TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כל החיילים שפה..כדאי שתציצו
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Rising מאבטח בעבודה מועדפת באוטבוסים עושה 10 אלף בחודש. הם לוקחים רק קרביים אבל.. אז לרועי זה יכול לבוא בן זונה |
| Originally posted by DjChook מאיפה אתה מביא את הנתון הזה?! כל הרעיון של עבודה מועדפת היא שהיא עבודת פרך, זנות ממש, לרוב בתנאים גרועים ושכר פאתטי הכל בשביל להוציא את המענק שחרור של הקרביים או משהו כזה |
| Originally posted by Glenn-Holmes ירון אני כרגע עובד במחסן של פלאפון ונאפיס נשמע מעניין...אני ישמח לקבל עוד פרטים למרות שהייתי מעדיף לעבוד כמלצר בבית קפה או משהו כזה...ולא נאפיס |
| Originally posted by Shahar נו אז מה הבעיה שתלך לעבוד שם? אתה בגיל המתאים אבל הכי טוב לעבוד בחנות בגדים גם עבודה בת זונה גם כסף וגם מכירים מלא אנשים |
| Originally posted by Glenn-Holmes מספיק על שתי הדברים האחרים שאמרת לגבי מוכר בחנות אבל לגבי הכסף אני לא יודע ולכן אני ייאלץ לשאול כמה... |
| Originally posted by Shahar בכאוס הציעו לי לפני הגיוס 25 לשעה + אחוזי מכירה |
| Originally posted by Glenn-Holmes בוא נראה לעבוד במחסן בפלאפון בשביל 20 שקל לשעה כשצריך לעמוד כמעט כל היום בלי שרואים בכלל בנות כל היום ובלי לשמוע מוזיקה כל היום או 25 לשעה עם בנות עם מוזיקה ועם אוירה קצת מעניינת יותר... מה אתם ממליצים? נעשה סיבוב נראה לי בקרוב כשיהיה לי מספיק זמן ונראה איפה צריכים עובדים ואיפה אני מקבל תנאים כאלה שחר יש לך נסיון קודם במכירות סתם שאלה? |

| Originally posted by Shahar תראה ברור שאם זה היה ככה אז כל בנאדם בן 18 או אחרי צבא שרוצה כסף היה הולך לשם אבל זה לא כזה פשוט מוכר בחנות בגדים עם שם צריך להראות אחד שמבין בסטייל להתלבש ככה כשברגע שהוא יציע ללקוח דברים הלקוח ישתכנע שהוא מדבר עם מישהו שבאמת מבין באופנה ויש לו טעם ולא עם איזה אחד שסתם רוצה שהוא יקנה בגלל זה לא כל אחד יכול להתקבל אני מאמין שאם תבוא אליהם כמו בתמונה עם פרי אתה תתקבל ![]() תלך לקניונים לחנויות הגדולות.. ומה לעשות במקומות האלה כמה שאתה יותר צבעוני ובולט וסטייליסט ככה אתה יותר משפיע אין לי ניסיון קודם במכירות אבל כמו שאתה בטח יודע אני יודע לדבר ויש לי טעם בבגדים הייתי מלצר ד"א אבל מלצרות זה לא הסטייל שלי אני לא אוהב לעבוד עם אנשים מבוגרים ולהיות תמיד רישמי וזה אני מעדיף לעבוד עם אנשים עד גיל 30 שיש להם ראש צעיר שאפשר לצחוק איתם ולקלוט תראש שלהם והם את שלי אולי לך מתאים יותר הכיוון של האנשים המבוגרים והרשימיים שזה בערך מה שהיה במסעדה שעבדתי בה וזה מה שגרם לי ללכת משם.. |
| Originally posted by Glenn-Holmes דבר איתי בכסף אם צריך אני גם יכול להתחפש לדבורה מאיה ולקפוץ באנג'י מעזריאלי תמורת סכום מתאים טוב נו אני לא..יש לי פחד גבהים |
