TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »
מה שמפריע לאילן זה לראות דיג'יים שמנגנים שיחרורים מהאינטרנט ובו אני יסביר לך למה מי שמכיר אותי יודע שאני נגד הדבר הזה לחלוטין!
דיג'יי שמנגן מהאינטרנט הוא רק פוגע בסצנה כי אם הוא יתפרסם קצת הוא ישמש דוגמא לאחרים , פלוס כל המחשבה הזאת של על הזין שלי עוד בן אדם אחד שלא קונה ומנגן אמ פי עוברת ליותר מידי אנשים בראש ואז מה שקורה זה שכולם עושים את זה חחח עוד דבר הוא תחשוב על זה שנייה אחי , ועכשיו אני ידבר בשפה שקצת פונה ליצירה אבל תנסה שנייה להכנס לראש שלי אוקיי
שבנאדם מקצועי עושה קטע יעני פרודוסר עושה קטע....הקטע לא עובר שום פרוססינג הכוונה הוא לא עובר עוד שום עיבוד חוץ! ואני מדגיש חוץ מתהליך המאסטר וההמרה לתקליט. אוקיי?
רוב הפעמים האנשים שעושים לך את הריפים האלו של הרליסים בעצםם עושים אותם עם איזה פטיפון של שתי שקל עם מחט של גג מאתיים שקל והכייייי גרוע עם איזה כרטיס קול של קריאטיב שיש לו ממירים חרא! מה שאומר שהקטע יוצא מהתקליט ונכנס למחשב באיכות.....תגיד לי אתה!
ואז! אתה שומע את הטראק הזה במסיבה מהריפ וזה נשמע?
כה! חרא!
והיום מסיבות באמת נשמעות זוועה בגלל זה תרשה לי לציין.
עוד דבר הוא הסצנה שלנו בנוייה על מעגל של קנייה מכירה הכוונה היא שהטראנס חייב רצף שוטף של קונים כל הזמן אחרת הלייבלים לא יוכלו להתקיים. מה שקורה היום זה בגלל שאין מחזור קונים גדול הלייבלים נאלצים להחתים קטעים זולים או להביא רמיקסרים זולים או אפילו כאלה בחינם בשביל לחסוך עליות ולהוציא רליס שעוד איכשהוא יהיה קצת רווחי מה שאומר רליס הרבה פחות איכותי מבחינת יוצר , מבחינת הקטע , מבחינת תהליך המאסטר שעשו לו וכו'....
קיצר תחשוב על זה בעצמך , אני יודע שזה אולי ישמע לך מופרח אבל הסצנה של הטראנס ירדה בגלל האמ פי 3 נקודה! זה הדבר שהרס!
וככה על הדרך אני רק יציין שלא ארמין ופרי וכל דיג'יי גדול אחר התחיל לנגן לא חוקי לאאאאאאאא! תמיד זה היה חוקי תקראו קצת קורות חיים ארמין אומר אמ פי 3 זה טוב כל הוא שומעים בבית נקודה! הבן אדם היה מנקה שירותים בשביל לקבל חצי שעה של תענוג לתקלט באיזה מועדון קטן את זה אתם יודעים???
אנשים שקרעו תתחת שלהם אבל באמת ובגלל זה הם בטופ...
משהו נורא על הדרך שמעתי מאילקה קליין
מסתבר שבשלב מסויםצ של תהליך הפקת התקליט יש צורך בשימוש בשמן שמחיריו בעולם (כמו דברים רבים אחרים...מי אמר נפט וגז? ) עולים
הדבר כבר מעלה את הסברה שהרבה לפני שרובנו מדמיינים בכלל יפסיקו לייצר תקליטים...
אדון בקול רם אתה שואל מה מפריע לי באמת?
תקרא תתגובה של איתי ואולי תתחיל להבין
תשמע משבא לך באיזה פורמט שבא לך בבית אני לא יכול ולא רוצה להכנס לכל אחד לכיס בטח לא במדינה שבה השכר הוא בטח לא מהגבוהים בלשון המעטה
אבל משבא להרוויח כסף או מוניטין מקטעים שאנשים אחרים יצרו ולא קיבלו ממנו אגורה שחוקה אחת עליהם אז זה מפריע לי
ואם אתה לא מבין את זה או לא רוצה להבין את זה כדאי שתבדוק מה מפריע לך באמת
אני הבחור השני בצמד
ואני אומר בפרוש
שברגע שיש לנו יותר מ 1000 שקל מהופעות
אני מנגן רק דברים שאני קונה ברשיון
זה גם היה הרעיון מהתחלה
עדיין לא סי די אם
אל אפ פי שלושים ברשיון
כאלה שהם 320 ק פי אס ומותר לצרוב אותם
אולי אחרי יותר מכמה אלפים נתחיל להביא תקליטים ו סי די אמים
הדמואים והסטים שאנחנו עושים
הם למטרת פירסום
לא לכסף!
