TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Marco V מגיע ב 5/11
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אילן זה דקה וחצי הליכה מהתחנה המרכזית החדשה בת"א תעלה על מונית שירות! |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אילן זה דקה וחצי הליכה מהתחנה המרכזית החדשה בת"א תעלה על מונית שירות! |
| Originally posted by taltul גיל אחי אני עדיין מתקשה להביו איך בדיוק ובאיזה אתה רוצה שנגיע??? הרי זה יום שישי בערב! ולפי מיטב ידיעתי אין אף אוטובוס הפועל בשעות המאוחרות האלה... תבהיר את המצב בבקשה ... |
מה הסיכוים שאני אוכל להכנס ??
(18)

בטח שיש מוניות שירות בשישי בערב!!!
יש כל הלילה.
אומנם לא כל הקווים פעילים אבל הראשיים פועלים ובתוך ת"א גם.
| Originally posted by iTAi מה הסיכוים שאני אוכל להכנס ?? (18) |
מי בא ?
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON בטח שיש מוניות שירות בשישי בערב!!! יש כל הלילה. אומנם לא כל הקווים פעילים אבל הראשיים פועלים ובתוך ת"א גם. |
| Originally posted by taltul WTF... באמא שלי אין לי מושג על אילו בדיוק מוניות אתה מדבר???!??!?!?!? ???ואילן... לאיזה קטע של אנדי מור התכוונת |
| Originally posted by KosmiK-G8 גם לי אין מושג עלך מה גיל מדבר.. מקווה שיש אצלי מהיציאה לתל אביב מוניות נבדוק... והקטע שדברתי עליו זה משהו ששמעת משהו עם המספר 1000 נראה לי... |
| אההההההההההההההה זה? >>> ..::: Arthur Baker Feat Astrid Willi - 1000 Years (Andy Moor 12" Mix) :::.. אחי זה טרארק ישן יחסית...שוחרר לפני שנה...מומלץ בחום... אחד הטראקים הטובים ביותר של שנת 2003...!!! |
אז מי מגיע???
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אז מי מגיע???
|
אני בן 19... ויש לי חוגר
אין מצב להיכנס אתם אומרים? או שיש מצב לקומבינה ככה?
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אז מי מגיע???
|
מרקו ויייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפרה עליךךך אתה מספר אחתתת!!!!!
מרקווו ויייייייייי בארץץץץץץץץ וכרגיייייל לא אוכל לראות אותו כי אני קטנצ''''''יק יייייייייייייייייששששש.......
טוב קיצר כבר התרגלתי לעובדה המחורבנת הזאת אני מתחיל לשנוא תגיל הזה (23)
ו... זהו מרקו וי אמן מספר אחת בעולם הוא מנגן בול את הסיגנון שאני אוהב כל הקלאבטראנס שתקעו לו מקצבי טכנו שזה פשוט הדבר הכי טוב שישששששש!!!!!
))))
קיצר תהנו ...
אני וקוב ברשימת מוזמנים... ז"א אנחנו נכנסים חינם והכל
אבל אנחנו לא יודעים אם יכניסו אותנו.....
:\
| Originally posted by YuVaL אני וקוב ברשימת מוזמנים... ז"א אנחנו נכנסים חינם והכל אבל אנחנו לא יודעים אם יכניסו אותנו..... :\ |

| Originally posted by taltul קח סיכון... אולי יתמזל לך איזה משהו... איזה חינם פה ושם... ![]() מנסיוני אבל - אין כמו סלקטורים הנאצים של נקסט.... |
MARCO V
הולך לנגן באולפן של 99
ESC
ביום שישי (היום)
בחצות
שוווה
כל הנראה שהוא ינגן במשך שעה, ואז יטוס למסיבה של
NXT.
מרקו במסיבה של
NXT
יתחיל באיזה 2
שלכם אלי
| Originally posted by YuVaL אני וקוב ברשימת מוזמנים... ז"א אנחנו נכנסים חינם והכל אבל אנחנו לא יודעים אם יכניסו אותנו..... :\ |
| Originally posted by black mammmba MARCO V הולך לנגן באולפן של 99 ESC ביום שישי (היום) בחצות שוווה כל הנראה שהוא ינגן במשך שעה, ואז יטוס למסיבה של NXT. מרקו במסיבה של NXT יתחיל באיזה 2 שלכם אלי |
אתם לא מכירים אולי איזה יחצ"ן או משהו? קומבינה משהו? :|
אני בכל מקרה אנסה להיכנס, אבל אם מישהוא יכול לעזור אני אשמח
אנחנו בני 17... אבל זה לא ממש עוזר..... :\
| Originally posted by KosmiK-G8 לא מאמין שהוא הולך לעלות דקה לפני שתיים וחצי.. אולי אפילו קרוב לשעה שלוש |