TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בראש השנה-חוף ניצנים 13.09.07 Armin Van Buuren
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
ואי היה אדיר איזה אנרגיה הייתה באוויר שארמין הכניס את
fly away
היה שווה כל רגע של לדבר על הכסף :]
חבר'ה, איז התוכנה טובה יש להמיר קבצים של
GP3
ל
AVI
??
יש לי קטעים איכותיים מהסט (משהו כמו 40 דקות
ועוד הערה.
הסט של עופר ? לדעתי הוא מוקלט. הבן אדם לא הקשיב לקהל. לא האזין לאוזניות לא כלום.
רק זז כמו רקדנית
GO GO BAR
ימין לשמאל כאילו הוא נמלט מכדורים.
עופר -איכזב (לא ציפתי ליותר)
מה עם הבחור הזה משיקגו? איך קוראים לו.
ומארק. הטראק האחרון הוא פולינג של שרה
| quote: |
| Originally posted by black_mammmba הסט של עופר ? לדעתי הוא מוקלט. הבן אדם לא הקשיב לקהל. לא האזין לאוזניות לא כלום. רק זז כמו רקדנית GO GO BAR ימין לשמאל כאילו הוא נמלט מכדורים. עופר -איכזב (לא ציפתי ליותר) |
| Originally posted by black_mammmba מה עם הבחור הזה משיקגו? איך קוראים לו. |
ג'רלד חחח
| Originally posted by Matann1 אוקיי היה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! עופר היה מעפן (צפוי) בלייק נתן סט ענק !!! מישהו מכיר את הקטע האחרון שהוא ניגן?יש בו מילים"Everybody loves you...Everybody loves you" וארמין ארמין היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקק פשוט אין מילים לתאר!! ד''א אחד מהID מהפלייליסט שלך זה Mojado - Kaktus.mp3 קטע מדהיםם נוגן בסוף! |
| Originally posted by black_mammmba ומארק. הטראק האחרון הוא פולינג של שרה |
תגידו רק אני שמתי לב שהיו אנשים הזווים בגיל של סבתא שלי וכאלה שזיינו גדר? =]
| Originally posted by epsilon1 מישהו מעלה תמונות באיכות יותר טובה מהפלאפון שלי? |
פותח חשבון חינמי ב
photobucket.com
או שולח לי ואני אעלה לך =]
| Originally posted by Dj Alex (ISR) פותח חשבון חינמי ב photobucket.com או שולח לי ואני אעלה לך =] |
| Originally posted by markfeldman שלילי. |
| Originally posted by black_mammmba יש לי את זה מתועד . אני יעלה עוד מעט ל יו טואב. הוא מסיים עם פולניג. ואז אומר לקהל" תודה ישראל, ישראל הייתה בין המדיניות הראשונות שלי. וכמובן "שנה טובה". |
| Originally posted by markfeldman תודה על הטיפ !! http://i224.photobucket.com/albums/dd299/markfeldman/P9140253.jpg?t=1189781628 רק איך אני מעלה את התמונה לתצוגה בפורום ? |
| Originally posted by markfeldman אבל זה לא FALLING נכון שהווקאל מזכיר את המילה אבל זה ממש לא זה ! בדוק אחי... |
| Originally posted by DjG כאלה ילדים זה Way out west Feat T Kelshall - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix) ישן מידי שאתם תכירו...כי הייתם ילדים שזה יצא לפני חמש -שש שנים |
| Originally posted by markfeldman למי אתה קורא ילד יא נעלול !!! כשאני הייתי ילד 2 UNLIMITED היו הצעקה האחרונה ! בכל אופן אני גם הימרתי על השם הזה אך אילן טען באוזניי כי זה הקטע שרשמתי.. אילן אני דורש הסברים ! |
| Originally posted by DjG כאלה ילדים זה Way out west Feat T Kelshall - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix) ישן מידי שאתם תכירו...כי הייתם ילדים שזה יצא לפני חמש -שש שנים |
Originally posted by black_mammmba מה נכון נכון. הטראק הוא מ2002. |
זה היה ללא ספק
Way Out West Ft. T.L. Kelshall - Mindcircus (Gabriel And Dresden Club Mix)
צודק.
התבלבלתי.
הנה הטראק.
http://www.youtube.com/watch?v=5cUrTSEKjuA
תהנו
עוד סרטים בדרך.
| Originally posted by Dj Alex (ISR) הייתה פגישה די אינטימית עם ארמין בתל אביב במיוזיק בביצפר למוסיקה בקיצור נתן הרצאה קטנה לכיתת לימוד ואני ואילן הסתננו לשם תמונות? בקשה: |
| Originally posted by markfeldman תודה על הטיפ !! |
| Originally posted by Segev זה היה ללא ספק Way Out West Ft. T.L. Kelshall - Mindcircus (Gabriel And Dresden Club Mix) |
אמרתי לאילן שזה מיינדסירקוס
והוא אמר לי שזה לא
:@