TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עבודה בחופש
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
נהג משאית ?!
אה!!!!
סליחה
עוזר נהג משאית

| quote: |
| Originally posted by Djsamorai אה!!!! סליחה עוזר נהג משאית |
הייתי פעם עוזר נהג משאית
אני בחיים לא ישכח הביאו לי איזה עגלה עם 200 אלף חבילות של נייר טואלט ושלחו אותי להעביר את זה 50 מטר באיזה סמטה לחנות שהמשאית היתה גדולה מדי לעבור שמה אז כל שניה הכל נפל לי ובסוף שפכתי הכל בערמה וזרקתי חבילה חבילה ויענו עשיתי ערמה ועוד ערמה ועוד אחת עד שהגעתי ככה לחנות וכל מי שהעיר לי באמצע קיללתי את אמא שלו שהוא לא ידע מה קורה איתו
| Originally posted by Ariels הייתי פעם עוזר נהג משאית |
זה למה עבדתי בזה 3 ימים לפני שעברתי לשבירת קירות
חחח
גבר אני הולך להעמיס ולהוריד פירות ..
אני ניכנס עם המשאית לתוך מקום אני רק צריך להוריד לא ליסחוב את זה 50 מטר או משהו ..
וזה מה שמצאתי ..
שמתי לב שיש עוד מקום במסיבת טבע שלך ..
אפשר להיצתרף ??
אני יכול אולי להשיג עבודה בלונה פארק
זה שווה משהו?
נראה לי הכי כייף לעבוד בממדיון
גם להרוויח כסף וגם לראות כל היאום כוסיות...
| Originally posted by oren_naor אני יכול אולי להשיג עבודה בלונה פארק זה שווה משהו? נראה לי הכי כייף לעבוד בממדיון גם להרוויח כסף וגם לראות כל היאום כוסיות... |
| Originally posted by Djsamorai שמתי לב שיש עוד מקום במסיבת טבע שלך .. אפשר להיצתרף ?? |
| Originally posted by Hell_Copter יש לי חבר שעבד בלונה פארק... זה די מסריח... שכר גועל נפש... שעמום טוטלי שכל מה שאתה עושה זהלוחץ על כפתור ואז אחרי דקה לוחץ עוד פעם אבל אם אתה אוהב לך על זה אתה קובע לעצמך את המשמרות ואם נגיד לא מתחשק לך לעבוד שם בחודשיים הקרובים להם לא אכפת... כל עוד יש לך כרטיס שם אתה יכול להתקשר ולקבוע משמרת |
סמוראי
הקטע של אריאל זה רק החבר'ה מרעננה אם אני לא טועה
| Originally posted by DjChook סמוראי הקטע של אריאל זה רק החבר'ה מרעננה אם אני לא טועה |
אני יעבוד לי באופיס דיפוט בשפיים...
מחלקת אלקטרוניקה...
אני מסודר!

| Originally posted by Hell_Copter לא בדיוק... פשוט התמונות צולמו במסיבה של תומר אז והיינו אותו מספר כמו השלדים... ואז הוא דחף את הראש המדמם של גיל בצד אה ואת הראש של צח בתוך הבטן של מישהו ... שכחתי מי |
אריאל אמר שמי שיביא לו תמונה אז הוא יכניס אותו.....
פשוט היה לו תמונות רק של גיל
ושל המסיבה אז הוא הכניס את מי שהיה.....
משהו כזה אבל זה כבר יהיה מגעיל אם נשים יותר מדי תמונות
חוץ מזה צח לא בשום בטן של מישהו
שים לב ששיפדתי את הראש שלו על ענף
ענף שעובר דרך הבטן של אריק... 
לאור בקשות....
*Bumped*
יא אללה אני מרגיש כמו בעל מעמד עכשיו... חזרו לדסקס 
ד"א, אם כבר, אז קיבלתי איזה עבודה פה במחשבים אני אהיה הגראנד מאסטר או לפחות השולייה שלו

אני מסיים תשעות לחופש בצ'יק ועושה פווול גיוסים... ואז ברגע שייסתיימו לפולין,
Time for some cold hard cash
![]()
אם כבר מדברים על עבודות---
תלמידה של אמא שלי השיגה לי עבודה בבן אנד ג'ריס (גלידות), בקיצר
הבני שרמוטות שישרפו משלמים רק 14 שקל לשעה!!!
אני לא מבין את זה, זה מתחת לשכר מינימום!!!
אבל כשחושבים על זה מה אכפת לי
כל היום אני בחנות במזגן אוכל גלידה
אם אתם רוצים תבואו!!!
אני יעשה לכם הנחה
החנות בחוף גורדון בתל אביב

| Originally posted by AnthemFreak אם כבר מדברים על עבודות--- תלמידה של אמא שלי השיגה לי עבודה בבן אנד ג'ריס (גלידות), בקיצר הבני שרמוטות שישרפו משלמים רק 14 שקל לשעה!!! אני לא מבין את זה, זה מתחת לשכר מינימום!!! אבל כשחושבים על זה מה אכפת לי כל היום אני בחנות במזגן אוכל גלידה אם אתם רוצים תבואו!!! אני יעשה לכם הנחה החנות בחוף גורדון בתל אביב |
| Originally posted by AnthemFreak הבני שרמוטות שישרפו משלמים רק 14 שקל לשעה!!! אני לא מבין את זה, זה מתחת לשכר מינימום!!! |
פעם אחרונה שבדקתי זה היה 14... 
| Originally posted by Dj-2TaLL אני יעבוד לי באופיס דיפוט בשפיים... מחלקת אלקטרוניקה... אני מסודר! |
| Originally posted by eran פעם אחרונה שבדקתי זה היה 14... |