TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המצעד!
Pages (9): « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »
| quote: |
| אחי גם אני ממש אוהב אותו!קטע פרוגרסיב מדהים אפילו הווקאל הגברי שיש בהתחלה הוא יפה |
| Originally posted by markfeldman בהחלט, זה קטע שמתמכרים אליו לאט לאט... |
| קטע טוב לאללה אבל לא צריך להסחף... הוא קצת רדום לטעמי.. |
הדירוג שלי מוכן, טוב חלקית האמת כי חלק מהטראקים לא הצלחתי למצוא וחלק עדיין לא ירדו ובכל זאת דרגתי מה שכן יצא לי לשמוע...
נתחיל בזה שאילן יש לך טעם מעולה במוסיקה! אהבתי את כולם! טוב חוץ מאחד...
אניווי זו הבחירה שלי... סורי אם הביקורת שלי לא ממש ברורה לכם אבל אנ'לא מבינה טוב בסגנונות ואני כותבת במושגים של איך זה נשמע לי באוזן
יאללה אז ככה:
1. Dido - Sand In My Shoes (Above & Beyond 'UV' Remix
[טראק מעלף, בכלל אוהבת את דיידו אז אני די משוחדת כאן]
2. Reflekt - I Need To Be Loved (Thrillseekers Remix) [ מעולה, קצב טוב ווקאל מדהים]
3. Jan Gustafsson - True Fiction[איזה קצב! אוהבת לאללה!]
4. . Adam White – Ballerina[אותו כנ"ל איזה קצבבבבבבבב אהבתי]
5. . Art Of Trance - Mongoose (Tek-Tonik Remix)[ ...and again ... מרגישים אותו ! משהו טוב! ממש אהבתי!]
6. Enmass (a.k.a. dj rampage) – Cq[הייתה לי התלבטות קשה אם להעלות אותו קצת יותר גבוה אבל... ההכרעה נפלה, הקודמים יותר טובים(-:]
7. . sean walsh - time lapse [טראק מעולה יש לו עליות טובות! אחלה קצב]
8. Gabriel & Dresden - Arcadia (Swing To Funk Remix[טראק טוב, יש קצת עליות סבבה ממממ אבל צריך להעיר אותו קצת, אולי יותר קצב]
9. Orbital - Belfast (Leama & Moor Remix) [אההההה ס'דר לא משהו, איטי מידי, לא אהבתי במיוחד]
10. Quivver - These Are The Days. [אותו כנ"ל, טוב, אהבתי אבל רדום מידי, חסר לו קצב]
טראקים שלא נכנסו לדירוג שלי:
. Factoria - Twisting free[לא מצאתי אותו )-
]
. P.O.S. – gravity[גם לא מצאתי]
. Estuera - Tales From The South[עדיין בתהליכי הורדה, אולי אני אגיב עליו בהמשך]
Girl Nobody - Cages (Lemon8 remix)[עדיין לא ירד, כבר יומיים גוד דאמט!!!!]
. Interstate - I Found U[גם לא ירד...]
אילן עבודה טובה!
