TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני נוסע לאילת יום רביעי...
Pages (3): « 1 2 [3]
אני שמח שנהנית
אמרתי לך שיהיה קטעים עם האיש הזה
וטוב שהבאת להם מכות... 
ואם לא היית מחזיר את הארנק היו מתפלאים למה לילד בגיל שלך יש כרטיסי אשראי אז עשית בסדר
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אני שמח שנהנית אמרתי לך שיהיה קטעים עם האיש הזה וטוב שהבאת להם מכות... ![]() ואם לא היית מחזיר את הארנק היו מתפלאים למה לילד בגיל שלך יש כרטיסי אשראי אז עשית בסדר |
| Originally posted by yahel222 ואייג'נט - אני מאחל לך שמחר תאבד אלף שקל וימצא אותם מישהו מניאק כמוך שלא יחזיר |
יא אידיוט
הייתי לוקח את כל הפרטים של הכרטיס אשראי
וקונה כל מיני דברים באינטרנט
כמו אתרים ושטויות
חחחח
200 דולר שיווווווווו
יא הומו

אני פע ם הייתי אומר שאני מחזיר ולא החזרתי
אבל זה היה 100 שקל
יא חראות
ברור שצריך להחזיר
זה טוב שהוא החזיר
פתאום אבא שלו היה מתפלא מאיפה יש לו 1000 שקל 
זה כאילו אתה גונב את זה כי אתה יודע של מי זה בערך
ולגנוב 1000 זה הרבה... 100 סבבה אבל לא יותר
| Originally posted by Hell_Copter זה טוב שהוא החזיר פתאום אבא שלו היה מתפלא מאיפה יש לו 1000 שקל ![]() זה כאילו אתה גונב את זה כי אתה יודע של מי זה בערך ולגנוב 1000 זה הרבה... 100 סבבה אבל לא יותר |
ת'אמת אני הייתי בודק אם הבן אדם עשיר, לא יודע איך... ת.ז אם היה שם או משהו אחר...
אם יש סימנים שהוא עשיר, הרווחתי 1000 שקל
אם יש סימנים שהוא לא עשיר וה1000 שקל האלו הם חצי מהחיים שלו אז הייתי מחזיר...
| Originally posted by Agent-Fire ת'אמת אני הייתי בודק אם הבן אדם עשיר, לא יודע איך... ת.ז אם היה שם או משהו אחר... אם יש סימנים שהוא עשיר, הרווחתי 1000 שקל אם יש סימנים שהוא לא עשיר וה1000 שקל האלו הם חצי מהחיים שלו אז הייתי מחזיר... |
תאמין לי שאם היית שומר לעצמך לא רק שהיית מרגיש חרא עם עצמך אלא גם לא היית מספר לנו
פעם אחת נסענו במונית אני ועוד שני חברים שלי
ולא היה לי כסף קטן למונית אלא רק שטר של 50
וביקשתי מהנהג לפרוט לי וגם חבר שלי ביקש... קיצר הוא הביא לי עודף 40 שקל ונסע ופתאום שאני עולה הביתה אני קולט ה 50 שקל עדיין אצלי ביד
יעני נסעתי חינם והרווחתי 40 שקל
הרגשתי די חרא בהתחלה... אבל התגברתי על זה 
| Originally posted by Hell_Copter תאמין לי שאם היית שומר לעצמך לא רק שהיית מרגיש חרא עם עצמך אלא גם לא היית מספר לנו פעם אחת נסענו במונית אני ועוד שני חברים שלי ולא היה לי כסף קטן למונית אלא רק שטר של 50 וביקשתי מהנהג לפרוט לי וגם חבר שלי ביקש... קיצר הוא הביא לי עודף 40 שקל ונסע ופתאום שאני עולה הביתה אני קולט ה 50 שקל עדיין אצלי ביד יעני נסעתי חינם והרווחתי 40 שקל הרגשתי די חרא בהתחלה... אבל התגברתי על זה |
אתה פשוט לא קולט אה?!?!
אתה פשוט ילד חרא אם אתה לא מחזיר כזה סכום...
באותה מידה שאתה שמח שמצאת יש מישהו שעצוב
חוץ מזה היו שם כרטיסי אשראי.. וככה אתה דופק אנשים כי הם צריכים לבטל וכל החרא הזה...
אם היית לוקח אני הייתי תופס ממך הרבה פחות ממה שאני תופס עכשיו
| Originally posted by Hell_Copter אתה פשוט לא קולט אה?!?! אתה פשוט ילד חרא אם אתה לא מחזיר כזה סכום... באותה מידה שאתה שמח שמצאת יש מישהו שעצוב חוץ מזה היו שם כרטיסי אשראי.. וככה אתה דופק אנשים כי הם צריכים לבטל וכל החרא הזה... אם היית לוקח אני הייתי תופס ממך הרבה פחות ממה שאני תופס עכשיו |
לגנוב את כל הארנק באמת לא יהיה יותר מדי יפה
אבל אפשר להחזיר את הארנק, יענו למקום שבו מצאתה אותו ות'כסף לקחת...
אבל כל זה אחרי שעשינו את הבדיקה אם האיש עשיר או לא...
חברים שלי מצאו ברמלה ארנק עם 1000 שקל מזומן, לא היה שם כרטיס אשראי
זה היה של איזה אחד מלוד, בטח קנה סמים או הלך למכור סמים, כי הוא היה דיי צעיר
| Originally posted by Dj Moriano אבל לא לקחתי..... אבל שמע רועי תראה אחרי שאתה מוצא 1000 שקל ואתה מחזיר אותם אתה מרגיש שעשית משהו טוב אבל אז אתה מרגיש חתיכת פיספוס כי במקרא שלך היית יכול לעשות איי די אס אל ולשלם עליו למשהו כמו חצי שנה או במקרא שלי לקנות תקליטים ואתה יודע שלא חסרים דברים שאתה רוצה ואם היו לך 200$ היית קונה אותם... |
| Originally posted by Hell_Copter תאמין לי שזה מזה קטע מסריח אני מעדיף לעבוד מאשר ככה... כי זה בדיוק כמו לגנוב הרי ידעת של מי זה |
| Originally posted by Dj Moriano ידעתי רק אחרי שהחזרתי |
שמע אם אתה יודע של מי זה אתה מחזיר..
אבל אם אתה מוצא בטיזנבי ואין לך מושג של מי זה אתה לא יכול לסמוך על אף אחד
| Originally posted by MoSH_MaN שמע אם אתה יודע של מי זה אתה מחזיר.. אבל אם אתה מוצא בטיזנבי ואין לך מושג של מי זה אתה לא יכול לסמוך על אף אחד |