TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמנים אורחים בקיץ
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
זהו עוד ויכוח חרשים חסר תועלת
| quote: |
| Originally posted by DjChook זהו עוד ויכוח חרשים חסר תועלת |
תאמת מפתיע אותי שבאו כל כך הרבה..רוב הקהל בטח מבוגר..(לא מכיר הרבה צעירים ששומעים את אותו)..ואנשים מבוגרים לרוב עסוקים בעבודה ומשפחה וכו' ואין זמן להופעות..
| Originally posted by yahel222 תחשוב קצת בהגיון.....גם אם מישהו מהם מופיע באומן 17 והמקום מפוצץ זה אומר שבאו גג 1500 איש מלמלא אומן 17 אחד ועד למלא 10 מועדונים בגודל כזה - המרחק רב |
זאת הייתה הפעם השנייה שסטינג בארץ
, הוא כבר היה כאן לפני בערך 10 שנים
| Originally posted by Shahar אל תשכח שבאומן יש סלקציה... תחשוב שבאומן אתה מפסיד את כל גילאי 18-22 לפחות (עזוב את האלה שעוברים סלקציה)..תחשוב שבאומן יש אנשים שלא באים כי חושבים שיהיה צפוף תחשוב על אלה שמפחדים להדקר תחשוב על אלה שלא הולכים למסיבה כי יש להם חברה אם אתה מוריד את כל הסיבות האלה אתה כן יכול לקבל כמות כזאת |
אם בריטני ספירס תבוא לארץ,
אני מאמין שיהיו גם יותר אנשים מאשר בסטינג
יש מצב גם אני אלך
| Originally posted by Glenn-Holmes אם ואם ואם ויש עוד הרבה דברים שאתה יכול להוסיף עליהם אם אם המחיר לסטינג היה כמו מחיר לארמין אז היו מגיעים 100 אלף מה אתה עוסק בספקולציות תעסוק בעובדות ואל תגרור את זה לויכוח מגוחך על מה היה קורה אם ורק בגלל שמזמן לא היית באומן - סלקציה יש על הנייר - כמעט כולם נכנסים |
| Originally posted by Shahar מזה ספקולציות מה אתה דפוק? איך אתה יכול להשוות לי מסיבה שיש בה הגבלת גיל למסיבה פתוחה!?!? מסיבה שיש בה סלקציה למסיבה פתוחה? זה נראה לך השוואה הוגנת? כמו שתשווה לי מסיבה בארה"ב למסיבה באתיופיה איזה שטויות אתה מדבר דיי כבר תפסיק להתווכח סתם ולהצדיק את עצמך |
| Originally posted by Glenn-Holmes אתה קורא משאני כותב או שאתה סתם מגיב ושולף מהמותן? "הגבלת גיל" כן ראינו כמה זה מנע מאנשים שאוהבים את הדי גיים הגדולים להכנס אבל מה אתה מבין אתה לא יוצא לשום מסיבה גדולה אתה עדיין חי על משאתה זוכר מנקסט אולי |
אני במסיבה של ואן דייק אהיה באומן בפעם הראשונה אחרי יותר משנה, וקשה לומר שאני נראה בן 27, אבל היו מספיק פעמים שרציתי ללכת לימי חמישי באומן וזה לא הסתדר לי מבחינת העבודה, כך שכל אחד והשיקולים שלו, בין אם כספיים, בין אם חשש לא לעבור סלקציה, ובין אם שיקולים אחרים
וואלה כל הכבוד לאומן מצד אחד מצד שני הפכו תדמות הזאת לקצת ממוסחרת...
לאדע ככה אני מרגיש...
