TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
לפי דעתי אלונזו צודק לאללה
יש מאלה מטומטים בשכל שסתם באים למסיבות והורסים הכל
כמו כל הערסים האלו שלא מבינים בכלל מהחיים שלכם באים לכל מסיבה המטומטמים האלו יש להם מנת איי קיו של חרגול
| quote: |
| Originally posted by dj alonzo מקווה שהבנת.. בכל מקרה, לקרוא את ההודעה שלך לא היה כזה מעצבן כי רשמת שם הרבה דברים נכונים ושאני מסכים איתם, וזה תרם לדיון פה בפורום. אני חייב להגיד שהיום היה אחד הימים שהכי נהניתי להיות בפורום, שסוף סוף ניהלנו דיון מתורבת כמו בני אדם על נושא שחשוב לכולנו, זו המהות של כל הפורום הזה לפי דעתי.. צריך להמשיך בדרך הזאת! |

ת'אמת הייתי קבוע שם לפני שגיליתי את הפורום הזה... לא הכרתי שום דבר אחר
חג שמח גם לך!
חחחחחח
אתה צוחק איתי נכון
היית בפורום של לילה?!!?
וחג שמח לכולם
שנמשיך לעשן נרגילה בשמחה ובששון
כן.. אבל לפני משהו כמו שנה וחצי, ואז חבר שלי גילה לי פורום אחר וחבר אחר מהפורום ההוא גילה לי את הפורום הזה, ומאז אני פה
| Originally posted by dj alonzo כן.. אבל לפני משהו כמו שנה וחצי, ואז חבר שלי גילה לי פורום אחר וחבר אחר מהפורום ההוא גילה לי את הפורום הזה, ומאז אני פה |
כן.. הוא קיים אפילו יותר כי כשאני הגעתי אז כבר היו שם חברים קבועים!
והפורום הקודם שהייתי בו זה
www.futureproducers.com
פעם הוא היה מקום מעולה, אבל עכשיו היה שם מללא בלגן וסגרו את הפורום שהיה כמו הצ'יל אאוט רום והמיוזיק דיסקשן יחד.. כל שאר הפורומים שם עוסקים יותר בציוד וטכניקות יצירה ומיקסוס.
אני מידי פעם מבקר שם, אבל לא לעיתים תכופות...
| Originally posted by dj alonzo כן.. הוא קיים אפילו יותר כי כשאני הגעתי אז כבר היו שם חברים קבועים! |
אף פעם לא היה את זה... כשאמרתי חברים קבועים התכוונתי לאנשים שכל הזמן ניכנסו לשם באופן קבוע... אבל כל אחד בכל זאת יכל לרשום באיזה שם שבא לו, זה אחד הדברים הכי מטומטמים שיש לפי דעתי!
| Originally posted by dj alonzo אף פעם לא היה את זה... כשאמרתי חברים קבועים התכוונתי לאנשים שכל הזמן ניכנסו לשם באופן קבוע... אבל כל אחד בכל זאת יכל לרשום באיזה שם שבא לו, זה אחד הדברים הכי מטומטמים שיש לפי דעתי! |
לאקיסטרייק לא גמרתי אפילו לקרוא את הפוסט שלך אבל אני חייב להסביר לכם משהו חשוב!!!
לא אמרתי שהטרקים של פוש דומים! התכוונתי שהם -בכלל לא דומים-..כאילו הבאתי דוגמה ליוצר שלא התמסחר ועשה מה שהוא אוהב!! ואחרי זה הבאתי כדוגמה את קוסמיק גייט שכל הטרקים שלהם נשמעים אותו הדבר
אני חולההההה על פוש!!!

והכוסית באבטר שלי היא
adriana lima

ואני שוב מדגיש..אני חולה על פוש! 
אני מת מכמה שזה פעיל!!!
אני יוצא ערב אחד וחוזר ורואה שנוספו איזה 3 דפים!!!

זה טוב אל תבינו אותי לא נכון!!!
סבבה!!!
:עכשיו לאקיסטראיק אחי
טל - דווקא עליו אתה רוצה להשתלט? ועכשיו לזה שחם על הפרוגרסיב - טל |

אין לי מושג למה אתה חושב שקוראים לי טל

השם שלי הוא נמרוד!!!
ומה שאמרת לגבי קלאב טראנס - דבר ראשון זה לא בדיוק קלאב טראנס מה שאתה מתכוון אלא אפליפטינג\מלודיק\אפיק - קלאב טראנס זה שירים כמו RUI DE SILVA - TOUCH ME |
דרך אגב בקשר לארוע גדול - היה פה באילת את INNERCITY ביוני 2000 מישהוא הלך? |

יש מתחת לכל פוסט שורה כזאת של כפתורים.. ושם בצד ימין יש כפתור שרשום עליו
תלחץ עליו וזה יעשה לך את זה..
| Originally posted by Dj-2TaLL OK בקטע של האיזורים הייתי בטוח שבדרום(באר שבע) הם יותר בטראנסים למה הגעתי בטעות לאיזה דיג'י מבארשבע והוא אמר לי שהוא מתקלט טראנס זה לא אומר כלום אבל זה הרושם שקיבלתי בכל מקרה... |
הוא התכוון לפסיכודלי...

וזה מוכיח את טענתי
שבדרום שומעים יותר פסיכודאלי מכל איזור אחר בארץ
למרות שאני ועוד כמה חברים מנסים לעשות כאן איזושהי מהפכה...
?תגיד גיל, איזה סגנון אתה מנגן בעיקר
| Originally posted by dj alonzo ?תגיד גיל, איזה סגנון אתה מנגן בעיקר |
TRANCE MAN
גם אני מת על פוש -
חשבתי שהתכוונת שהטראקים שלו דומים לא מבחינת החובבנות שבהם אלא מבחינת הסאונד - יענו תקשיב ל"יוניברסל ניישן" ול "טיל וואי מיט אגיין" (אין לי כוח לעבור לאנגלית) ותראה שהסאונד דומה (וגם ב"גאלאקסי" וב"סטריינג' וורלד" יש סאונד דומה)
בגלל זה חשבתי שאתה מתכוון שהטראקים שלו דומים ואמרתי את הענין על השמות השונים שלו

ו"טל" - יותר טוב מנימרוד

קודם אמרתי טל בגלל הניק שלך כי לא היה לי כוח להעתיק את כולו
ובעסה שלא יצא לך ללכת לאינרסיטי - גיל - אתה מהדרום למה לא הלכת?
ראית אתמול את כל הקסטת וידאו של אינרסיטי 2000 וזה חבל על הזמן...
לאן?
לפסטיבל של אינרסיטי באילת?
ברור שהלכתי יגנוב 
| Originally posted by Gil Shwarts לאן? לפסטיבל של אינרסיטי באילת? ברור שהלכתי יגנוב |
| Originally posted by luckystrike זיין!!! יא בן זונה איך הייתי רוצה ללכת!!!!!!!!!!!! מי תיקלט? חוץ מפרי קורסטן אני לא זוכר אף שם |
חחחח
סבבה הבנתי עכשיו!

| Originally posted by Gil Shwarts ממש שזחור לי היו שם טיאסטו, אוקנפולד ודי ג'יי רנה ודי ג'יי רוז מאמסטרדם... |