TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קורס טכני חייל האוויר
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Shahar איך אפשר להגיע לקריה!? |
ראסמי זה מצחיק אני זוכר פוסטים של שחר על כמה שהוא הולך להיות קרבי ולזיין ערבים
ראסמי יש משהו במה שהאומן-טרפיק כתב בהתחלה - תראה איך אתה מסתדר עם להיות ג'ובניק..אם אתה רואה שלהעביר 3 שנים ככה בלעשות דברים שבאמת לא מועילים לא מתאים לך - אז תשקול יציאה מהצבא על 21נפשי...
עכשיו מה שבאמת חשוב..תוריד פרופיל באמת ל45 נפשי כמה שיותר מהר..ככה אתה מבטיח לך שירות יותר קל..ובלי מילואים..שזה דבר חשוב מאוד 
ובקשר לקצין מיון.. הרצונות שלך לא כל כך מעניינים אותם..יש להם מכסות של אנשים שהם רוצים לסיים...אם הם צריכים מס' מסוים של טבחים עכשיו אז ישלחו אותך להיות טבח..זה הכל גם עניין של מזל..
ושוב אני אומר - טבח זה תפקיד מגעייייייל ביותר..
כל היום לנקות ולהיות בסביבה של המטבח הצה"לי המסריח הזה..עם איזה נגד מפגר שמפקד עליך..והרבה ערסים טיפשים...לא כיף..
בקשר ללהיות מאבטח מתקנים - אל תפסול את האפשרות הזאת.. אתה יכול לחסוך שנה שלמה בצבא..שזה דבר חבל על הזמן..
לדעתי אחרי שאתה מוריד פרופיל וכל העניינים האלה..תבקש להיות מאבטח..ואם לא יהיה לך טוב אז הקב"ן יוציא אותך מזה...
תכלס אחרי הכל..השעות/יציאות זה הדבר הכי חשוב כשאתה ג'ובניק..
אתה תראה את זה.. ככל שיעבור הזמן אתה רק תחשוב על כמה יותר להיות בבית ולא בצבא..
מתי אתה מתגייס?
חשוב שתסדר את כל העניינים עם הפרופיל לפני הגיוס כדי שלא יהיה בלאגן..ואז מה שיקרה זה שבגלל הפרופיל הגבוה שלך ישימו אותך ג'ובניק בגדוד..שזה מאוד לא מומלץ....
| Originally posted by Sm0keMachine ראסמי זה מצחיק אני זוכר פוסטים של שחר על כמה שהוא הולך להיות קרבי ולזיין ערבים ![]() ראסמי יש משהו במה שהאומן-טרפיק כתב בהתחלה - תראה איך אתה מסתדר עם להיות ג'ובניק..אם אתה רואה שלהעביר 3 שנים ככה בלעשות דברים שבאמת לא מועילים לא מתאים לך - אז תשקול יציאה מהצבא על 21נפשי... עכשיו מה שבאמת חשוב..תוריד פרופיל באמת ל45 נפשי כמה שיותר מהר..ככה אתה מבטיח לך שירות יותר קל..ובלי מילואים..שזה דבר חשוב מאוד ![]() ובקשר לקצין מיון.. הרצונות שלך לא כל כך מעניינים אותם..יש להם מכסות של אנשים שהם רוצים לסיים...אם הם צריכים מס' מסוים של טבחים עכשיו אז ישלחו אותך להיות טבח..זה הכל גם עניין של מזל.. ושוב אני אומר - טבח זה תפקיד מגעייייייל ביותר.. כל היום לנקות ולהיות בסביבה של המטבח הצה"לי המסריח הזה..עם איזה נגד מפגר שמפקד עליך..והרבה ערסים טיפשים...לא כיף.. בקשר ללהיות מאבטח מתקנים - אל תפסול את האפשרות הזאת.. אתה יכול לחסוך שנה שלמה בצבא..שזה דבר חבל על הזמן.. לדעתי אחרי שאתה מוריד פרופיל וכל העניינים האלה..תבקש להיות מאבטח..ואם לא יהיה לך טוב אז הקב"ן יוציא אותך מזה... תכלס אחרי הכל..השעות/יציאות זה הדבר הכי חשוב כשאתה ג'ובניק.. אתה תראה את זה.. ככל שיעבור הזמן אתה רק תחשוב על כמה יותר להיות בבית ולא בצבא.. ![]() מתי אתה מתגייס? חשוב שתסדר את כל העניינים עם הפרופיל לפני הגיוס כדי שלא יהיה בלאגן..ואז מה שיקרה זה שבגלל הפרופיל הגבוה שלך ישימו אותך ג'ובניק בגדוד..שזה מאוד לא מומלץ.... |
| Originally posted by KosmiK-G8 אתה מגיע לתחנה מרכזית תל אביב עולה לקומה שביעית למודיעין דן ושואל איזה קווים מגיעים לקרייה בעקרון יש המון קווים שמגיעים לשם שיהיה בהצלחה |
| Originally posted by Sm0keMachine בקשר ללהיות מאבטח מתקנים - אל תפסול את האפשרות הזאת.. אתה יכול לחסוך שנה שלמה בצבא..שזה דבר חבל על הזמן.. |
