TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צחוקיה לכולם
Pages (87): « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 »

Posted by SimonP on Mar-09-2002 17:41:

quote:
Originally posted by Ariels
ילדה קטנה יושבת על ספסל ביער בוכה אז איזה גבר בא אליה ושואל אותה: ילדה למה את בוכה
!?!!!?

:קיצור הילדה עם גרון חנוק מתחילה לספר לו
קמתי בבוקר והיה לי כאב בטן ואיחרתי לבית ספר והמורה צעקה עלי ושלחו אותי למנהלת וגם היא צעקה עלי והעליבה אותי וחזרתי הביתה ונתקעתי בלי מפתח ובדיוק נגמרה לי הסוללה בפלאפון

אז הגבר פותח את הריץ'רץ' של המכנסיים ואומר לה: וואלה זה באמת לא יום המזל שלך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מזכיר לי בדיחה חמודה: פדופיל נכנס עם ילדה קטנה ליער אפל. ההם הולכים פתאום הילדה עושה "ברר איזה פחד פה" אז הפדופיל אומר לה "את מדברת? אני עוד צריך לחזור לבד!"

Posted by Q-PiXeL on Mar-09-2002 18:23:

SimonP
אחלה בדיחות הרגתה אותי!

Posted by Q-PiXeL on Mar-09-2002 18:34:

טוב, גם אני יתן איזה כמה בדיחות...
אגב הם כתובות במחברת ספרות/תנ"ך, חבר שלי סיפר לי אותם ורשמתי כדי לא לשכוח

איך שני פולנים מתחפשים לגבינה שווצרית?
אחד לגבינה, והשני לריח

איך תופסים ארנב?
מתחבאים מאחורי סלע, ועושים קול של גזר

מה זה גרוזיני שיושב על הכתפיים של אבא שלו?
טלוויזיה עם ממיר

למה המציאו את השוקולד הלבן?
כדי שהכושים לא יואכלו את האצבעות

שלושה צפרדעים יושבים ליד הביצה, צפרדע ראשון אומר "קוואק", צפרדע שני אומר "קוואק", צפרדע שלישי אומר "קוואק קוואק", הצפרדע הראשון מוציא אקדח ויורה בו...
הצפרדע השני עושה "למה יריתה בו, מה הוא עשה?" אז הצפרדע הראשון אומר "הוא ידע יתר מדי"1

לא להמשיך לקרוא אם אתם לא שיכורים לגמרי!
איש אחד הלך הלך....... פטרוזיליה

איש אחד הלך הלך........בום......שניצל

Posted by Dj Moriano on Mar-09-2002 18:41:

quote:
Originally posted by Agent-Fire

למה המציאו את השוקולד הלבן?
כדי שהכושים לא יואכלו את האצבעות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ע-נ-ק
פשוט ע-נ-ק

Posted by SimonP on Mar-09-2002 18:46:

quote:

שלושה צפרדעים יושבים ליד הביצה, צפרדע ראשון אומר "קוואק", צפרדע שני אומר "קוואק", צפרדע שלישי אומר "קוואק קוואק", הצפרדע הראשון מוציא אקדח ויורה בו...
הצפרדע השני עושה "למה יריתה בו, מה הוא עשה?" אז הצפרדע הראשון אומר "הוא ידע יתר מדי"1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ענק ענק ענק ענק!!!

Posted by SimonP on Mar-09-2002 18:53:

כומר מלמד נזירה לשחות. תוך כדי השיעור היא שואלת: "אבי, אני באמת אטבע אם תוציא את האצבע??"

Posted by eXeTik on Mar-09-2002 18:53:

quote:
Originally posted by Dj Moriano

וexetik
אני כל הזמן שוכח איך קוראים לך....

רונן...

