TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ג - ע - ש !!!!!
Pages (3): « 1 2 [3]
נשמע דווקא שהיה נחמד
ואיך המקום עצמו?
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter נכנסתי ב 70 לא רצינו לעלות לוי אי פי רום... יעני רציחנו לרקוד שבוע הבא אם אני רוצה יכול להיות שאני נכנס חינם בדוגרי... היה בנזונה!! עידן גוטמן דפק סט משהו בנזונה... חוץ מזה שקפץ לו הדיסק פעם אחת... הוא שם שם טראקים תותחים PPK-Resurection__Space_Club_Mix Cosmic Gate - Back To Earth (Club Mix) Blank and Jones - Desire (original mix) cosmic gate - Hardcore (Club Mix) ועוד מלא טובים... |
| Originally posted by DjChook הממממ בוא נגיד שהוא עושה שטויות באמצע השיר הוא פתאום עוצר ומתחיל שיר אחר בלי מיקס, פשוט הכל נדפק לו... סתם איזה ערס אחד עידן גוטמן היה קטלני אני ממש אוהב את הסגנון שלו |
| Originally posted by DjChook סבבה, בויאייפי סתם היה נרגילות ומוזיקה של בוגי בן מלמטה (החדר של האייטיז) בעיקרון אבל שתינו מלא הביאו לנו שמפניות חינם ליום הולדת של חבר שלי וגם וודקה תפוזים איזה מצחיק הרוסי הזה שנתן פסטות, ראסמי זה היה מצחיקקק |
| Originally posted by NeMeSiS1234 אני רואה שתיתם דיי הרבה אם "היה שם רוסי שהביא פסטות" חחחחח |
גם למטה שתינו וודקה תפוזים ושמפניות
וחילקו לנו ארטיקים וחטיפי אוקיי ושוקו
וכאלה זרחנים...
השקיעו במסיבה
| Originally posted by DjChook חחחחחחחח אני לא שיכור באמת היה שם !!!! הוא עמד עם עגלה כזאתי והכין פסטה על האש וחילק לאנשים מנות קטנות !!! תשאל את רועי הוא היה מזה עצבני, איזה כמה אנשים רצו ללחוץ לו את היד ולדבר איתו והוא לא הסכים, הילד מושיט לו יד והוא עושה עם הפנים לא ! |
ראסמי שכחתי מהאוקיי קשית
חחח איזה מושפל זה שהלך עם השוקו על הגב 
היה רוסי שם עם פסטה...
אבל לא הלכתי אליו.. מה לי ולו 
היה פצצה... כל הזמן חילקו דברים... כמו שצריך
אכלתי טוב
שתיתי טוב
רקדתי טוב
מה עוד אפשר לבקש??
| Originally posted by Hell_Copter היה רוסי שם עם פסטה... אבל לא הלכתי אליו.. מה לי ולו ![]() היה פצצה... כל הזמן חילקו דברים... כמו שצריך אכלתי טוב שתיתי טוב רקדתי טוב מה עוד אפשר לבקש?? |

יצאנו משם טיפה אחרי 4
שתי דקות לפני שהיה הזה עם המטף...
גם בהתחלת המסיבה הפליקר היה חצי שעה רצוף...
היה מוזיקה מצויינת בהתחלה
ואחר כך שהיה הדי ג'יי השני לא היה כל כך טוב... אבל בסדר
איך כולם התעצבנו שנכבה לו המוסיקה... התחילו לצעוק וזה ואז הוא שם משהו אחר... איזה פאדיחות
הוא פשוט שם מהתחלה את אותו שיר ....
נראה לי
בכל מקרה, אז איך אתה יודע על המטף אם לא היית שם ?
יצאנו מהדיסקוטק שתי דקות לפני המטף...
ישבנו בחוץ עוד קצת
ואזכולם רצו החוצה
נכרתי בעוד כמה טראקים שהוא שם
peran van dijk - good time
אבל לא האוריגינל מיקס... מיקס אחר.. מגעיל
הדי ג'יי השני שם את זה... לא ידן גוטמן
Silverblue - Step back (Blue Sky Remix)
Brooklyn Bounce - Club Bizarre (Dj Scot Project Remix)
Yoda - Definitely
אני זיהיתי את הרוב
חבר שלי השתגע מ
kai tracid - angel of death
זה היה קטלני !
| Originally posted by DjChook אני זיהיתי את הרוב חבר שלי השתגע מ kai tracid - angel of death זה היה קטלני ! |
| Originally posted by Hell_Copter דווקא את זה לא זיהיתי... את כולם זיהיתי חוץ מאחד או שניים שכרגע אמרת ... |

| Originally posted by DjChook סבבה, קצת התאכזבתי כי בחדר של האלטרנטיבי היה רק אייטיז ואני אוהב קצת רוק טוב, ומוזיקה לפוגו ![]() אבל לא היה |
| Originally posted by NeMeSiS1234 רוק??? למה??? |
חחחחחחח
| Originally posted by NeMeSiS1234 רוק??? למה??? |
זה לא
Angel Of Death - Angel Of Death
?!?!
| Originally posted by DJ-Energy זה לא Angel Of Death - Angel Of Death ?!?! |
זה כן...
פשוט שכחתי מזה לרגע
וזה ישן אחושרמוטה... לא יודע למה הוא שם את זה שם
נזכרתי בזה
כי היום שמעתי את זה בביצפר היה לנו יום ספורט
אז חבר שלי הביא מיני דיסק וחיברו ושמעתי את זה
אני בנתיים שחכתי לי קצת עם ה
EQ

| Originally posted by DJ-Energy נזכרתי בזה כי היום שמעתי את זה בביצפר היה לנו יום ספורט אז חבר שלי הביא מיני דיסק וחיברו ושמעתי את זה אני בנתיים שחכתי לי קצת עם ה EQ |