TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ט'רד צבא
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »

| quote: |
Originally posted by DjChook |
| Originally posted by Shahar "אני יודע אתה בטח אומר "עוד פעם הוא והחברים הערסים שלו אבל זה לא ככה תחשוב שמתקשרים לאיים עליך וחבר שך לוקח תטלפון והולך לבד למי שאיים עליך בלי לספר לך אפילו זה חבר אמיתי.. |
| Originally posted by Glenn-Holmes זאת אפשרות אחת אפשרות שנייה היא שהוא היה חם על לריב מכות |

שחר, מה זה כל הדיבורים האלה על ג'ובניקים שגונבים דברים ומרביצים אחד לשני?
סורי אם לא פגעתי בדיוק בנושא, פשוט לא היה לי ממש כוח להתעמק ולקרוא הכל.... אבל זה הרעיון הכללי שקיבלתי.....
בכל מקרה, רציתי לספר לכם שסגרתי עכשיו פעם ראשונה 21.....
ולמרבה הפלא לא היה כ"כ נורא. זה עבר ממש מהר!
רק חבל שבגלל פאקים (הפקרת נשק ואיחור לשמירה) מקצרים לי את החופשה ואני צריך לחזור ביום ראשון לבסיס....
אבל בקטנה. היה סבבה....
אז מה קרה פה ב-3 שבועות האחרונים? הפסדתי משהו? 
| Originally posted by HyPeRSoNiC שחר, מה זה כל הדיבורים האלה על ג'ובניקים שגונבים דברים ומרביצים אחד לשני? סורי אם לא פגעתי בדיוק בנושא, פשוט לא היה לי ממש כוח להתעמק ולקרוא הכל.... אבל זה הרעיון הכללי שקיבלתי..... בכל מקרה, רציתי לספר לכם שסגרתי עכשיו פעם ראשונה 21..... ולמרבה הפלא לא היה כ"כ נורא. זה עבר ממש מהר! רק חבל שבגלל פאקים (הפקרת נשק ואיחור לשמירה) מקצרים לי את החופשה ואני צריך לחזור ביום ראשון לבסיס.... אבל בקטנה. היה סבבה.... אז מה קרה פה ב-3 שבועות האחרונים? הפסדתי משהו? |