quote:
Originally posted by Dj Moriano

היינו בקניון רמת אביב בכתה ז' והלכנו מאחורה באיזה 12-1 בלילה כדיי לעשן (זאת הייתה הפעם הראשונה של רובנו) הקיצר אנחנו מעשנים
חבר שלי זה שחירבן בא ביציאה אני צריך לשירותים אז אמרנו לו לך לשיחים
בדיוק עוד שני חברים שלי הלכו גם להשתין....
הוא אמר עזבו לא משנה עוד מעט נלך לקניון.
הקיצר הוא אומר שהוא צריך לחרבן ודוחף את היד לתחת שלו
אנחנו לא מבינים למה אבל ממשיכים כרגיל
אנחנו שמים לב שהוא מתחיל להסריח אבל ממש להסריח
ואז בצחוק אמרנו לו י'מסריח חירבנת במכנסיים??!!
והוא לא ענה....
אנחנו קלטנו אותו מרים שקית אז חשבנו שהוא יחרבן בשקית
כי לא נתנו לנו להכנס דרך השער היה אפשר דרך הסופר אבל גילנו את זה רק אחרי זה... אנחנו נכנסנו לסופר והוא נשאר מאחורה אז אמרנו לא
נפריע לו ניתן לא לחרבן (בינתיים קנינו מסטיקים כדיי שההורים לא ידעו שעשנו היי לחוצי לאללה) אני שמתי לב שלוקח לו זמן אז הלכתי לראות מה קורה איתו פתאום אני קולט אותו מנגב עם השקית שהוא הרים את היד שלו שהייתה מלאה בחרא..... ואז קלטתי שהוא חירבן במכנסיים... ואז אמרתי לחברים שלי (זה היה ממש מצחיק אי אפשר לשמור על זה בשקט) ואז שמרנו את זה בסוד איזה שנה ורק אז סיפרנו לכולם.....

חחחחחחחחחחחחחחחח!
בואנה... איזה קטע רצחני

quote:
Originally posted by Ariels
פעם לוויתי מישהי הביתה ואכלתי משהו רקוב קיצור אני דופק נאד רטוב ומזה מסריח אבל בצורה מטורפת

פתאום התחלתי ללכת מהר כדי שהיא לא תשים לב לריח
ואז שהיא הלכה לבית חיפשתי מקום לחרבן והיא גרה ממש ליד הכביש ואין איפה לחרבן ואני מחפש בנרות
קיצור מצאתי בסוף איזה בור ביוב פתוח ונכנסתי פנימה וירדתי ככה בסולם עד שהראש שלי היה בפנים קיצור היה עד הקרקעית איזה 2 מטר אז הורדתי מכנסים ודפקתי חירבון אווירי לתוך הביוב

קיצור שגמרתי עליתי על אוטובוס הביתה ונראה לי שהאנשים באוטובוס מתו מהריח או משהו כזה הם בטח עדין בטראומה מהריח

חחחחחחחחחחחחחח!
בואנה... אתם קורעים אותי עם סיפורי החרא שלכם

quote:

ע-נ-ק!

Posted by DjChook on Mar-09-2002 18:58:

עוד על בנות מפגרות:

ביום זכרון לרון ארד
ילדה נכנסה לכיתה ושאלה למי יש יום הולדת כי היא ראתה בלון כחול תלוי על דלת הכיתה

Posted by SimonP on Mar-09-2002 19:01:

איך אתיופי מזמין קינלי? "תן לי קולה כתומה"

מה הדבר הטוב ביותר במין אורלי? רבע שעה של שקט

כמה הומאים צריך בשביל להבריג נורה? 10. אחד שיבריג ו9 שיעמדו ויגידו ממממדדהייייייים!!

מה ההבדל בין זונה ישראלית לזונה הולנדית? זונה ישראלית עובדת תחת דוס וזונה הולנדית עובדת בסביבת חלונות (חה חה חה )

למה המכנסיים של סטיבי וונדר צהובות? כי גם הכלב שלו עיוור

איך שוברים לפולני את האצבע? נותנים לו אגרוף באף

Posted by Scorchio on Mar-09-2002 19:18:

תגיד לי איתן עם איזה ילדים אתה מסתובב לעזאזל!!!
מזה הסיפורים האלה

קיצר קבלו בדיחה

נזירה אחת נאנסה
באה לאם המנזר אומרת לה
"אימי אני מרגישה מחוללת
פורץ שחור עור אנס אותי שוב ושוב ושוב
מה עליי לעשות?!"

אם המנזר עונה לה
"תאכלי שלושה לימונים גדולים ובשלים"
הנזירה עונה לה
"וזה יטהר אותי מהאונס?"
אם המנזר עונה לה
"לא אבל זה יעיף לך את החיוך מהפרצוף"

Posted by Scorchio on Mar-09-2002 19:20:

מזכיר לי עוד בדיחה

למה לכושים יש כזה אף ענק?
תשובה: ראיתם פעם את האצבעות שלהם?

Posted by YuVaL on Mar-09-2002 19:55:

חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגתם אותי!!!

Posted by Ariels on Mar-09-2002 21:22:

quote:

איש אחד הלך הלך........בום......שניצל

חחח

...כמו בשכם

Posted by Hell_Copter on Mar-09-2002 22:52:

חחחחחחחחח
רואים מה קורה שמחזירים את הבדיחות

Posted by Dj Moriano on Mar-10-2002 13:14:

quote:
Originally posted by Scorchio
תגיד לי איתן עם איזה ילדים אתה מסתובב לעזאזל!!!
מזה הסיפורים האלה

זה ילד אחד לא ילדים ילד אחד....