| חחחחחחחח סבבה יגאל חכה בחפש"ש שלי ניפגש בסיבוב שתבוא לשאול איך מדלגים על מכינה בשביל להתקבל לאוניברסיטה...! |
| Originally posted by Shahar קודם כל תודה על ההסבר אחי... ונכון רציתי לזיין ערבים והכל....אל תשכח שבפוסטים ההם גם רשמתי שיש לי 97 והשבוע גיליתי שיש לי 72 אני מתגייס עוד כמה חודשים ...... 21 אני לא רוצה כי אני רוצה לעשות צבא יש טיפים איך להוריד ל45? זה לא יפגע לי ברישיון של האוטו \ אופנוע?? |

| לא יפגע לך בכלום.... חצי מהצבא זה חיילים עם 45 נפשי |
| Originally posted by Sm0keMachine לא יפגע לך בכלום.... חצי מהצבא זה חיילים עם 45 נפשי ![]() אני מבין שאתה מתגייס מאוחר..אז באמת כדאי לך לשקול את האפשרות של מאבטח מתקנים.. תראה איפה אתה נופל..אם באמת זה נראה לך על הפנים אז תצא מזה... |
| Originally posted by markfeldman לא מדוייק. חצי מהמדינה בקאנטים, אז ? |
| במה זה פוגע? והוא דיי צודק אני מכיר הרבה שהורידו |
| Originally posted by markfeldman תשאל את אילן, הוא יספר לך על הרבה נפלים ברמלה... |
| בעקרון אם אני רוצה 45 אני אצליח לקבל? |
| Originally posted by markfeldman לא אמורה להיות בעיה. |
| יש טיפים? |
אללללללההההההה הייתי שם היום
ראסמי כל חייל שראינו אמר לנו לא ללכת לזה
אבל היה קטעים סוףףףףףף
היינו 4 חברים הסתלבטנו על המורים שם
חזרתי עם טלפון של אחת בת זונה שבחנה אותנו
היה שווה את הנסיעה לחיפה אין מילה......
חייל האוויר שולט!!!!!!
ראסמי כל מי שמקבל זימון לזה שילךךךךךךך!! יש לכם לדבר עם פסיכולוג יש פסיכולוג ופסיכולוגית לכו לפסיכולוגית הבנות שם חרמניות אחושרמוטההה תביאו איתה דיבור תשיגו טלפונים !
משו בראש שך לא הכי בסדר אה חבוב?
באמת נראה לי ששחר אכל איזה חגיגת או משו..
טלפון של פסיכולוגית?
יענו מה אתה רוצה לצאת עם בנות 60 ? 
| טלפון של פסיכולוגית? יענו מה אתה רוצה לצאת עם בנות 60 ? |
| Originally posted by Scorchio משו בראש שך לא הכי בסדר אה חבוב? |
| Originally posted by KrazyDJs באמת נראה לי ששחר אכל איזה חגיגת או משו.. טלפון של פסיכולוגית? יענו מה אתה רוצה לצאת עם בנות 60 ? |

טוב נו 
| אתם מקבלים 1200 שקל בחודש"; |
| אחי רואים אתה בן 15 הבוחנות והפסיכולוגיות שם כולה חצי שנה מעלי בנות 19 נכון משחקות אותה אמאשך ומדברות יעני הם 20 שנה מעליך אבל זה בגלל הם רואות אותך אחד שעוד לא התגייס עד שתמוריד להן תפוזה והן מדברות בגובה עיניים אחת אחת מהם אפשר להשיג במבט מחוץ לבסיס.... וגם בתוך הבסיס אם יודעים לדבר... ואנלא היחיד שהתחיל שם עם חיילות היו שם עוד מהקבוצה שהתחילו למה מי החיילות שם תן לה לצאת מהחדר שהיא מול המפקדת שלה והיא תדבר איתך כמה בא לך |
| Originally posted by Shahar אללללללההההההה הייתי שם היום ראסמי כל חייל שראינו אמר לנו לא ללכת לזה אבל היה קטעים סוףףףףףף היינו 4 חברים הסתלבטנו על המורים שם חזרתי עם טלפון של אחת בת זונה שבחנה אותנו היה שווה את הנסיעה לחיפה אין מילה...... חייל האוויר שולט!!!!!! ראסמי כל מי שמקבל זימון לזה שילךךךךךךך!! יש לכם לדבר עם פסיכולוג יש פסיכולוג ופסיכולוגית לכו לפסיכולוגית הבנות שם חרמניות אחושרמוטההה תביאו איתה דיבור תשיגו טלפונים ! |
| Originally posted by markfeldman לוחמים ? WELCOME TO IDF ! |
| Originally posted by taltul ROFL |
| לא לא ה 1200 זה בזמן קורס שאתה עושה... |
| Originally posted by taltul ROFL ראסמי בדיחה מה שהולך שם |
| Originally posted by markfeldman לא הבנתי כלום ! |
| hehe... זה אמור לעזור.... |