TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רשימת הסינגלים שלי נכון לתאריך 11-04-02 שעה 14:30
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
הרשימה עודכנה
בין כל עדכון יש כוכביות....
נכון לעכשיו... תכולת הספריה לוקחת כ 5.2 ג'יגה
| quote: |
| Originally posted by DJ-Energy למה אתה לא רואה ממנו חלק בפורום? מה זה אתה עושה פה סלקציות? הוא חלק מהפורום נקודה.. חןץ מזה אני לא חייב לשלוח לאף אחד כלום תגידו תודה שאני שולח לכם במקום לקטר כל היום |
שמע יובלצ אתה צודק שאתה לא חייב לשלוח בדיוק כמו אני חייב
אבל אני תמיד בחרתי בלשלוח ולתת דברים ואתה יכול לשאול מלא אנשים כאן את זה וגם אתה יודע
ואני גם יכול להפסיק לשלוח לך דברים...
אבל אני לא מנייאק
ולעלק די ג'י הזה לך תזדיים עם המקורות שלך יא הומו
| Originally posted by dJ mikAdo אני בסינה הזו של החננים כבר חמש שנים ואני יודע משהו אחד. שאף אחד לא אוהב ישראלים שחצנים לא בגלל גיזענות אלא בגלל שיש להם אגו פי אלף ממה שהם באמת והנה אני עדיין כאן והם לא! ואם לא שמעתם עלי זה טוב כי יותר מזה אני לא אומר! |
אם לא אוהבים ישראלים אז הם אנטישמים
אף אחד לא אוהב שחצנים וזה בכלל לא קשור לדת שלהם!
סעמק
רק עכשיו אני קראתי את העמודים האלה....
ודי ג'יי מיקאדו לך דחוף תאצבע שלך לתחת או משהו....
אתה חתיכת סנוב ועכשיו סוואמפר צריך לעבוד יותר קשה כי הוא צריך לגבות גם את כל הזיוני שכל שלך אתה חתיכת שחצן לא רוצים גם לשמוע עליך......
מי מי זה הבן של אלף מוצצות???
שמישהו יברר לי איפה הגרביל הקטן גר!
| Originally posted by Gil Shwarts מי מי זה הבן של אלף מוצצות??? שמישהו יברר לי איפה הגרביל הקטן גר! |
| Originally posted by DjChook חחחחח קרעת אותי רואים אני ראשון העלתי את זה שהוא דיבר לא יפה סחפתי את כולם אני המנהיגגגג |
| Originally posted by DjChook חחחחח קרעת אותי רואים אני ראשון העלתי את זה שהוא דיבר לא יפה סחפתי את כולם אני המנהיגגגג |

| Originally posted by Dj Moriano בגלל שאמא שלך סגנית מנהלת אז אנחנו נותנים לך את הכבוד..... |
חחחחחח בכיתה ו' המחנכת שלי היא הייתה החברה הכי טובה של אמא של חבר טוב שלי ואמא שלו גם לימדה את הכיתה המקבילה אז לא עשו לו כלום אף פעם.....
ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא!
| Originally posted by Gil Shwarts ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא! |
אפשר לדבר על הקטע של הטארקים עם ההומו הזה שחמש שניפ בסצינה...חחח
| Originally posted by Gil Shwarts ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא! |
| Originally posted by DjChook גיללללללל קרעת אותי עכשיו בשיא הרצינות |

אתם צודקים אני באמת לא מתאים לפורום הזה!
חבל אם היתם מדברים יפה ושמים לב שאני פשוט מביע עמדה אז אולי זה היה מתפתח לכיוון אחר!
אבל מי שמכיר אותי וזה בטוח שלא אתם יודע שאני אף פעם לא אקלל למרות שיורדים עלי ילדים בני 16
תהנו לכם

| Originally posted by dJ mikAdo ואם לא שמעתם עלי זה טוב כי יותר מזה אני לא אומר! |
תעשו לי טובה תפסיקו לריב
אני ממש לא רוצה לסגור ת'טרד הזה
Originally posted by dJ mikAdo ![]() אתם צודקים אני באמת לא מתאים לפורום הזה! חבל אם היתם מדברים יפה ושמים לב שאני פשוט מביע עמדה אז אולי זה היה מתפתח לכיוון אחר! אבל מי שמכיר אותי וזה בטוח שלא אתם יודע שאני אף פעם לא אקלל למרות שיורדים עלי ילדים בני 16 תהנו לכם |
שמע
אתה רואה, אפילו לא אמרת מי אתה
ישר כתבת כאילו אתה חלק מהפורום הזה כבר שנים
ויובל, אין סיבה לסגור את הטרד,
קצת צחוקים לא יזיקו לכולנו
| Originally posted by DjChook ויובל, אין סיבה לסגור את הטרד, קצת צחוקים לא יזיקו לכולנו |