TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוםםם אהבה שממממח =]]
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Koby שחר שקלת פעם לדגמן? ועוד אומרים שהפורום הזה מת |
| Originally posted by Shahar איזה שטויות אתה מדבר לא כל יום אני עושה את זה אבל תלוי בבנאדם ![]() טוב שמע הידידה הכי טובה שלי אוהבת להתעלל בבנות אז.. |
אילן תרגע... אתה לוקח את זה אישית

| Originally posted by Glenn-Holmes הידידה הכי טובה שלך היא לא אלוהים או גדולת צדיקי תבל אז אני לא מבין מה ציינת לי אותה היא עוד בחורה שכנראה כשהייתה קטנה באחד מימי החורף הקרים קפא לה הלב |

| Originally posted by DjChook אילן תרגע... אתה לוקח את זה אישית |
| Originally posted by Shahar הגיע הזמן שיתעורר ויסתכל מי הבנות שמשיגות תגברים הכי שווים ולא..תאמין לי שהיא לא חייבת להיות בוגרת אוניברסיטת ת"א.. כי היום לא מסתכלים על תארים שיש לך אלא על מי שאתה ותכלס גברים נמשכים למה שקשה ומאתגר ומסקרן וזה וזה.. |
| Originally posted by Glenn-Holmes טוב שחר זה סוג הבנות שאתה אוהב שיהיה בהצלחה שורה תחתונה אם אתה צולל כל הדרך לקרקעית הים רק כדי לגעת בה לשניה ולחזור למעלה עד הצלילה הבאה אתה נהנה מחווית הצליליה - כנראה שלא באמת אכפת לך לראות את קרקעית הים |
לא קרוב למציאות?
תן לי לחדד את הדימוי
כל פעם אתה צולל באוקיינוס/ים/איזור של אוקיינוס או ים שונים
לפני הצלילה אתה לא יודע איך תיראה הקרקעית
בדרך לשם אתה מגלה הרבה דברים יפים באותו אזור ככל שאתה מתקרב לעומק
אך ברגע שאתה מגיע לקרקעית זה מספיק לך ואתה לא נשאר כדי להנות מזה אלא חוזר למעלה עד לצלילה הבאה במקום אחר עם קרקעית ים לא ידועה אחרת.
דימוי לא רע בכלל אם יורשה לי
לשניכם יש נסיון כפול מהגיל שלי בעניין אני מניח, אבל עדיין אני מניח שאילן מתכוון לכך שכמה שזה מסקרן וכמה שזה מעניין אותך, אתה תשיג את הבחורה לשבוע נגיד ותגמור איתה, אתה לא עושה את זה כי אתה מחפש מישהי באמת, רוצה להתאהב, אלא פשוט עושה את זה בשביל לשחק בבחורה, או כדי למצוא מישהי שתנסה לשחק בך ולא תצליח כדי להראות כמה אתה גבר...
| Originally posted by KrazyDJs לשניכם יש נסיון כפול מהגיל שלי בעניין אני מניח, אבל עדיין אני מניח שאילן מתכוון לכך שכמה שזה מסקרן וכמה שזה מעניין אותך, אתה תשיג את הבחורה לשבוע נגיד ותגמור איתה, אתה לא עושה את זה כי אתה מחפש מישהי באמת, רוצה להתאהב, אלא פשוט עושה את זה בשביל לשחק בבחורה, או כדי למצוא מישהי שתנסה לשחק בך ולא תצליח כדי להראות כמה אתה גבר... |
כל מה שיש לי לומר על כל הדיון הזה הוא:
כמו שנאמר כאן מקודם, לכל אחד יש את הדעה והקריטריון שלו לבחורה שנחשבת בעיניו ל "מושלמת"
יש אנשים שחושבים שרק המראה החיצוני הוא מה שחשוב, ויהיו מוכנים לצאת עם מישהי מדהימה ביופייה אבל עם שכל של נעל.
ויש אנשים שיעדיפו לצאת עם מישהי שהמראה שלה ממוצע עד סביר, אבל שיש לה שכל, חוכמת חיים, ובוגרת בראש.
כל אחד יעשה את הבחירה שנראית לו הנכונה.
ברור שכולם רוצים לפגוש מישהי שתראה גם מעולה מבחינה חיצונית, וגם תהיה חכמה, בוגרת מנטלית, ועם חוכמת חיים, אבל לא תמיד מקבלים את מה שרוצים
שחר מצטער לבאס אותך אבל
הדימוי של אילן מצוין!
אני מסכים איתך אילן לכל אורך הדרך
שחר, אין לי שום בעיה עם הדרך שאתה מתנהג, רק שבסופו של דבר תדע לך
אתה עוד תתבגר...
