכלום ותשים זין על הכל |
בחמש השנים האחרונות אני זוכר באמת מספר פעמים דיי ספורים ששילמתי כסף על כרטיס ואם כבר שילמתי זה היה בהנחה, זה שאני לא אוהב אלכוהול רק עוזר לי לשמור את הכסף לדברים אחרים
אז איך אני עושה את זה? לא, לא ליקקתי לאף אחד, אני גם לא מאמין בזה, פשוט התחברתי לאנשים נכונים במהלך השנים, כמו דיג'ייס, יוצרים למינהם, אנשי התעשיה, כך גם הגעתי לרדיו שם במשך 4 שנים הייתי אחראי על רוב המוזיקה בתוכנית ועל פינת הבילויים וחדשות הסצנה, כך גם זכיתי להיות במסיבות הכי טובות בארץ, הכל עניין של תן וקח, נתתי לבעלי המועדונים/יחצנים מודעות והם נתנו לי הזמנות חינם
את רועי טוכנר לדוגמא הכרתי ממש טוב לפני 4 שנים אחרי גיג שלו באילת, הייתי שם עם חבר שלי ורועי סידר לנו חינם למסיבה ההיא, אחרי המסיבה אני וחבר שלי עזרנו לו לסחוב את התקליטים למלון ומאז, אנחנו מכירים טוב מאד, הוא סיפק לי לרדיו סטים שלו ושל סם פאנקי פיש ואני הגעתי למסיבות שלהם בלי בעיה
מה שאני מנסה להגיד זה שצריך הרבה סבלנות והעזה, לא לקק לאף אחד כי אף אחד לא שווה את זה, תיהיו ישרים ועם ביטחון עצמי ותראו שבסוף זה יסתדר, אגב נקסט הפקות מוכרים בתור חברה שאוהבת להשתמש בתן וקח, הרבה בזכות הקשרים הטובים שלי עם רוני ויוסי הצלחתי לראיין לרדיו את ארמין ואת פרי קורסטן
העיקר שתיהו מי שאתם
איזה כיף שאני אישה!
אף פע לא ליקקתי לאפ'חד ולא הכרתי אפ'חד ותמיד נכנסתי לאן שרציתי
גם כשהייתי ממש קטינה
מיינד יו כשהייתי רווקה גם נכנסתי למסיבות חינם וגם שתיתי בחינם...
עושים קצת עיניים לסלקטור/ברמן והופ... את בפנים...
ברוך שעשני אישה!!!!!!!!!!!!!!!!
| כך גם הגעתי לרדיו שם במשך 4 שנים הייתי אחראי על רוב המוזיקה בתוכנית ועל פינת הבילויים וחדשות הסצנה |
הרדיו האיזורי רדיו דרום, כל ערב שישי בתכנית "בדרך למסיבה" היום זה כבר היסטוריה
| הרדיו האיזורי רדיו דרום, כל ערב שישי בתכנית "בדרך למסיבה" היום זה כבר היסטוריה |
מארק התוכנית "בדרך למסיבה" הייתה כל שישי בערב..
השדרנים בתוכנית היו :
סאלי פטל , וריי הראל ...
התוכנית הייתה 4 שעות שבשעתיים הראשונות היו מנגנים כל מיני קטעים חדשים ועקיצות למינהם.. כמובן היו גם דיווחים של מה קורא במסיבות במרכזז
ושעתיים שאחרי היו מוקדשות לסטים של יוצרים בארץ ובחו"ל ..