אני מכבד את כל האומנים בדיוק כמוך
אבל מה לעשות אני לא ילד שמנת ואין לי 5000 אלף לזרוק
אני בטוח שרוברט גיטלמן גם התחיל ממשהו כזה
ואין לי שום כוונה להוריד את כל השירים האלה ולנגן
כדי לעשות כסף!
אני עושה את זה מאהבה באמת!!
אז הידרויד אתה צודק 100 אחוז
ובכיף
אם בא לך אתה יכול לשלוח לנו אולי איזה דיסק שלך
שנתחיל ממשהו חוקי כבר עכשיו 
טוב
רציתי להגיב מוקדם יותר
אבל עבר עליי יום ארוווך
אחד הארוכים בחיים שלי.
עכשיו לעניין
אני מסכים איתך איתי
מוסיקה לא חוקית בד"כ באיכות זוועה
לא מבינים את זה עד שקונים
מבחינתי היא נועדה לשמיעה בבית כמו פרומו
מה שאני אוהב אני קונה, נכון להיום באתר של ביטפורט
שיהיה כסף נעבור לתקליטים..
אילן
אני עדיין לא קולט לגמרי למה הדיבור שלך נגוע
וכן אני מסכים איתך שזה מסריח שאומנים מפסידים המון כסף
מעניין ההעתקות
אבל מצד שני הם משיגים המון פרסום
שבלעדיו אני לא יודע איך היתה נראית הסצינה
במיוחד בארץ
מה הבעיה
mamluka
תקנה אמ פי שלוש חוקי, הינה הרגע פתחתי עלזה טרד
כל קטע יעלה לך 6 שקל בערך...
סט נגיד 20 קטעים יעלה לך 120 שקל בסך הכל, לא צריך להיות ילד שמנת
תקנה מה שאתה אוהב ורוצה לנגן
ילד שמנת התכוונתי לנגן אם ווינלים ישר
| quote: |
| Originally posted by mamluka ילד שמנת התכוונתי לנגן אם ווינלים ישר |
| Originally posted by bekol ram טוב רציתי להגיב מוקדם יותר אבל עבר עליי יום ארוווך אחד הארוכים בחיים שלי. עכשיו לעניין אני מסכים איתך איתי מוסיקה לא חוקית בד"כ באיכות זוועה לא מבינים את זה עד שקונים מבחינתי היא נועדה לשמיעה בבית כמו פרומו מה שאני אוהב אני קונה, נכון להיום באתר של ביטפורט שיהיה כסף נעבור לתקליטים.. אילן אני עדיין לא קולט לגמרי למה הדיבור שלך נגוע וכן אני מסכים איתך שזה מסריח שאומנים מפסידים המון כסף מעניין ההעתקות אבל מצד שני הם משיגים המון פרסום שבלעדיו אני לא יודע איך היתה נראית הסצינה במיוחד בארץ |
שמע אילן כמו תמיד אתה מדבר לעניין
(אבל (וחייב לבוא פה אבל
אתה לוקח דברים יותר מדי באופן אישי
אני לא יכנס לפרטים, אתה יודע למה
גם אני לא מושלם
אבל בין זה לבין זילזול
שאני מרגיש בדברים שלך,
ומשתדל לא לשפוט אותך,
ועוד משהו
אפילו ניסיתי לתמוך בך, מכל הלב
וההמשך ידוע, לך לפחות
מבחינתי אתה לא יותר טוב ולא פחות טוב
מאף אחד אחר בפורום הזה כולל את אדון בקול רם
מה שאני בעצם אומר זה
תרד לגובה העיניים
אני בדרך לשם
יש לי להוסיף הרבה לטובתך
אני רק יסכם בזה שאתה בס"כ איש טוב
| Originally posted by Glenn-Holmes הדיבור שלי נגוע? פעם ראשונה שאני שומע את זה בשלוש שנותיי פה ובכלל בחיי ואתה יודע מה? לכבוד הוא לי שזה ההקשר שבגללו זכיתי לתגובה הזו ולבחור שמהווה חצי שני מההרכב אתה בא לפה כבחור חדש שמעולם לא דיבר פה ומצפה ישר לתמיכת ואהבת כל העולם וכאשר מבקרים אותך בצורה לגיטימית התשובה שלך היא שבגלל שאתה לא ילד שמנת כרגע אתה לא קונה ויינילים אז בוא אני יגיד לך משהו אני גר