כאילו הם משתמשים בשם פול וואן דייק לא בגלל המוזיקה אלה בגלל השם
תגידו לי מה אתם חושבים למה אני קצת הפוך אולי אני מדבר ממש שטויות
| Originally posted by YoraY וואלה כל הכבוד לאומן מצד אחד מצד שני הפכו תדמות הזאת לקצת ממוסחרת... לאדע ככה אני מרגיש... כאילו הם משתמשים בשם פול וואן דייק לא בגלל המוזיקה אלה בגלל השם תגידו לי מה אתם חושבים למה אני קצת הפוך אולי אני מדבר ממש שטויות |
אני חייב לציין, הייתי בפיפטי
היה נחמד ביותר 
סאבלימינאל שדרג את יכולת השירה שלו והוא תותח 
| Originally posted by DjChook אני חייב לציין, הייתי בפיפטי היה נחמד ביותר ![]() סאבלימינאל שדרג את יכולת השירה שלו והוא תותח |
אני בהחלט חושב שהגיע הזמן שאני אפרוש
אני הולך לרוג'ר ווטרס!
האיש שאין לו כסף לשים על מסיבות של מזויקה אלקטרונית שם בערך פי 3 על רוג'ר ווטרס
טראנס אדיקט זקוק לדם חדש כאן...
ודחוף
אם אתם אנשים צמאים לטראנס בואו ושתפו אותנו באהבותיכם לקטעים נבחרים
ובנימה אחרת
שמישהו יקנה שעון מעורר לפורום
| Originally posted by Glenn-Holmes טראנס אדיקט זקוק לדם חדש כאן... ודחוף אם אתם אנשים צמאים לטראנס בואו ושתפו אותנו באהבותיכם לקטעים נבחרים ובנימה אחרת שמישהו יקנה שעון מעורר לפורום |
| Originally posted by Glenn-Holmes האיש שאין לו כסף לשים על מסיבות של מזויקה אלקטרונית שם בערך פי 3 על רוג'ר ווטרס טראנס אדיקט זקוק לדם חדש כאן... ודחוף אם אתם אנשים צמאים לטראנס בואו ושתפו אותנו באהבותיכם לקטעים נבחרים ובנימה אחרת שמישהו יקנה שעון מעורר לפורום |
מחזק את דברי אילן...כבר כמה חודשים לא ראיתי פה פוסט אחד על מוסיקת טראנס..או משהו שקשור לנושא..הרוב זה זיוני שכל על נפלאות המחשב וריבים מטומטמים עם ערסים עוד יותר מטומטמים..אה וגם מסיבות טראנס שפעם לא היו מרשים לעצמם להפסיד והיום זה סתם עוד מסיבה עם יחס לא כייפי מבעלי המועדון..
כמו שאילן אמר..כותבים פה אוליי 5 אנשים בלחץ..וכש50 % מהם לא אוהבים טראנס..מצב הפורום הזה על הפנים וגם מצבם לא מזהיר וכדאי שימצאו חיים או משהו לעשות שהם יאהבו..
עברתי מטראנס ניו לטראנס אדיקט בגלל הקהילה הישראלית..וצר לי שאין יותר דבר כזה..
בקרוב השינוי
| Originally posted by DjChook בקרוב השינוי |
סאבלימינאל זה חרא מהלך
הדג נחש החדש זה כבר רמה...ממש התקדמו
אין לי ספק שהם התקדמו מאוד
הבעיה היא שהכל מתקדם רק הפורום הזה תקוע
כל האנשים שלא אוהבים כבר תסגנון נטשו
המצב מחפיר כי עושה רושם שעבור רבים הטראנס זה פשוט תחנת מעבר לאנשהו
וזה משהו שקיים בעיקר בארץ
קהילות טראנס בחול הן דבר יציב כמו בלם גרמני
אני באמת ובתמים לא מבין למה ואיך המצב פה תקוע
הבעיה אולי מספר אחת היא שהפורום הזה הוא מזמן בזבוז מיותר של משאבים ורצון טוב במקום שבו כבר הכל מת
פורום חדש ועצמאי היה יכול לשגשג טוב יותר
הכי מגוחך שיש פורום של אנדרגראונד שפורח פי כמה וכמה מפורום של משנחשב ה"מיינסטרים" של האלקטרוני -
זה אמור להיות הפוך...