זהו. 
| Originally posted by Huge-A מארק התוכנית "בדרך למסיבה" הייתה כל שישי בערב.. השדרנים בתוכנית היו : סאלי פטל , וריי הראל ... התוכנית הייתה 4 שעות שבשעתיים הראשונות היו מנגנים כל מיני קטעים חדשים ועקיצות למינהם.. כמובן היו גם דיווחים של מה קורא במסיבות במרכזז ושעתיים שאחרי היו מוקדשות לסטים של יוצרים בארץ ובחו"ל .. זהו. |
כמה הבהרות, את תוכנית הרדיו הזאת הגישה ריי הראל מאז הקמת הרדיו, לאחר מכן הצטרף אליה זיו יונס ולפני כמעט שנתיים זיו עזב וסלי פטל החלייף אותו
ב4 השנים האחרונות אני תיפקדתי מאחורי הקלעים בעיקר בתור זה שאחראי שם על רוב הריליסים החדשים ו80 אחוז מהסטים שנוגנו בתוכנית מחצות ועד שתיים לפנות בוקר היו סטים שהשגתי מדיג'ייס שונים וכד', התוכנית היוותה פריצת דרך חשובה בתחום מוזיקת ההאוס והקלאב בדרום, ידוע שאיזור זה מתחבר יותר לטראנס הפסיכודאלי ולפסיי, אצלנו בתוכנית לא היה שום דבר שהזכיר את זה, הרבה טק האוס, טקנו, האוס, ברייק ביט וקצת קלאב טראנס, בעיקר בתוכניות של סלי, פעמיים שידרנו סט של 80 דקות שאני הכנתי במיוחד עבור התוכנית והתארחו אצלנו דיג'ייס מוכרים מהתעשיה
השיא מבחינתי היה הראיון שעשיתי עם פרי קורסטן ודייב סימן בביקורם בארץ, מתוצרת הארץ אני גאה בראיון שעשיתי עם מושיק שלומי והבלעדיות שהייתה לנו בשידור האלבום שלו עוד לפני שהוא שוחרר לחנויות
לצערי, מנכ"ל הרדיו בשיתוף מנהלת התחנה, החליטו לשים וף לתוכנית, זה התחיל בזה שהם רצו שננגן יותר מוזיקת
MTV
וקומראשל, ריי עזבה בגלל זה, אני פרשתי מהעסק ואחרי מספר חודשים כאמור, התוכנית ירדה, עצוב שאין לדרום ייצוג של מוזיקת מועדונים
עצוב יותר שהתוכנית היחידה הנורמאלית ברדיו דרום ירדה!
ראסמי תחנת הרדיו הכי דפוקה שקיימת!
התוכנית של יהורם מ-2001 "בחצי היורם"יאקקקקקקקקקקקקקק
בכלל אין שם תוכנית אחת סבירה...
חבל...

רדיו דרום חרא לדרום!!!!
| עצוב יותר שהתוכנית היחידה הנורמאלית ברדיו דרום ירדה! ראסמי תחנת הרדיו הכי דפוקה שקיימת! התוכנית של יהורם מ-2001 "בחצי היורם"יאקקקקקקקקקקקקקק בכלל אין שם תוכנית אחת סבירה... חבל... |
| Originally posted by markfeldman לכו תדעו, אולי אןי בכלל ביקוש למוסיקה הזו בדרום (נדמה לי שאין גם אף אחד מאיזור זה בפורום שלנו...) בכל אופן, כמו ש- YO אמר, ידוע שהאיזור הזה חובב פסיכודלי ("הפורום" לדוגמא...) |
| יש בפורום שלנו, אני, אדיר, גיל שוורץ אם אנ'לא טועה.... קיצר יש לנו ייצוג הולם לגבי "הפורום" אנשים הולכים לשם כי אין להם ברירה אחרת, לווא דווקא בגלל שאוהבים פסיכודלי, בכל זאת זה המועדון היחיד הנורמאלי בב"ש... במחשבה שנייה זה המועדון היחיד בב"ש... |
תרשו לי לחזור לויכוח...של המוזיקה במועדונים...