איך זה עמלות? בחודשים הראשונים לפחות של העבודה אתה רק מקפל בגדים לפי מה שאני יודע
| Originally posted by DjChook איך זה עמלות? בחודשים הראשונים לפחות של העבודה אתה רק מקפל בגדים לפי מה שאני יודע |
| Originally posted by DjChook איך זה עמלות? בחודשים הראשונים לפחות של העבודה אתה רק מקפל בגדים לפי מה שאני יודע |
| Originally posted by Glenn-Holmes מה זה טחינת צעירות? חחח הייתי חייב לקשר לנושא שגלשנו אליו לנושא המקורי איכשהו תראו איזה חבר פורום מתוחכם אני |
| Originally posted by Shahar בחודש הראשון אתה לא מקבל עמלות כי אתה מתלמד (כל מקום והמדיניות שלו) ואתה לא רק מקפל בגדים אתה לומד גם למכור ומסתובב עם המוכרים ורואה איך הם עובדים אחרי חודש אתה מנוסה ואז אתה מוכר ומקבל עמלות טחינת צעירוֹת יפדופיל? |
| Originally posted by Glenn-Holmes תלוי איזה צעירות... אני מכיר כמה צעירות בסרטים שאני מאוד אוהב שגם אתה לא היית מתנגד להן |
מה להתלבש בסטייל מה
מוכר בגדים לובש את הבגדים שהחנות מביאה לו.
בקשר לכל הטרד הזה, עזבו אותכם שטויות לתחמן את המערכת וכל זה.
צאו מהצבא וזהו...
| Originally posted by Scorchio מה להתלבש בסטייל מה מוכר בגדים לובש את הבגדים שהחנות מביאה לו. בקשר לכל הטרד הזה, עזבו אותכם שטויות לתחמן את המערכת וכל זה. צאו מהצבא וזהו... |
| Originally posted by Scorchio מה להתלבש בסטייל מה מוכר בגדים לובש את הבגדים שהחנות מביאה לו. בקשר לכל הטרד הזה, עזבו אותכם שטויות לתחמן את המערכת וכל זה. צאו מהצבא וזהו... |
| Originally posted by Glenn-Holmes חחחח אין חכם כבעל ניסיון |
| Originally posted by Scorchio ואללה אילן צודק, מה אתה אומר איזה אהבל שחר אה? |
אני גם חושב ששחר צודק
חוץ מהקטע עם העגיל 
אני עבדתי בחנות בגדים גם, רוב חנויות הבגדים המוכרים לובשים בגדים של הרשת.
שחר אל תזיין לי בשכל כי ידידה שלי עובדת בקאסטרו והיא חייבת ללבוד בגדים של קאסטרו, זה הפרסומת לרשת.
בכל מקרה, איזה דקירה הוא מסוגל משהו הקופיקו הזה בכלל...
| Originally posted by Scorchio ואללה אילן צודק, מה אתה אומר איזה אהבל שחר אה? |
| Originally posted by Glenn-Holmes יש לך מזל ששחר אוהב אותך אם לא זה ישר דקירה אני דווקא חושב ששחר צודק במקרה הזה ככה מסתכלים בעלי החנויות על משרוצה למכור אצלם אין מה לעשות לוק נכון של מוכר יכול למכור טוב יותר זו גישה מסוימת בעסקי האופנה שצריך לקחת בחשבון |
חחח איזה קטע היה עכשיו במשאל חם עם האשכנזים
שחר היית חייב לראות את זה
| Originally posted by Shahar הדבר היחיד שעיצבן אותי בצבא זה שהמפקד שלי אומר שהגוף של חברה שלי רק עצמות :\ |
| Originally posted by Scorchio חחח כן איך זה הלך הראית לו תמונה שלה הוא אמר "עזוב מה אני כלב אני לא אוהב עצמות" תאכלס צודק ... אתה יוצא עם בחורות כל כך רזות שאם הם מעיפות את השיער אחורה הן נופלות על הגב. |