טוב אחרי כמעט שנה שלא הייתי בפורום
חזרתי, ואחרי שקראתי את כל ששת העמודים האלה, אני שואל את עצמי
?????????????למה חזרתי
כל הטרד הזה במילה אחת
ב י ז י ו ן
| Originally posted by TTman טוב אחרי כמעט שנה שלא הייתי בפורום חזרתי, ואחרי שקראתי את כל ששת העמודים האלה, אני שואל את עצמי ?????????????למה חזרתי כל הטרד הזה במילה אחת ב י ז י ו ן |
| Originally posted by Glenn-Holmes לא קרוב למציאות? תן לי לחדד את הדימוי כל פעם אתה צולל באוקיינוס/ים/איזור של אוקיינוס או ים שונים לפני הצלילה אתה לא יודע איך תיראה הקרקעית בדרך לשם אתה מגלה הרבה דברים יפים באותו אזור ככל שאתה מתקרב לעומק אך ברגע שאתה מגיע לקרקעית זה מספיק לך ואתה לא נשאר כדי להנות מזה אלא חוזר למעלה עד לצלילה הבאה במקום אחר עם קרקעית ים לא ידועה אחרת. דימוי לא רע בכלל אם יורשה לי |
| Originally posted by KrazyDJs לשניכם יש נסיון כפול מהגיל שלי בעניין אני מניח, אבל עדיין אני מניח שאילן מתכוון לכך שכמה שזה מסקרן וכמה שזה מעניין אותך, אתה תשיג את הבחורה לשבוע נגיד ותגמור איתה, אתה לא עושה את זה כי אתה מחפש מישהי באמת, רוצה להתאהב, אלא פשוט עושה את זה בשביל לשחק בבחורה, או כדי למצוא מישהי שתנסה לשחק בך ולא תצליח כדי להראות כמה אתה גבר... |
| Originally posted by DjChook שחר מצטער לבאס אותך אבל הדימוי של אילן מצוין! אני מסכים איתך אילן לכל אורך הדרך שחר, אין לי שום בעיה עם הדרך שאתה מתנהג, רק שבסופו של דבר תדע לך אתה עוד תתבגר... |
| Originally posted by TTman טוב אחרי כמעט שנה שלא הייתי בפורום חזרתי, ואחרי שקראתי את כל ששת העמודים האלה, אני שואל את עצמי ?????????????למה חזרתי כל הטרד הזה במילה אחת ב י ז י ו ן |
| Originally posted by Glenn-Holmes גל...התגעגענו אליך למה להסתכל על חצי הכוס הריקה? |
| Originally posted by TTman עזוב אותך אילן, זה ממש גועל נפש מה שהולך פה אךךך איפה הימים של פעם, ככשחר לא היה בפורום ?אגב, שחר אתה כבר לא מפחד שחברים שלך ידעו שאתה רשום בפורום באינטרנט |
WOW
שחר, תפסיק להרוג פה את כולם מצחוק
בואנה, אתה אחד הצחיקים
| Originally posted by TTman WOW שחר, תפסיק להרוג פה את כולם מצחוק בואנה, אתה אחד הצחיקים |
שחר אם לא שמת לב...
הדימוי לא היה על הבחורות שאתה איתן אלא עליך עצמך...
חבל שרפת כל כך הרבה מילים לחינם כשבכלל לא הבנת תדימוי (לפחות לפי ההסברים התמוהים שלך - ואגב זה שאתה חוזר על משהו שלוש פמעים באותו פוסט לא הופך אותך לצודק)
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר אם לא שמת לב... הדימוי לא היה על הבחורות שאתה איתן אלא עליך עצמך... חבל שרפת כל כך הרבה מילים לחינם כשבכלל לא הבנת תדימוי (לפחות לפי ההסברים התמוהים שלך - ואגב זה שאתה חוזר על משהו שלוש פמעים באותו פוסט לא הופך אותך לצודק) |
אחח כמה זמן לא קראתי את הבולשיט הזה
לא יודע אם להגיד שהתגעגעתי לזה
כנראה שלא
מה שכן,התגעגעתי לדימויים האלה של אילן
ריספקט אח שלי
| Originally posted by DJ Alex E. אחח כמה זמן לא קראתי את הבולשיט הזה לא יודע אם להגיד שהתגעגעתי לזה כנראה שלא מה שכן,התגעגעתי לדימויים האלה של אילן ריספקט אח שלי |
כולל סיפורי שכרות שלך וחוויות עם כושים ענקיים ?
| Originally posted by DJ Alex E. כולל סיפורי שכרות שלך וחוויות עם כושים ענקיים ? |