TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לאלו מכם שעדיין לא מספיק גדולים למסיבות של נקסט
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אתה רציני!?!? וואי איך הזמן טס... אני זוכר שהיית עוד בחיתולים |
איך ניפגש אם אין לי מושג איך אנשים נראים קיצר צריך לארגן משהו מסודר לא חפיף יאלה מחר כבר המסיבה
רבאק איזה התרגשות נראה לי כשמייק עולה על הבמה אני חוטף התקף לב....אני כל כך מעריץ את הבנאדם הזה
היוצר הגדול ביותר של כל הזמנים ללא ספק
| Originally posted by DJ Alex E. איך ניפגש אם אין לי מושג איך אנשים נראים קיצר צריך לארגן משהו מסודר לא חפיף יאלה מחר כבר המסיבה רבאק איזה התרגשות נראה לי כשמייק עולה על הבמה אני חוטף התקף לב....אני כל כך מעריץ את הבנאדם הזה היוצר הגדול ביותר של כל הזמנים ללא ספק |
האמת אני בשיקולים ללכת גם היום...
יש הרי את המסיבה בטי אל וי לחוגרים עם מייק..
אבל אני עדיין לא סגור על זה...
אממ יש לי שאלה
בטי אל וי הוא מנגן בלילה FFF
גם עם עופר ניסים
אז הוא לא ישים יותר האוס מטראנסים?
שמעתי את הסט שהוא עשה ל 99
הכל שם האוס ...
אני לא רוצה ללכת ולהתאכזב
אני בא בשביל להשתגע לא בשביל שיבואו אלי מאחורה 
| Originally posted by Spitz אממ יש לי שאלה בטי אל וי הוא מנגן בלילה FFF גם עם עופר ניסים אז הוא לא ישים יותר האוס מטראנסים? שמעתי את הסט שהוא עשה ל 99 הכל שם האוס ... אני לא רוצה ללכת ולהתאכזב אני בא בשביל להשתגע לא בשביל שיבואו אלי מאחורה |
בואנה בכמה מסיבות הוא מופיע האהבל הזה?? יצא לי לקרוא כבר על איזה 4 מקומות שהוא מופיע בהם... מה הוא לכל הגילאים...?
תסבירו לי בבקשה...
| Originally posted by Rising בואנה בכמה מסיבות הוא מופיע האהבל הזה?? יצא לי לקרוא כבר על איזה 4 מקומות שהוא מופיע בהם... מה הוא לכל הגילאים...? תסבירו לי בבקשה... |
מי שיכול להגיע
תלכו
מייק היה מדהים אתמול פשוט בקו מילניום
| Originally posted by Scorchio מי שיכול להגיע תלכו מייק היה מדהים אתמול פשוט בקו מילניום |
| אחי איזה סוג מוזיקרה הוא הביא? שם לפחות קצת טראנסים או רק האוסים? ספר לי קצת לפני שאני הולך ל TLV כי אני רק בן 17 וחצי |
נכון לעכשיו אני בשיקולים חזקים ללכת גם היום
אתמול הייתה אחת המסיבות הטובות שהייתי בהן 
| Originally posted by Hell_Copter נכון לעכשיו אני בשיקולים חזקים ללכת גם היום אתמול הייתה אחת המסיבות הטובות שהייתי בהן |
| Originally posted by Glenn-Holmes תאמת גם אני שוקל אבל שימו לב חברים דברתי עם מייק הוא עושה לי בהתחלה "ell i don't even know where should i be tomorrow" אחרי זה כשבאתי אליו שיחתום לי על החולצה הוא עושה לי "well tomorrow i guess i'll play more progressive" לא רוצה לאכזב אותכם אבל ...זה המצב תדרשו אפליפטינג |

גם אני שם
הלוואי פתאום הוא יביא סט פרוג אני מת...שעה פרוג שעה אפליפט והוא עשה לי תחנוכה.....
| Originally posted by UltraWave גם אני שם הלוואי פתאום הוא יביא סט פרוג אני מת...שעה פרוג שעה אפליפט והוא עשה לי תחנוכה..... |
במועדון רק אפליפטינג
שלא ישים לנו איזה האוס או משהו
אני יביא לו מכות

רועי ואילן תבואו הרבה זמן לא נפגשנו
אמןןןןן אממןןן ושוב אמןןןן שהוא ינגן פרוגרסיב
זאת תהיה התגשמות חלום לשמוע אותו מפציץ במועדון עם
waveforce
או אולי אפילו את טראק השנה שלי
endre-i kill 4 u(probspot remix)
אם הוא ישים את זה אני פשוט אתחיל לבכות כמו ילד קטן
אולי זה יהיה נס החנוכה שלי 
דוגרי יגאל,רועי,וכל שאר זקני השבט
תבואו להגיד שלום לדור העתיד של הפורום 
| Originally posted by sh33p במועדון רק אפליפטינג שלא ישים לנו איזה האוס או משהו אני יביא לו מכות |
| Originally posted by DJ Alex E. אמןןןןן אממןןן ושוב אמןןןן שהוא ינגן פרוגרסיב זאת תהיה התגשמות חלום לשמוע אותו מפציץ במועדון עם waveforce או אולי אפילו את טראק השנה שלי endre-i kill 4 u(probspot remix) אם הוא ישים את זה אני פשוט אתחיל לבכות כמו ילד קטן אולי זה יהיה נס החנוכה שלי |
| Originally posted by DJ Alex E. נראה לך באמת שמייק מנגן האוס?חחח אם כבר אז פרוגרסיב טראנס בדיוק כמו שארמין וג'ונו שמים בתוכניות שלהם |
| Originally posted by sh33p אני יודע שהוא לא מנגן האוס אבל כל פירסום באינטרנט שאני רואה לגבי המסיבה רשום די גי מייק ינגן האוס משובח WTF? רק בישראל |
| Originally posted by Scorchio אתה כנראה לא יודע מה זה פרוגרסיב אצל מייק כשאמרנו שהוא התחיל עם פרוגרסיב הוא ממש התחיל עם פרוגרסיב יענו קצב איטי Wave Force כבר היה שהוא התחיל להגביר קצב |