TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צהריים טובים לכולם :)
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by arik מסכנים חבריך אם הם צרכים להסיע אותך כל פעם כשאתה רעב |
סוף סוף אחת ירושלמית
ישתבח שמו
| Originally posted by yaman סוף סוף אחת ירושלמית ישתבח שמו |
מאיפה את בירושלים אם אפשר לשאול?
| מצטער שאני עונה לך רק עכשיו הייתי חולה בתקופה האחרונה ביליתי הרבה בבתי חולים אז לא הייתי כאן |

| מאיפה את בירושלים אם אפשר לשאול? |
| Originally posted by Lady Mo0 Mo0 אפשר בהחלט אני מפסגת זאב. |
| Originally posted by Rising חור |
| Originally posted by Lady Mo0 Mo0 תהיה בריא! ![]() אפשר בהחלט אני מפסגת זאב. |
| Originally posted by Rising חור |
| Originally posted by yahel222 כפרה עליך ירושלים = חור לאו דווקא השכונה שלה בכל אופן ברוכה הבאה אני דיג'יי יהל |
כל הפוסט העלה לי חיוך על הפרצוף
| Originally posted by yahel222 כפרה עליך ירושלים = חור לאו דווקא השכונה שלה בכל אופן ברוכה הבאה אני דיג'יי יהל |
| Originally posted by yaman ואיפה אתה גר? |
| Originally posted by Hell_Copter קשה לאנשים לקרוא!? הוא גר ברמת גן... |
ברוכה הבאה..
נעים מאוד, אני אסף..
החל ממחר כבר לא פה לעוד הרבה זמן..
NO FEAR משיח בעיר..
| Originally posted by MASTERsplinter ברוכה הבאה.. נעים מאוד, אני אסף.. החל ממחר כבר לא פה לעוד הרבה זמן.. NO FEAR משיח בעיר.. |
| Originally posted by Hell_Copter קשה לאנשים לקרוא!? הוא גר ברמת גן... |
| Originally posted by -CosmicFire- לך תתריד אותה :}} מצטער שאני עונה לך רק עכשיו הייתי חולה בתקופה האחרונה ביליתי הרבה בבתי חולים אז לא הייתי כאן אני קיפר הנער השני של הפורום ברוכה הבאה (ותזהרי לבנות קשה לשרוד פה עם כל החולים האלה תקחי עצות מסיסי :} |
מה אתם דפוקים?? ירושליים שולטת!! אפשר להתבלבל בדרך שם שעות ועדיין להנות (אבל זאת הסטייה שלי ושל חברים שלי...) אה ולסוע באמצע חג ליד ימבה דוסים שמתקבצים ליד שריפה ולהיות באוטו עם חבר לחוץ שבטוח שזה פיגוע יוווו היה מצחיק... ואגב לכו לגן העיר, ימבה כוסיות... וממצב? אני שגיא ברוכה הבאה לפורום... ורק רציתי להגיד! הטיילת בת"א משעממת!! הרבה יותר שווה ללכת לבית קפה בדיזינגוף או משו...
| Originally posted by Vortex_SA מה אתם דפוקים?? ירושליים שולטת!! אפשר להתבלבל בדרך שם שעות ועדיין להנות (אבל זאת הסטייה שלי ושל חברים שלי...) אה ולסוע באמצע חג ליד ימבה דוסים שמתקבצים ליד שריפה ולהיות באוטו עם חבר לחוץ שבטוח שזה פיגוע יוווו היה מצחיק... ואגב לכו לגן העיר, ימבה כוסיות... וממצב? אני שגיא ברוכה הבאה לפורום... ורק רציתי להגיד! הטיילת בת"א משעממת!! הרבה יותר שווה ללכת לבית קפה בדיזינגוף או משו... |
| Originally posted by taltul ...פחחח...אנשי הבתי קפה האלה ממתי בתי קפה ומסעדות הפכו למשהו לא משעמם או שזה גם אחת סטיות שלך... [אין לי משהו אישי נגדך... פשוט אמרת משהו שקצת לא ברור לי מאיפה אתה מסיק מסקנות כאלה...] |
ואז כל החברים שלך משתכרים ומספרים שטויות... למה בכלל קמתי עכשיו?!? אני צריך לישון...
נחמד לראות אנשים מוכרים מצטרפים
רק חבל שזה לקח כל כך הרבה זמן
אז אני מבין שהיום כל מי שמביא תמונה שלו עם פרי מקבל 6 עמודים קבלת פנים... סבבה... נלקח לתשומת ליבי 
| Originally posted by Vortex_SA אני לא "איש בתי קפה"... אבל תראה לפעמים סבבה לשבת סתם להריץ צחוקים עם חברים... ולשאול את המלצרית אם יש גרניטה... ואני אומר שזה יותר כיף מהטיילת שם.. בטיילת משעמם... לי לפחות.. עכשיו כשאני חושב על זה הרבה זמן לא ישבתי בבית קפה.. יודע מה??? יותר שווה מסיבת יער מטורפת שמודיעים לך עליה 5 דקות לפני ואתה עושה עליה לרגל (עם האוטו כמובן) בתוך יער ואז יש יענו סלקטור מסומם שמבקש ממך כסף לכניסה ואתה כזה "אין לי כסף...." והוא חושב קצת... ואז אומר לך טוב נו כנס... ואז כל החברים שלך משתכרים ומספרים שטויות... למה בכלל קמתי עכשיו?!? אני צריך לישון... |
| Originally posted by Vortex_SA אני לא "איש בתי קפה"... אבל תראה לפעמים סבבה לשבת סתם להריץ צחוקים עם חברים... ולשאול את המלצרית אם יש גרניטה... ואני אומר שזה יותר כיף מהטיילת שם.. בטיילת משעמם... לי לפחות.. עכשיו כשאני חושב על זה הרבה זמן לא ישבתי בבית קפה.. יודע מה??? יותר שווה מסיבת יער מטורפת שמודיעים לך עליה 5 דקות לפני ואתה עושה עליה לרגל (עם האוטו כמובן) בתוך יער ואז יש יענו סלקטור מסומם שמבקש ממך כסף לכניסה ואתה כזה "אין לי כסף...." והוא חושב קצת... ואז אומר לך טוב נו כנס... ואז כל החברים שלך משתכרים ומספרים שטויות... למה בכלל קמתי עכשיו?!? אני צריך לישון... |

| Originally posted by KrazyDJs הפוטסים שלך מזכירים לי את הפרסומת של ADSL |
| Originally posted by taltul כבר יותר טוב ![]() נ''ב: "Spontaneous" -> instinctive, natural; not premeditated, impromptu, unplanned; arising from internal forces (of a natural phenomena) מילה הטובה ביותר שהומצאה ע''י בני אדם |