TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז מה באמת מאפיין (TRANCEADDICT)???
Pages (3): « 1 2 [3]
yahel222
ברור שאין פה אנשים שתקועים 24 שעות מול המחשב, אני יחסית הרבה מאוד מול המחשב ואני לא מסתיר את זה,אבל יהל אתה צריך להבין שאוהבים משהו משקיעים בו הכל, נכון לא צריך להגזים אבל מותר לדבר על זה
כמו שאמרתי 90 אחוז מהחיים שלי טראנס אבל לשמוע טראנס לא להוריד טראנס
חשוב מעוד להבדיל בין השניים
..........
נאום ההגנה נח עכשיו נעבור לנאום התביעה
אליך
אני מציע לכולם פה
ללכת לעשות דברים שלא קשורים למוזיקה ומחשב
לכו לקניון תסתובבו תקנו בגדים
לכו תשחקו כדורגל
תקנו כלב ולכו לטייל איתו
תקנו עפיפון ובואו איתו לים
תעשנו נרגילה
רק תעזבו קצת את המחשב
| quote: |
| Originally posted by yahel222 אני מציע לכולם פה ללכת לעשות דברים שלא קשורים למוזיקה ומחשב לכו לקניון תסתובבו תקנו בגדים לכו תשחקו כדורגל תקנו כלב ולכו לטייל איתו תקנו עפיפון ובואו איתו לים תעשנו נרגילה רק תעזבו קצת את המחשב |
שמע... לא יודע מה האובססיה הזאת... אבל
קודם כל, מי שבא לו להיות על המחשב שיהיה לו בכיף. מי שבא לו לשמוע מוזיקה 24 שעות נהדר ואני מבטויח לך שרוב הטייסטוקנפולדסטנים למיניהם גם מקשיבים למוזיקה פווווול.
חוצמזה, חשבתי שהובהר כבר שאנחנו אנשים עם תעסוקה חוץ ממחשב אז לא הבנתי מה העקשנות עם ההטפת מוסר וכו וכו
הרי חופש עכשיו ומסתבר שיש הרבה זמן לשרוף בזמן שדוחים את הש.ב

אז אחרי שהוצאת את הכלב, שיחקת כדורגל, קנית בגדים ואני לא יודע מה ואין מה לעשות... הדלקת מחשב.
It's that simple
| Originally posted by Hell_Copter לא שאכפת לי או משהו כזה אבל אני שם לב שאתה על האנטרנט יותר מחצי מהאנשים פה |
| Originally posted by MoSH_MaN רועי מה אתה מדבר... מלך הפורום |
| Originally posted by Hell_Copter מה הקשר?!?!?!?! ושים לב לזמנים של הפוסטים שלי אני יושב ועובר על כל הט'רדים ועונה עליהם הולך ואחרי זה חוזר שיש עוד ט'רדים לקרוא אבל זה מזה לא משנה הפכנו את הט'רד הזה לדבר מטומטם |
| Originally posted by Hell_Copter לא שאכפת לי או משהו כזה אבל אני שם לב שאתה על האנטרנט יותר מחצי מהאנשים פה |
| Originally posted by yahel222 ואלה צודק אחי בימים האחרונים זה ככה....החיים שלי נתקעו שיא השיעמום !!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם כל הפיגועים האלה אין מה לעשות |