TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה דעתכם על לפתוח אתר (והפעם רציני!!) שלנו?
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
ועוד יש לך את החוצפה להגיד כל פעם שאני מחוק
"משטרת ישראל בלה בלה בלה"
משטרת ישראל בתחת שלי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| quote: |
| Originally posted by Ariels ועוד יש לך את החוצפה להגיד כל פעם שאני מחוק "משטרת ישראל בלה בלה בלה" משטרת ישראל בתחת שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
זה רושם לי שאין לי רשות
להכנס
למה אתם לא רציניים בקשר לאתר???.
אני דווקא מאוד רציני
אני עובד על
Flash Intro
לאתר...
אבל אני לא יודע איך יקראו לו אז....
| Originally posted by Gil Shwarts אני דווקא מאוד רציני אני עובד על Flash Intro לאתר... אבל אני לא יודע איך יקראו לו אז.... |
| Originally posted by Dj-2TaLL TAIL = TA-IL = TA Israel... |
הרעיון חמוד אבל "זנב" זה לא שם יפה...
אם כבר אז
1.TA - IL
2.TranceAddict IL
3.TranceAddict Israel
אני בעד האמצעי (מס 2) הוא נראה לי הכי יפה...

| Originally posted by Dj-2TaLL הרעיון חמוד אבל "זנב" זה לא שם יפה... אם כבר אז 1.TA - IL 2.TranceAddict IL 3.TranceAddict Israel אני בעד האמצעי (מס 2) הוא נראה לי הכי יפה... |
| Originally posted by Dj-2TaLL הרעיון חמוד אבל "זנב" זה לא שם יפה... אם כבר אז 1.TA - IL 2.TranceAddict IL 3.TranceAddict Israel אני בעד האמצעי (מס 2) הוא נראה לי הכי יפה... |
יופי אז עכשיו שיש לנו רוב
בערך
אז יקראו לאתר
TranceAddict IL
| Originally posted by Dj Moriano יופי אז עכשיו שיש לנו רוב בערך אז יקראו לאתר TranceAddict IL |
סבבה...
אז סגרנו על
TranceAddict IL
אחלה שם...

זהו...
עכשיו שיש לנו שם, אין כבר כלכך הרבה לעשות...

| Originally posted by Dj-2TaLL סבבה... אז סגרנו על TranceAddict IL אחלה שם... ![]() זהו... עכשיו שיש לנו שם, אין כבר כלכך הרבה לעשות... |
| Originally posted by Dj-2TaLL סבבה... אז סגרנו על TranceAddict IL אחלה שם... ![]() זהו... עכשיו שיש לנו שם, אין כבר כלכך הרבה לעשות... |
התחלתי לעבוד על עיצוב אבל אני די תקוע...
אין לי רעיון אז אני מתחיל כל פעם דף חדש בתקווה שיצא משהו מגניב...
בסוף אני מקווה שיצא מגניב...
| Originally posted by Agent-Fire התחלתי לעבוד על עיצוב אבל אני די תקוע... אין לי רעיון אז אני מתחיל כל פעם דף חדש בתקווה שיצא משהו מגניב... בסוף אני מקווה שיצא מגניב... |
ואוו
את זה לא ראיתי
איך מתקדמת העבודה?
| Originally posted by nesher ואוו את זה לא ראיתי איך מתקדמת העבודה? |
מה אתם מתכוונים לעשות?
לחלק משימות לכל אחד?
אם כן
אז אני אחראי על השתייה

| Originally posted by nesher מה אתם מתכוונים לעשות? לחלק משימות לכל אחד? אם כן אז אני אחראי על השתייה |
| Originally posted by nesher מה אתם מתכוונים לעשות? לחלק משימות לכל אחד? אם כן אז אני אחראי על השתייה |
מה הקשר לנרקומן
שמחלקים אגפים אל תשכחו אותי
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחח..... איזה נרקומן.. אנחנו נחלק את זה למשימות כל אחד יהיה לו אגף שהוא אחראי עליו |
אתם תביאו את המשקיעים ואני יביא את הנייר טואלט