TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רק שתבינו כמה חרא מסתתר בארץ הזאת...
Pages (3): « 1 2 [3]
שימכרו טראקים בפורמט
AC3
אמיתי,עם חלוקה של כל סאונד לערוץ שונה
זה דבר שבאמת שווה לקנות.
העתיד כבר כאן
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
"אם נשווה את המציאות הנוכחית לרשת מזון, הרי שקונה שממלא את עגלת הקניות שלו במוצרים משלם כמו לקוח שרוכש שני מוצרים בקופה המהירה"
איזה ישראלי יסכים לדבר כזה
אם עושים דבר כזה, צריכים לעשות אותו חובה, חוק..
זה רעיון טוב, המחיר שהם נתנו קצת גבוהה אבל לא ?
בכל מקרה איזה בן אדם ( ישראלי במיוחד ) יסכים לצאת פראייר כל עוד יש לו את האפשרות..
אם זה היה עניין חובה אז כולם היו מתעצבנים ובוכים אבל בסופו של דבר זה לא היה יוצא משתלם להוריד קבצים לא חוקיים, כבר יהיה עדיף לקנות בחנות.. וזה יעזור הרבה לתעשייה
אתם חייבים להפסיק להסתכל על ההמון כמדד
העולם הזה עובד על עסקים
למה אתם חושבים ש
BSA
לא באים אליכם הביתה?
כי אתם לא מענינים אותם
אבל עסקים כן
ולכן שבעסק מישהו מוריד סרטים כחולים, הבוס ישמח לעצור את זה על ידי הגבלת רוחב הפס
(סרטים כחולים שקול למוזיקה שקול לתוכנות)
אגב, אם המחיר עבור גלישה ללא הורדות יהיה זול מ-א-ד אז זה יפתה אנשים
ברור שזה ידבר לכמה סוגים של אנשים \ עסקים אבל התכוונתי שבהקשר לנושא שלנו, של להמעיט את ההורדות הלא חוקיות לא נראה לי שזה יתרום הרבה כל עוד זה רק אפשרות ולא משהו חובה
| quote: |
| Originally posted by YO-I הייתי חייב להגיב למאור ובכלל לכל החבר'ה פה בפורום אני בספק אם יש כאן מישהו, כולל מאור שלא הוריד בחיים טראק כזה או אחר מהאינטרנט, לא קיימת חיה כזאת את שטף אתרי הורדות הקבצים לא ניתן לעצור, היום כבר מצאו טריקים אחרים כמו לעלות קבצים למגה אפלוד או יוסנדאיט וכד' אז שיתוף הקבצים כן יהיו שם, תמיד זה לגבי העובדות שעליהן לא ניתן להתווכח ועכשיו למסר שלי מאז ומתמיד השתדלתי לדבוק במסורת שכאשר יש דברים ששווה להשקיע עבורם, גם אם אין לי כסף אני אלך ואקנה את אותם הדברים הרבה אומנים בחו"ל שיחררו לרשת אלבומים שלהם או נותנים להוריד באופן חוקי סינגלים או טראקים שלהם ורק מהסיבה הפשוטה, הם יודעים שרק ככה הם יקדמו את עצמם נכון, זה לא כיף לדעת שטראק שהשקעת בו הרבה זמן ומאמץ שוחרר לרשת וכולם כבר השיגו אבל צריך להבין למה זה מיועד, כמה מאיתנו באמת דיג'ייס שיכולים לנגן את זה במסיבה ולא לקנות את הויניל המקורי, לכמה מאיתנו יש פטיפון כדי לנגן את זה וכמה מאיתנו באמת חורשים על כל קטע עשרות פעמים, לא הרבה אלא אם כן מדובר בקטע שהוא מדהים ביותר וכאן כבר מגיע העניין הבא, השקעה, לקנות את הויניל או את האלבום שעשה לנו את זה כי זה פשוט שווה, מה שלא שווה סביר להניח שאחרי השמעה אחת גם יימחק מההארד דיסק דוגמא הכי טובה אני יכול לתת לכם מאתמול, למרות שיש לי את אלבום הגלובאל אנדרגראונד של פול אוקנפולד מניו יורק באופן צרוב בבית ולמרות שיש לי את אלבום האינרסיטי של טייסטו האלבום הקלאסי שלו, רכשתי אתמול מאחד האתרים באינטרנט העתק מקורי של האלבומים שילמתי למעלה ממאתיים שקל אבל אני לא מצטער על זה לרגע שני האלבומים הללו הם אבני דרך אצלי והיה לי אותם מקוריים עם הקדשה אישית של טייסטו ופול אוקנפולד אבל הם הלכו יחד עם האקסית שלי שלקחה לי אותם, אז חיכיתי לרגע וכאמור אתמול רכשתי לי אותם שורה תחתונה, מה שבאמת שווה לשלם עבורו אנשים ישלמו ומה שלא, יורידו ושניה אח"כ ימחקו ואל תדאגו לפרנסה של הדיג'ייס הגדולים, את הכסף הגדול הם עושים מההופעות שלהם ברחבי העולם, מסכנים הם היוצרים הצעירים שהם לא דיג'ייס שאצלם הפרנסה היא עדיין לא מהמוזיקה רק טוב |