Posted by SimonP on Mar-11-2002 12:43:

אתמול הייתי במסיבת הפתעה של חבר שלי בויליג' (למי שמכיר). אקיצר כשכולם כבר היו שיכורים דפקתי שם שתי בדיחות שהפילו אותם אחושרמוטה אמרתי אני ירשום כאן:

שני שילשולים הולכים ברחוב, פתאום הם רואים גוש קקה
אז אחד עושה לשני "משחק אותה קשוח אה??"

ערבי יושב בסבארו ואוכל פיצה. בא אליו המלצר "אפשר להציע לך עוד פיצה" אז הערבי עונה "לא עזוב, אני עוד שניה מתפוצץ"

Posted by yahel222 on Mar-11-2002 13:15:

ילד אחד עומד ברחוב בוכה
פתאום בא אליו איש אחד ילד ילד למה אתה בוכה
הילד לא עונה
שוב האיש שואל ילד ילד למה אתה בוכה?????
הילד לא עונה
ככה האיש שואל כמה פעמים עד שבסוף הילד מסתובב אליו ואומר : אני לא ילד אני ברווז
ואת זה מספרים שמאד עייפים ושיכורים ומסטולים

אמא אמא למה אבא רץ בזיג זג???
שתוק ותביא עוד מחסנית !!!

אמא אמא למה המקרוני סגול??
שתוק וקח עוד וריד !!

Posted by SimonP on Mar-19-2002 18:35:

אוף, הטרד שהכי אהבתי ירד לטמיון :\ אני ינסה להחזיר אותו קצת למעלה

איזה אחד עם עין אחת, ראש מגולח עד האמצע, רגל אחת ופה עקום יוצא באמצע סרט לשירותים. הוא עובר ליד הסדרן ושואל: "אני יוצא רגע לשירותים, אתה תזכור אותי?"

שני חברים שלא התראו שנים נפגשו במקרה עם הכלבים בפארק, לשניהם יש פינצ'ר. ההם מחליטים ללכת לאיזה מסעדה ולדבר. מגיעים למסעדה ולא נותנים להם להכנס עם הכלבים, אז אחד עושה לשני "שים משקפי שמש ותעשה כמוני". ההם מתקרבים אז המארחת עוצרת את הראשון ואומרת לו "אני מצטערת, אבל אסור להכניס כלבים" אז החבר ממשיך להסתכל קדימה ואומר "איזה כלבים, זה הכלב נחייה שלי". אז המארחת שואלת "פניצ'ר כלב נחייה?" אז הוא עונה "בטח, את צריכה לראות איך מאלפים אותם, הם נחשבים הכי טובים בשוק". טוב ההיא משתכנעת והוא נכנס. החבר השני רואה שזה עובד ונכנס גם הוא. המארחת עוצרת אותו ואומרת "אני מצטערת, אין כניסה לכלבים" אז הוא עונה "זה הכלב נחייה שלי", המאחרת שואלת "פינצ'ר, כלב נחייה?" אז ההוא עונה בפליאה "מה, נתנו לי פינצ'ר?"

חייל בקורס צניחה מתקשר לאבא שלו הבייתה ואומר "היום היתה הצניחה הראשונה שלנו" אז האב שואל: "נו וקפצת?" אז החייל עונה "זה לא היה כ"כ פשוט], בהתחלה נפתחה הדלת והמדיך ביקש עשרה מתנדבים" אז האב שואל "נו וקפצת?" אז הבן ממשיך " זה לא היה כ"כ פשוט, אחרי העשרה האלה קפצו כל השאר ונשארתי אחרון במטוס" אז האב שואל "נו, ואז קפצת?" אז הבן עונה "לא בדיוק, המדריך התעצבן עלי, הוציא את הזין שלו ואמר שאם אני לא קופץ עכשיו הוא מביא לי בתחת" אז האב "נו, וקפצת?" אז הבן "קצת בהתחלה"

Posted by Q-PiXeL on Mar-19-2002 18:47:

quote:
Originally posted by SimonP

חייל בקורס צניחה מתקשר לאבא שלו הבייתה ואומר "היום היתה הצניחה הראשונה שלנו" אז האב שואל: "נו וקפצת?" אז החייל עונה "זה לא היה כ"כ פשוט], בהתחלה נפתחה הדלת והמדיך ביקש עשרה מתנדבים" אז האב שואל "נו וקפצת?" אז הבן ממשיך " זה לא היה כ"כ פשוט, אחרי העשרה האלה קפצו כל השאר ונשארתי אחרון במטוס" אז האב שואל "נו, ואז קפצת?" אז הבן עונה "לא בדיוק, המדריך התעצבן עלי, הוציא את הזין שלו ואמר שאם אני לא קופץ עכשיו הוא מביא לי בתחת" אז האב "נו, וקפצת?" אז הבן "קצת בהתחלה"

אני מכיר אותה מגירסה אחרת אני חושב...