| הדירוג שלי מוכן, טוב חלקית האמת כי חלק מהטראקים לא הצלחתי למצוא וחלק עדיין לא ירדו ובכל זאת דרגתי מה שכן יצא לי לשמוע... נתחיל בזה שאילן יש לך טעם מעולה במוסיקה! אהבתי את כולם! טוב חוץ מאחד... אניווי זו הבחירה שלי... סורי אם הביקורת שלי לא ממש ברורה לכם אבל אנ'לא מבינה טוב בסגנונות ואני כותבת במושגים של איך זה נשמע לי באוזן יאללה אז ככה: 1. Dido - Sand In My Shoes (Above & Beyond 'UV' Remix [טראק מעלף, בכלל אוהבת את דיידו אז אני די משוחדת כאן] 2. Reflekt - I Need To Be Loved (Thrillseekers Remix) [ מעולה, קצב טוב ווקאל מדהים] 3. Jan Gustafsson - True Fiction[איזה קצב! אוהבת לאללה!] 4. . Adam White – Ballerina[אותו כנ"ל איזה קצבבבבבבבב אהבתי] 5. . Art Of Trance - Mongoose (Tek-Tonik Remix)[ ...and again ... מרגישים אותו ! משהו טוב! ממש אהבתי!] 6. Enmass (a.k.a. dj rampage) – Cq[הייתה לי התלבטות קשה אם להעלות אותו קצת יותר גבוה אבל... ההכרעה נפלה, הקודמים יותר טובים(-:] 7. . sean walsh - time lapse [טראק מעולה יש לו עליות טובות! אחלה קצב] 8. Gabriel & Dresden - Arcadia (Swing To Funk Remix[טראק טוב, יש קצת עליות סבבה ממממ אבל צריך להעיר אותו קצת, אולי יותר קצב] 9. Orbital - Belfast (Leama & Moor Remix) [אההההה ס'דר לא משהו, איטי מידי, לא אהבתי במיוחד] 10. Quivver - These Are The Days. [אותו כנ"ל, טוב, אהבתי אבל רדום מידי, חסר לו קצב] טראקים שלא נכנסו לדירוג שלי: . Factoria - Twisting free[לא מצאתי אותו )-] . P.O.S. – gravity[גם לא מצאתי] . Estuera - Tales From The South[עדיין בתהליכי הורדה, אולי אני אגיב עליו בהמשך] Girl Nobody - Cages (Lemon8 remix)[עדיין לא ירד, כבר יומיים גוד דאמט!!!!] . Interstate - I Found U[גם לא ירד...] אילן עבודה טובה! |
ווואווו
נסיכה אני פותח תטרד הזה ומוצא תפוסט הזה שלך
אני מופתע ומוחמא...

אני שמח שאת מצליחה לאהוב חלק גדול מהקטעים שאני גם מאוד אוהב...
לכל חברי הפורום זאת הודעה רשמית
השבוע חד פעמית אני עושה גם מצעד
בדרך כלל הגלל השבוע בבסיס אני עושה מצעד אחת לשבועיים...
שבת אחרונה עשיתי
אבל מאחר ושמעתי השבוע המון קטעים
אני חושב שאני מוכן לאיזה 3-4 כניסות חדשות למצעד שיש לי כיוונים מסוימים (מאוד מעניינים אגב) לגבי איזה קטעים ייכנסו
נכון לעכשיו יש לי רשימה של איזה 10 קטעים שאני צריך לשמוע שוב את כולם אהבתי מאוד... ונראה מי מספיק כבש אותי ומספיק מרגש אותי ברמה שהוא יכול להכנס למצעד
ולא פחות חשוב
נראה מי לא יחזיק ויתעופף מהמצעד..
סביר להניח שכמה מהמקומות האחרונים...
אבל.. את זה נראה בשישי שבת כשאני יקדיש שוב את הכמה שעות למצעד
אני יתן רק רמז קטן לקטע שעושה רושם של הולך להכנס למצעד..
אחד מהאמנים שאחראי לקטע הזה...מתארח השבוע אצל אלי...
זהו לא אמרתי כלום..ואני אומר רק כי אני מאמין שאהבתי אותו מספיק כדי שהוא יהיה בטופ 15 שלי
| אני יתן רק רמז קטן לקטע שעושה רושם של הולך להכנס למצעד.. אחד מהאמנים שאחראי לקטע הזה...מתארח השבוע אצל אלי... זהו לא אמרתי כלום..ואני אומר רק כי אני מאמין שאהבתי אותו מספיק כדי שהוא יהיה בטופ 15 שלי |
| Originally posted by markfeldman AIRWAVE - SAVE ME - WHITEROOM REMIX ? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני ינהג כמו די ג'יי בריטי שמרן שכרגע עלו עליו i can't confirm it yet i can't deny it.. just watch out for it.. |
יהיה שווה לחכות אני מקוה...
אני חושב שיש לי מקום ראשון חדש (מממ רמז קל.. זאת הולכת להיות כניסה חדשה היישר למקום הראשון)
והפעם אני לא זורק רמזים על הטראק בואו נגיד רק שאני לא מאמין שמישהו פה ינחש מה זה
חברים הטראק הראשון שהזלתי בוא דמעות
עזבו טראק שאומרים שבא לבכות....
אני לא יודע למה אבל פשוט עמדו לי דמעות בעיניים
אין שם ווקאל
אבל דמעות היו... חוויה מיוחדת אולי אני מוזר ואולי לא...