שחר, אתה יומיים בצבא מה אתה חושב שאתה מבין
אתה ג'ובניק, אתה יכול להשתין על המ"כית שלך ויתנו לך נזיפה
אבל מזה שהוא סגר 21 נשמע כאילו הוא עושה טיפה יותר מ 02... ולכן הוא לא יכול לעשות דברים כאלה
חוץ מזה, בנאדם נורמלי יודע להשלים עם זה שהוא עשה פאק, ומשלם על זה
| Originally posted by DjChook שחר, אתה יומיים בצבא מה אתה חושב שאתה מבין אתה ג'ובניק, אתה יכול להשתין על המ"כית שלך ויתנו לך נזיפה אבל מזה שהוא סגר 21 נשמע כאילו הוא עושה טיפה יותר מ 02... ולכן הוא לא יכול לעשות דברים כאלה חוץ מזה, בנאדם נורמלי יודע להשלים עם זה שהוא עשה פאק, ומשלם על זה |
| Originally posted by DjChook שחר, אתה יומיים בצבא מה אתה חושב שאתה מבין אתה ג'ובניק, אתה יכול להשתין על המ"כית שלך ויתנו לך נזיפה אבל מזה שהוא סגר 21 נשמע כאילו הוא עושה טיפה יותר מ 02... ולכן הוא לא יכול לעשות דברים כאלה חוץ מזה, בנאדם נורמלי יודע להשלים עם זה שהוא עשה פאק, ומשלם על זה |
| Originally posted by HyPeRSoNiC הוצאת לי את המילים מהפה, חן. תודה רבה תאכל'ס מגיע לי שיקצרו לי את החופשה.... גם כי הפקרתי אותו פעמיים, וגם כי איחרתי לשמירה בשבת שמ"ר בנוסף לזה... אז אין מה לעשות, אני אשב יום אחד באוהל ואגרד את הביצים כל היום, זה לא כזה סרט... ולידעתך שחר, אם אני חוזר ביום שלישי זה מבחינתם נחשב נפקדות כי הפס שלי הוא עד מחר. ככה שיצא שאני הייתי נפקד יומיים ואצלינו מעלים למשפט על זה... והיו דברים מעולם.... |
| Originally posted by Shahar גם אצלנו מעלים למשפט אתה מודה בעובדות אומרים לך שפעם הבאה תקבל עונש ואתה יוצא מקסיייימום יגידו לך שאם תעשה את זה עוד פעם תיכנס בפנים אבל זהו בחיים לא יתנו לך עונש על משפט ראשון |
אוחחחח הג'ובניקים האלה....... 
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר יא אללה תבין שאתה עדיין לא בסדיר בטירונות ובקורס העונשים הם קלים בטירוף! במיוחד ב-02 ב-03 ומעלה כבר יש עונשים כבדים יותר בקורס שאני עשיתי בבסיס הדרכה של חיל קשר ותקשוב חבר שלי התעצבן וזרק נשק על הברזל של המיטה והכת שלו נשברה מה הוא קיבל? 7 יום ריתוק מגוחך בטירוף אני לא חושב על פחות מכלא בסדיר על דבר כזה |
| Originally posted by Shahar מאיפה בכלל ידעו שהכת נשברה? היה יכול להמציא להם סיפור |
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר אתה חושב על מה שאתה אומר? 5 דקות לפני מסדר הוא הלך בלי נשק שאלו אותו איפה הוא אמר בחדר עכשיו הוא שוקיסט רצח לא זוכר איך זה הלך הדו שיח אבל זה היה מצחיק רצח בלי קשר הוא יצא על 21 מהצבא אחרי 8 חודש.... אחד האנשים הכי שרוטים שהכרתי בחיי |
| Originally posted by Shahar למה לא הדבקתם את הכת או שבכלל הייתם אומרים שהוא נפל וזה נשבר סתכל אנחנו כל הזמן במקלחת שרים ועושים מלחמות מים אז השבוע דפקנו על החלונות וחבר שלי בטעות שבר תחלון וכל היד שלו נחתכה בסוף הוא הלך למרפאה ואמר שהוא נפל על זכוכית מה בעיה לחרטט להם דברים |
| Originally posted by Glenn-Holmes אם חבר שלך יאבד חלון מה יעשו לו? יופי אני מקווה שאתה מבין תפאקין הבדל בשבילם בין נשק לחלון מה אתה משווה בכלל?!?! |
| Originally posted by Shahar לא השוותי יסטלן אני בא להגיד לך שכל דבר אפשר לחרטט חבר שך יכל להגיד שהוא נפל על הנשק וזה נשבר או שהנשק נפל ממנו (מה שקורה תמיד) וזה נשבר או סתם שמישו לקח תנשק בזמן שזה היה בחדר וזרק לו אותו על הרצפה... |
| Originally posted by Glenn-Holmes יש רק פתרון אחד והוא להגיד לך בסדר שחר אתה צודק... להסביר לך זה דורש פשוט יותר מדי כוחות נפשיים |
| Originally posted by Shahar שמע מכל דבר אפשר לצאת עם קצת חירטוטים ידידה שלי מהקורס הייתה בכלא לפני שהגיעה לקורס ובמקום 7 יום המתיקו לה ל 4 צריך לדעת לדבר |
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר הדוגמאות שלך מגוחכות כי הן לא קשורות לנושא לא אמרת על מה היא קיבלה ריתוק ולמה המתיקו לה יופי יש רוצחים שממתיקים להם תעונשים אבל לא אני ולא אתה נביא תדוגמה הזאת כי היא לא קשורה לחיים מכל דבר אפשר לצאת עם קצת חירטוטים? אז זהו שלא... |
| Originally posted by Shahar ח היא לא קיבלה ריתוק היא קיבלה כלא בגלל שלא התפנתה ועדיין הוא יכל להגיד שמישו לקח לו תנשק ושבר תכת נו! |
| Originally posted by Hell_Copter זה מראה על ההבדל הדק בין טירונות 02 לטירונות אחרת.... אמינות זה הבסיס להכל!! לנסות לעבר ולשקר כל הזמן זה הדבר הכי דפוק שראיתי בחיים שלי לא סתם בטירונות קרבית אוכלים שבת על פאק באמינות... כי יש לזה משמעות עשית טעות? תהיה גבר ותעמוד בעונש שמגיע לך!! לא כמו איזה ילדה קטנה תנסה לברוח ולהפיל אנשים אחרים אם צריך |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני לא מסכים עם המון דברים בצבא אבל הדבר הזה הוא דווקא אחד מהדברים שאני חושב שהם מצוינים זה מקנה ערך חשוב מאוד לחיילים שכמובן שהם יקחו אותו לחיים בהמשך |
| Originally posted by Shahar בקשר לרועי הוא לא דוגמא טובה אחרי שדיברתי איתו אתמול והבנתי שהוא מורעל טילים אז לא יעזור להתווכח איתו |