אתם חייבים להבין שכמו כל דבר בארץ...שאנחנו שונים מחו"ל
פה אין לנו מאות מיליונים של תושבים...ככה שקשה להרים ליין של טראנס איכותי..מה שאנחנו אוהבים...לא בהכרח כולם אוהבים
ובסוף גם אם מישהו ינסה להרים ליין כזה...הוא יפול מהר מאוד
כי בדרך כלל בנות לא אוהבות טראנסים..וכשאין בנות אין יותר מידי בנים שאוהבים לצאת למועדון הזה...ככה שזה לא כזה פשוט להקפיץ את המוזיקה הזאת קדימה...
תחשבו שבכל אירוע גדול באירופה באים אנשים ממדינות שכנות...וקל יותר ליצור פסטיבלים ודברים ענקיים...
האמת שאחרי כמה שנים בת"א חזרתי לא מזמן הביתה להורים שזה בדרום, אני אשקלוני, אז תוסיפו עוד אחד לרשימה
אגב אני והפורום בב"ש...ממש לא
| Originally posted by markfeldman את לא גרה במרכז ? בכל אופן יש עוד כמה מועדונים באיזור ב"ש והם מנגנים מיינסטרים. |
| המועדונים האלה שמנגנים מיינסטרים, בטח חדשים או לנוער או שייסגרו בקרוב.. כי זה תמיד היה ככה, נפתחים מועדונים ונסגרים פייס איט "פורום ב"ש" זה מונופול! |
| Originally posted by taltul נגיד מסיבות של נקסט מי שמכיר יש תמיד 3 אנשים (בגיל 20 לחייהם ) שבאים ונכנסים חופשי בלי שום בעיה ואני הכרתי אותם ב"ארמין בפארק" אבל הם לא ממש רצו לספר לי איך הם השיגו את האפשרות הזאת של להיכנס בלי שום בעיה ( כן רועי אם אתה תראה את זה - אז התכוונתי אליכם ואני עדיין לא גיליתי את הסוד שלך אחי) אבל עזוב כי הדבר כבר נקרא להתחנף וזה ממש לא נעים ולא מנומס לדעתי... |
| Originally posted by princess cc המועדונים האלה שמנגנים מיינסטרים, בטח חדשים או לנוער או שייסגרו בקרוב.. כי זה תמיד היה ככה, נפתחים מועדונים ונסגרים פייס איט "פורום ב"ש" זה מונופול! |
| Originally posted by Hell_Copter אם אתה מדבר על חברים שלי... אז אין יותר מדי סוד זה לא כזה ביג דיל... פשוט המפיק של נקסט ממש ממש אוהב אותם... קורא להם ילדים שלי אני הייתי איתם רק בפרי בפעם האחרונה כי תמיד המסיבות הטובות היו על שבתות שסגרתי... וחוץ מחברים שלי יש עוד כמה קבוצות של אנשים בגילנו שנכנסים... ורק שתדע לך... שגם מוש נכנס לפרי... והוא קטן ממך בשנתיים... ולא בעזרת חברים שלי או משהו שמעתי שגם הברקה חזק... לא ככה? |

| Originally posted by Hell_Copter שמעתי שגם הברקה חזק... לא ככה? |
| Originally posted by KosmiK-G8 הוא דיבר על רועי אחר שראיתי באוניברסיטה דרך אגב לפני יומיים..חחחחח.. ![]() בחור סבבה לאללה עם המבטא הבריטי הכי יפה ששמעתי בחיים שלי... משלא שמע אותו מדבר לא ראה בחיים שלו תשילוב המדהים בין ישראליות למבטא בריטי... מת לשמוע אותו אומר steve helstrip |
| Originally posted by princess cc פעם הייתי הולכת לאפטרים שם, מקום נחמד, קטן, וזה לא מועדון זה יותר כמו דאנסבר |
| Originally posted by Hell_Copter אבל השמועה אומרת שמבחינת מוזיקה מרביצים שם דברים טובים |
ועוד משהו שאני חייב לציין
היום במצעד
ניגנו רק ט-ר-א-נ-ס!!!!!!!!
חוץ מבהתחלה שב99 ניגנו קצת ראפ
כל השאר היה טראנס!!!!