ברמלה ציוד קניתי מהכסף של המענק שחרור מהצבא פלוס עבודה שעבדתי הסיבה היחידה שאין לי חסכון רציני מהשנה שעבדתי מאז השחרור היא שאני משקיע בממוצע 1000 שקל בחודש על תקליטים ומוזיקה בכלל זו גם הסיבה שעדיין לא קניתי אוטו בדיעבד אני לא יגיד לך שהכל בא לי קשה (יש דבריםן שבאו קשה..) אבל הרבה יותר קרוב להגיד שירקתי דם כדי לתמוך בסצינה מאשר שאני ילד שמנת אז אני דוגמא לאחד שהוא לא ילד שמנת וכן תומך בסצינה אתה רוצה להיות די גיי? יש דרך לעשות את זה כל עוד אתה בבית תעשה משבראש שלך במסגרת התקציב שלך. |
| Originally posted by Glenn-Holmes הדיבור שלי נגוע? ... זה הכל בלי דיבור נגוע בצורה הכי נכונה שדאני יכול להעביר תנושא הזה ולא כדי לקטול אלא הפעם באמת ממקום של להבין ולנזות להעביר משהו מהתחושה הזו שאני כן מכיר..התחושה של להתחיל להשקיע כסף במוזיקה אם לא באהבת חיי אז במה אני כן ישקיע? |
| Originally posted by bekol ram שמע אילן כמו תמיד אתה מדבר לעניין (אבל (וחייב לבוא פה אבל אתה לוקח דברים יותר מדי באופן אישי אני לא יכנס לפרטים, אתה יודע למה גם אני לא מושלם אבל בין זה לבין זילזול שאני מרגיש בדברים שלך, ומשתדל לא לשפוט אותך, ועוד משהו אפילו ניסיתי לתמוך בך, מכל הלב וההמשך ידוע, לך לפחות מבחינתי אתה לא יותר טוב ולא פחות טוב מאף אחד אחר בפורום הזה כולל את אדון בקול רם מה שאני בעצם אומר זה תרד לגובה העיניים אני בדרך לשם יש לי להוסיף הרבה לטובתך אני רק יסכם בזה שאתה בס"כ איש טוב |
| originally posted by Glenn-Holmes תאמת אין לי מושג על איזה תמיכה בי אתה מדבר ולגבי ירידה לגובה העיניים והעובדה שאני לא יותר טוב פה מאחרים מתי אמרתי שאני יותר טוב? כל משאמרתי וצר לי שוב אם זה מאוד תקיף אבל זה משהו שחשבתי שאני צריך להביע בצורה הכי חריפה שאפשר. לא מגיע לי יותר מאף אחד כל משאני חושב שהוגן לדרוש זה משהעלתי בפוסט הקודם וכשאני אומר "אדון בקול רם" וזה נשמע לך מתנשא אז אני מצטער אבל אין לי דרך אחרת להתייחס לבן אדם שאני לא מכיר את שמו ולכתוב סתם "בקול רם" היה נשמע לי מגוחך...תגיד מה השם שלך ונתחיל להשתמש בו (סליחה על העצלנות שלי בלחפש אחד מאותם טרדים שבהם אנשים מציינים את שמם וכמה פרטים על עצמם) |
| Originally posted by bekol ram ההתנצלות מתקבלת אני בועז דרך אגב ההתקפה שלי הייתה לטובתך, תאמין או לא אין לי צורך בהתנצחויות. בכל מקרה אין לי סיבה לשפוט אותך יותר, תנהג איך שבא לך.. אתה גם לא חייב להגיב לי שמת לב שהתגובות היחידות שלך אליי היו ששמתי אותך בפינה למה ? |
טוב ראסמי חלאס זה נהיה טרד מאוס עם הויכוחים האלה
אף אחד לא ישנה את דעתו אז למה להמשיך
| Originally posted by Glenn-Holmes אם אתה קצת קורא תפוסטים שלי בכל נושא שנוצרת בו מחלוקת אתה יודע שגם אני ממש לא מחפש התנצחויות אז סגרנו תנושא וממשיכים הלאה בועז ולגבי שאלתך האחרונה האם אתה מכיר הרבה בני אדם שמסוגלים לא להגיב כאשר הם חשים שדוחקים אותם לפינה? |