את השניה לא בדיוק הבנתי

Posted by YuVaL on Mar-19-2002 19:54:

quote:
Originally posted by SimonP
אוף, הטרד שהכי אהבתי ירד לטמיון :\ אני ינסה להחזיר אותו קצת למעלה

איזה אחד עם עין אחת, ראש מגולח עד האמצע, רגל אחת ופה עקום יוצא באמצע סרט לשירותים. הוא עובר ליד הסדרן ושואל: "אני יוצא רגע לשירותים, אתה תזכור אותי?"

שני חברים שלא התראו שנים נפגשו במקרה עם הכלבים בפארק, לשניהם יש פינצ'ר. ההם מחליטים ללכת לאיזה מסעדה ולדבר. מגיעים למסעדה ולא נותנים להם להכנס עם הכלבים, אז אחד עושה לשני "שים משקפי שמש ותעשה כמוני". ההם מתקרבים אז המארחת עוצרת את הראשון ואומרת לו "אני מצטערת, אבל אסור להכניס כלבים" אז החבר ממשיך להסתכל קדימה ואומר "איזה כלבים, זה הכלב נחייה שלי". אז המארחת שואלת "פניצ'ר כלב נחייה?" אז הוא עונה "בטח, את צריכה לראות איך מאלפים אותם, הם נחשבים הכי טובים בשוק". טוב ההיא משתכנעת והוא נכנס. החבר השני רואה שזה עובד ונכנס גם הוא. המארחת עוצרת אותו ואומרת "אני מצטערת, אין כניסה לכלבים" אז הוא עונה "זה הכלב נחייה שלי", המאחרת שואלת "פינצ'ר, כלב נחייה?" אז ההוא עונה בפליאה "מה, נתנו לי פינצ'ר?"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Posted by yahel222 on Mar-19-2002 21:14:

בלונדינית באה לגניקולוג נכנסת ישר מורידה מכנסיים תחתונים עולה על הכסא מרימה רגליים. טוב ההוא מחייך שמח וזה עושה לה למעלה מותק
ההיא מרימה עוד את הרגליים
ההוא עושה לה למעלה
היא מרימה עוד את הרגליים
אומר לה עוד הפעם למעלה
ההיא כבר אין מרימה את הרגליים הכי גבוה שאפשר
הוא עושה לה למעלה !!!
הבלונדה אומרת לו די אני לא יכולה כבר להרים
אז הוא עונה לה "לא מותק...גניקולוג זה למעלה, פה זה מספרה"

אתיופי אחד מת מגיע לשמיים
שואל אותו המלאך - גן עדן או גיהנום???
אז האתיופי עושה - "מה אין מג"ב???

Posted by Hell_Copter on Mar-21-2002 22:35:

חחחחחחחח
סימון אהבתי את הזה עם הצניחה למרות שאני מכיר את זה
ענק

Posted by on Mar-22-2002 09:55:

איזה זונה אחת מגיעה לגניקולוג
ההוא דוחף ת'יד ושואל אם כואב לה, היא אומרת לא
דוחף יותר עמוק ושואל אם כואב לה
ההיא אומרת לא
דוחף יותר עמוק, כואב לך? לא
קיצר ההוא כבר עם כל היד בפנים שואל אותה אם כואב לה, היא אומרת כן
אז הגניקולוג אומר לה
גברת, את לא צריכה גניקולוג את צריכה רופא שיניים

חחחחח

Posted by nesher on Mar-22-2002 14:49:

