TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Kawaly / Jokes / funnies
Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
hahaha dobre

"Na lekcji religii zakonnica pyta dzieci:
- Co to jest ma�e, je orzeszki, ma ruda kit� i skacze po drzewach?
Wstaje Jasiu i m�wi:
- Na 99% to jest wiewi�rka, ale jak siostr� znam, to mo�e by� Jezus.
Siedmioletni Jasio spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szko�y. Podje�d�a samoch�d. Kierowca odsuwa szybk� i m�wi:
- Wsiadaj do �rodka to dam Ci 10 z�otych i lizaka!
Jasio nie reaguje i przyspiesza kroku. Samoch�d powoli toczy si� za nim. Znowu si� zatrzymuje przy kraw�niku...
- No wsiadaj! Dam Ci 20 z�otych, lizaka i chipsy!
Jasio ponownie kr�ci g�ow� i przyspiesza kroku... Samoch�d nadal powoli jedzie za nim. Znowu si� zatrzymuje...
- No nie b�d� taki .. wsiadaj! Moja ostatnia oferta - 50 z�otych, chipsy, Cola i pude�ko Chupa-Chups!
- Oj, odczep si� Tato! Kupi�e� Matiza to musisz z tym �y�...
Na lekcji Jasio podnosi r�k� do g�ry. Pani pyta:
- Jasiu, co chcesz powiedzie�?
-... Bo prosz� Pani... ten ch�opak, co siedzi obok w �awce zjeba� si� i strasznie �mierdzi!
Pani za�ama�a r�ce i m�wi:
- Jasiu, tak brzydko si� nie m�wi! Mo�na powiedzie�, �e kolega pu�ci� b�ka. Zapami�taj to sobie!
- Dobrze....
Po kilku minutach Jasio podnosi r�k�.
- Jasiu, co znowu chcia�e�?
- Prosz� pani, ten kolega co przedtem pu�ci� b�ka, znowu si� zjeba�!!!
W pierwszej klasie podstawowej, podczas biologii, pani si� pyta dzieci - Jakie d�wi�ki wydaje krowa.
Ma�gosia podnosi r�k�:
- Muuuu, prosz� pani.
- Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odg�os wydaj� koty?
Grze� podnosi r�k�:
- Miauuu, prosz� pani.
- Bardzo dobrze, Grzesiu Bardzo dobrze. A jaki d�wi�k wydaj� psy?
Jasiu podnosi r�k�.
- No Jasiu powiedz - zach�ca pani.
- Na gleb� s****ysynu, r�ce na g�ow�, nogi szeroko i ani ****a drgnij!!
Kowalski z�owi� z�ot� rybk�.
R(ybka): Pu�� mnie, a spe�ni� jedno Twoje �yczenie!
K(owalski): OK!
R: Will� z basenem chcesz?
K: Nie.
R: Mercedesa chcesz?
K: Nie.
R: Medal za m�stwo mo�e?
K: Tak, pewnie!
Hukne�o, jebn�o i Kowalski znalaz� sie prosto na polu bitwy z dwoma granatami w r�ku. Patrzy, a na niego napierdala 10 czo�g�w. Kowalski wysycza� przez zacisniete zeby:
- Kur**, po�miertny mi da�a!"
Niektore napewno sa stare i juz znane

http://bespress.pl/art.php?id=1216
jakby ktos nie rozumial zdjecia >click<
Pojechali po calosci!

Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbi�:
- Grzegorz gdzie by�e�???!
- Biega�em...
- Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?...

'Dzien swira' sie klania!

Lepper z kierowc� wracali pewnej nocy sw� limuzyn� z dalekiej podr�y, nagle wyskoczy�a im �winia. Nie prze�y�a tego spotkania.Lepper widz�c co si� sta�o, kaza� kierowcy i�� wyt�umaczy� wszystko rolnikowi i powiedzie�, ze wszelkie straty zostan� zrekompensowane.Kierowca wr�ci� dopiero po godzinie z cygarem w z�bach, butelka wina w r�ku, u�miech na twarzy, potargane w�osy, poszarpane ubranie...
- M�j Bo�e, co ci si� sta�o? - pyta Lepper.
- No c�, rolnik dal mi wino, jego zona obiad, a ich 19 letnia c�rka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy.
- Cos ty im powiedzia�?
- Ze jestem kierowca Andrzeja Leppera, by� wypadek i �winia nie �yje...
http://www.tranceaddict.com/forums/...16&pagenumber=1
| quote: |
| Originally posted by stren http://www.tranceaddict.com/forums/...16&pagenumber=1 |
| Originally posted by maxstradamus no bartek pokaz na co cie stac...myslalem ze z czyms oryginalnym wyjda a nie z tym o czym kazdy myslal... |

LOL

Originally posted by maxstradamus ![]() |
lol

lol
Zaj�cia z savoir-vivre'u. Prowadzi kobieta, w�r�d uczestnik�w sami panowie. Pani zadaje pytanie:
- Jeste�cie na przyj�ciu lub w restauracji. Musicie uda� si� w pewne miejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoj� towarzyszk� sw� chwilow� nieobecno��.
- Id� si� wysika� - pad�a propozyzja z sali.
- No niestety - odpar�a prowadz�ca - s�owo "wysika�" mo�e zosta� uznane za prostackie i grubia�skie.
- Przepraszam, ale musz� uda� si� do ubikacji - zg�osi� si� inny uczestnik.
- No c� - prowadz�ca na to - m�wienie o ubikacji przy jedzeniu trudno zaliczy� do kanon�w kultury. Mo�e jakie� inne pomys�y?
- Pani wybaczy - na to kolejny uczestnik - ale musz� uda� si� u�cisn�� kogo�, kogo mam nadziej� przedstawi� pani po kolacji.