TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Viber אני עדיין לא מבין מה הקשר בין מוסיקה וכסף, באמת שלא פעם היה איזה לייבל שהחליט שמוזיקה=כסף ומאז אי אפשר לשנות את החשיבה הזאת? מוזיקה לא שווה כסף כמו שאהבה וסקס לא שווים לכסף. |
| Originally posted by Vortex_SA מוצרט מכר סונטות ואופרות לאצולה תמורת אתה לא תאמין, כסף... והדוגמאות הולכות אחורה עד תקופת תנ"ך... |

| Originally posted by Glenn-Holmes למה רק אהבה ומוזיקה? גם אמנות לא שווה כסף... מי החוצפן שמוכר ציורים - למה גובים על זה כסף? מה לגבי פסלים יפים? ממתי זה שווה כסף? הרי אם מוזיקה דומה למשהו זה לאמנות הרי היא סוג של אמנות ולא לאהבה (סוג של רגש - מוזיקה היא לא רגש אלא היא רק כלי אמנותי שכנראה שמסוגל לעורר רגשות אצל החווים אותו) או לסקס (אקט פיזיולוגי בין יצורים חיים - קשור לעתים גם לאהבה - ממש לא קשור למוזיקה) |
| Originally posted by Viber ומה יש לך עם מוצרט? עשית עבודת סמינריון עליו או משהו? ![]() סחה על הבקיאות |
| Originally posted by Vortex_SA יש חוקים קיימים אבל הם לא מכסים את הכל כי העולם הדיגיטלי משתנה כל חמש דקות... אז אם אתה מצליח לנסח טיוטא שמצליחה לנסח בצורה פרקטית ומעשית מהו שיתוף לא חוקי ואיך קונסים ומונעים אותו שלח לי אני אעביר הלאה |
| אנו רואים כי הגולשים המשתפים פעולה בשיתוף קבצים עשויים להכנס בגדר החריג שקבע המחוקק כך שפעילותם אינה פעילות העולה כדי הפרת זכויות יוצרים. בהכרח, אתר המסייע לפעולה זו (יהא אשר יהא, לאו דווקא האתר הנתבע) אינו מסייע להפרת זכויות יוצרים. לא יעלה על הדעת שכאשר פעולתו של אדם חוקית – סיוע לו יהא לא חוקי. |
| Originally posted by Glenn-Holmes כמו ששגיא ציין לא יהיה פשוט להעביר חוק שיכול לקנוס את הרוב המוחלט של תושבי העולם שמחובר לרשת האינטרנט. |
| Originally posted by Shahar אם אתה רוצה שאני אחסוך לך את הקריאה, כמו שכתבתי למטה, שיתוף קבצים לא חוקי הוא כזה שמכניס לך כסף. |
| Originally posted by Vortex_SA ואיך תקנוס? לך תוכיח עכשיו שהדיג'יי במועדון הוריד מוזיקה ולא שילם עליה גרוש ועושה עליה כסף... זה השיתוף הלא חוקי שאני מדבר עליו לא החוק השטותי הזה שכל מטרתו היא לצאת מידי חובה, הרי ברגע שאתר הורדות לא חוקיות מפרסם שיר חופשי אין כסף הוא מבטל כמה חבר'ה שיכלו לקנות אותו כי עכשיו יש להם אותו מה הם צריכים יותר? וזה שקול ל"לקחת" כסף מהאומן ומחברת התקליטים שעשו מאמץ והוציאו כספים להביא לך אחלה מוזיקה, ו"לבטל" למישהו כסף זה בדיוק כמו להכניס לך כסף... על חוק כזה אני מדבר... |