קיצר חכו לסוף שבוע (אם יש פה עוד מישהו חוץ מהנסיכה ומארק שזה בכלל מזיז לו...) וכמובן שמחר א סטייט אוף טראנס משיכול גם להוסיף מועמדים...
| יהיה שווה לחכות אני מקוה... אני חושב שיש לי מקום ראשון חדש (מממ רמז קל.. זאת הולכת להיות כניסה חדשה היישר למקום הראשון) והפעם אני לא זורק רמזים על הטראק בואו נגיד רק שאני לא מאמין שמישהו פה ינחש מה זה חברים הטראק הראשון שהזלתי בוא דמעות עזבו טראק שאומרים שבא לבכות.... אני לא יודע למה אבל פשוט עמדו לי דמעות בעיניים אין שם ווקאל אבל דמעות היו... חוויה מיוחדת אולי אני מוזר ואולי לא... קיצר חכו לסוף שבוע (אם יש פה עוד מישהו חוץ מהנסיכה ומארק שזה בכלל מזיז לו...) וכמובן שמחר א סטייט אוף טראנס משיכול גם להוסיף מועמדים... |
המלצה שלי :
primer-everlast
| Originally posted by DJ Alex E. המלצה שלי : primer-everlast |
Art Of Trance - Mongoose (Tek-Tonik Remix)
לדעתי צריך להיות במקום בלרינה
| Originally posted by markfeldman המלצה שלי: AVA MEA - IN THE END |

| Originally posted by markfeldman המלצה שלי: AVA MEA - IN THE END |
| Originally posted by princess cc סמעק למה אנ'לא מוצאת את זה? |
| נו ברור... זה לא שוחרר עדיין.... נראה לי אפילו אין ריפ... |
| Originally posted by markfeldman מי צריך ריפ ?!? יעברו עוד הרבה מים בירדן עד שישחררו את הקטע הזה... |
| תלוי איזה ריפ... ממליץ לך להוריד ריפים של הבחור בשם ENIGMA-T איכות הטובה ביותר... אבל אם כבר אז תשקיע לבד ותעשה כמוני - תקליט ריפים בעצמך...ככה יצא הכי טוב.... |
חברים
ברגעים האלה אנמי עובד על המצעד..
עם כל העיכובים שבאמצע כמו חבר שאצלי אני אמור לסיים את זה היום!
| Originally posted by KosmiK-G8 חברים ברגעים האלה אנמי עובד על המצעד.. עם כל העיכובים שבאמצע כמו חבר שאצלי אני אמור לסיים את זה היום! |
| סמעק עדיין לא ירדו כל הטראקים של המצעד הראשון כבר שני? אתה מעביד אותי סביב השעון לא לעניין כל העסק הזה! |
טוב חברים
זהו...
המצעד של השבוע הזה מוכן ומזומן
ככה נתונים יבשים
נתתי שתי רמזים השבוע שלא התממשו לבסוף...
האחד לגבי כניסה של הרמיקס החדש של וייט רום... לא מספיק טוב הקטע הזה בנתיים לאוזניים שלי ונשמע אותו עוד במהלך השבוע ונראה אם יש לו סיכוי להכנס שבוע הבא
הרמז השני היה על כניסה למקום הראשונה של קטע חדש..
אז הוא נכנס רק למקום השני...
ועכשיו לנתונים
3 כניסות יחסית לא גבוהות חוץ מאחת
נפרדנו השבוע מ
girl nobody - cages(lemon 8 remix) - שהיה אחד משתי הקטעים הותיקים ביותר
factoria - twisting free - כנ"ל הקטע השני בעל הוותק במצעד
dido - sand in my shoes (above & beyond remix) - יש אצלי תחושה חזקה של מיצוי הקטע מצידי...אולי קצת מוקדם ממה שחשבתי..
מה עוד
כמו כל מצעד שנערך ברדיו מקומי אני יביא לכם תנתונים שאף אחד לא סופר אבל בכל זאת
2 עליות
8 ירידות
2 דריכות במקום
וכמובן 3 כניסות
אז זהו
לא נמתח אתכם יותר
זה הזמן:
לפרסום המצעד החדש!
My 15 Top Tunes At The Moment
1. Quivver - These Are The Days [1]