קבלו אחת ארוכה אחושרמוטה אבל שווה את זה
יום אחד נתקל הנשר בנמר, אמר לו הנשר בואנה איזה כיף לך, אתה יכול לצוד את הטרף שלך בעצמך ולא צריך לחפש נבלות, אמר לו הנמר תראה איזה כיף לך אתה עף באוויר ומחפש לך נבלות, ואני צריך להתאמץ ולחפש באדמה,
פתאום עלה לנשר רעיון, תגיד נמר למה שאני לא יחפש את הטרף באוויר יגיד לך איפה הוא נמצא ואתה תצוד אותו ונאכל ביחד, אחלה רעיון אמר הנמר, מאז שניהם נהיו החברים הכי טובים, צדים ואוכלים ביחד, הכל סבבה, יום אחד שני החברים הטובים הלכו לתפוס קצת ראש בבר, שניהם הפוכים מסטולים על כל הראש, חושב לעצמו הנשר, בואנה אם הייתי חזק כמו הנמר לא הייתי צריך אותו והייתי צד לבד ולא מתחלק איתו, גם הנמר חשב לעצמו, בואנה מה אני צריך את הנשר הזה אם היו לי כנפיים הייתי עף וצד לבד ובקלות, טוב קיצר עברו עוד כמה שעות הנשר הקטן כולו מסטול מת מקיא ומתעלף, הנמר מנצל את ההזדמנות וחוטף לו את הכנפיים, טוב הנמר כולו מאושר מסטול כולו מצליח לעוף מתלהב עם הכנפיים החדשות שלו, אומר לעצמו רגע מה אני יעשה עכשיו, אולי אני יעוף לבית של הנשר אולי יהיה לי איזה קטע עם הנשרה, משהו חזק, עף הנמר לבית של הנשר נכנס הביתה, אישתו של הנשר יוצאת מהמטבח מסתכלת על הנמר ואומרת מזה פה זה נמר ויש לו כנפיים, חוזרת למטבח מוציאה רובה יורה בנמר והורגת אותו, טוב הנשר בינתיים מתעורר כולו מת פתאום הוא קולט שאין לו כנפיים, טוב מה הוא יעשה, הוא מחליט לחזור איכשהו הביתה, אחרי שעה מצליח הנשר להגיע הביתה, אישתו של הנשר יוצאת מהמטבח, רואה את הנשר אומרת מזה, זה נשר ואין לו כנפיים, חוזרת למטבח מוציאה רובה ויורה בנשר
: מסקנה
לנשים אסור לצאת מהמטבח
חחחחחח

Posted by eran on Mar-22-2002 15:00:

quote:
Originally posted by nesher
קבלו אחת ארוכה אחושרמוטה אבל שווה את זה
יום אחד נתקל הנשר בנמר, אמר לו הנשר בואנה איזה כיף לך, אתה יכול לצוד את הטרף שלך בעצמך ולא צריך לחפש נבלות, אמר לו הנמר תראה איזה כיף לך אתה עף באוויר ומחפש לך נבלות, ואני צריך להתאמץ ולחפש באדמה,
פתאום עלה לנשר רעיון, תגיד נמר למה שאני לא יחפש את הטרף באוויר יגיד לך איפה הוא נמצא ואתה תצוד אותו ונאכל ביחד, אחלה רעיון אמר הנמר, מאז שניהם נהיו החברים הכי טובים, צדים ואוכלים ביחד, הכל סבבה, יום אחד שני החברים הטובים הלכו לתפוס קצת ראש בבר, שניהם הפוכים מסטולים על כל הראש, חושב לעצמו הנשר, בואנה אם הייתי חזק כמו הנמר לא הייתי צריך אותו והייתי צד לבד ולא מתחלק איתו, גם הנמר חשב לעצמו, בואנה מה אני צריך את הנשר הזה אם היו לי כנפיים הייתי עף וצד לבד ובקלות, טוב קיצר עברו עוד כמה שעות הנשר הקטן כולו מסטול מת מקיא ומתעלף, הנמר מנצל את ההזדמנות וחוטף לו את הכנפיים, טוב הנמר כולו מאושר מסטול כולו מצליח לעוף מתלהב עם הכנפיים החדשות שלו, אומר לעצמו רגע מה אני יעשה עכשיו, אולי אני יעוף לבית של הנשר אולי יהיה לי איזה קטע עם הנשרה, משהו חזק, עף הנמר לבית של הנשר נכנס הביתה, אישתו של הנשר יוצאת מהמטבח מסתכלת על הנמר ואומרת מזה פה זה נמר ויש לו כנפיים, חוזרת למטבח מוציאה רובה יורה בנמר והורגת אותו, טוב הנשר בינתיים מתעורר כולו מת פתאום הוא קולט שאין לו כנפיים, טוב מה הוא יעשה, הוא מחליט לחזור איכשהו הביתה, אחרי שעה מצליח הנשר להגיע הביתה, אישתו של הנשר יוצאת מהמטבח, רואה את הנשר אומרת מזה, זה נשר ואין לו כנפיים, חוזרת למטבח מוציאה רובה ויורה בנשר
: מסקנה
לנשים אסור לצאת מהמטבח
חחחחחח
]

חחחחחחחח

Pages (87): « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 »