| Originally posted by Shahar טוב ראסמי חלאס זה נהיה טרד מאוס עם הויכוחים האלה אף אחד לא ישנה את דעתו אז למה להמשיך |
| Originally posted by bekol ram לא מדוייק שחר באמת נמאס מויכוחים אבל במקרה הזה אני שיניתי תדעה שלי שיהיה סופשבוע רגוע אנשים |
| Originally posted by Shahar אז חלאס עם הויכוח "אתם לא חוקיים" "אנחנו כן" "אתם לא" "אנחנו כן" |
| Originally posted by bekol ram על מה בא לך להתווכח ? זרוק משהו |
חכה ל 01.01.2006
מתכננים יומיים של סטים מהכוכבים הגדולים
| Originally posted by Shahar יומיים של סטים מהכוכבים הגדולים |
לא
| Originally posted by Glenn-Holmes שימפנזות עם ביצים בגודל של אגוזי קוקוס הן חיות חכמות יותר מג'ירפב שהצוואר שלה פחות ארוך מ-3 מטר והיא אוכלת דשא רק פעמיים ביום בא לך להתווכח על זה? |
אוהוווווווווווווווווווווווווווווווו
אילןןןןן............... דודדדדדדד והשנייייייי...... וכולםםםםםםםם
חזרתי מהצבאאאאאא........ ואיזה טרד מצ'וגעעעעע...
))
תקשיבו תקישבו.....
אילן אחשלנו... אנחנו מתים עליך וישך גישה מצויינת אך אבל
BUT
(חוץ מהקטע של הלייבל המצחיקול הזה שאני מסכים שהוא די.. מופרח משו..)
יש פה 2 חברס... שרוצים לעשות צעד לכיוון טובת הסצנה ובמקום לפרגן ואולי לעזור תמדבר אליהם כאילו כבר הרמת פה 3 פעמים תסצנה ואתה מבין פי 10 יותר מהם...
תיודע מה אחי עם המצב היום בישראל תאמין לי! שלקנות וינילים ולשלם על מוזיקה זה לא מה שישנה פה תעניינים וזה לא מה שישנה בעולם תעניינים...
כן צריך להיות ילד שמנת כדי לבנות לדג'ה ברמה
כי אתה רוצה לעדכן תקטעים שך ולהביא עוד ועוד.... ותמעדיף לשים ת500 שקל האלה בהשקעה אחרת..
עכשיו אני לא אומר אל תקנו.... תקנו כשיהיה כסף לקנות..... שיהיה רווח...
אני עכשיו רוצה לפתוח מועדון......... למה לעזאזל שאני אשים עכשיו כסף על וינילים לתקליטנים דאמט..... כאילו שלמישו בארץ הזאת אכפת שתקליטן שם ויניל או דיסק בחייכם.....
כל האמנים ראויים להערכה - אבל הם לא ראויים לכסף כל עוד אני לא מרווח מהיצירה שלהם כלום..... עם כל הכבוד..
ברגע שבנאדם עושה שקלים דרך המוזיקה מחובתו לשלם גם לזה שעשה תמוזיקה
זו האידיאולוגיה שלי - וזה המצב היום חברים... אחרת כל אחד פה היה שם כבר 200,000 שקל על מוזיקה, בלי להגזים תחשבו גם על הוצאות של פטיפונים וכו... והיה עם כיסים ריקיים ואז הסצנה היחידה שעוד היה אפשר לפתוח פה זה ריקודי תורה עם הרבי אליעזר בן דוד
edit:
אפשר שאלה ברצינות? - כל המתנגדים לכל מה שהולך פה מעניין אותי לדעת..
אילולי
MP3
הייתם מגלים את עולם הטראנס כמו שאתם מכירים אותו היום?
תחשבו על זה טוב...
| Originally posted by YoraY עכשיו אני לא אומר אל תקנו.... תקנו כשיהיה כסף לקנות..... שיהיה רווח... כל האמנים ראויים להערכה - אבל הם לא ראויים לכסף כל עוד אני לא מרווח מהיצירה שלהם כלום..... עם כל הכבוד.. ברגע שבנאדם עושה שקלים דרך המוזיקה מחובתו לשלם גם לזה שעשה תמוזיקה |