TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שידורי המהפכה !!!! האתר שלהם ושל קוקו
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by DjChook לא נכון זה גם שיא המצחיק העונה האחרונה של חלומות לא הייתה משהו בכלל אני זוכר את העונות הראשונות שזה היה מאוחר בלילה ואיזה שעתיים, אז היה טוב |
בכלל לא מתאים לי הדיבור שך
"אמרה הפייה"
חח אתמול החטא ועונשו היה אחלה
פיצה דוך
אבל זה הורג אותי ההתלהבות של קיציס מפרידמן מוציא תא ספר החיים
הפעם הוא ענה לא באדישות
זה היה חזק
תגידו מי כאן היה בכיפה אדומה הסיפור האמיתי?@?!?
אין זה הדבר הכי גדול שיש
נסעתי לכפר סבא בשביל זה!!
יש הצגת דמויות זה מזה מצחיק כל שנייה טל פרידמן עולה-0זוהר בהלול משדר וזה כאילו כדורגל
ואז הוא אומר לקהל לקום לשיר את התקווה
וכולנו קמים!
ובכלל יש הצבעה אם לעשות הפסקה
זה ע-נ-ק!!!
| Originally posted by MoSH_MaN חח אתמול החטא ועונשו היה אחלה פיצה דוך אבל זה הורג אותי ההתלהבות של קיציס מפרידמן מוציא תא ספר החיים הפעם הוא ענה לא באדישות זה היה חזק תגידו מי כאן היה בכיפה אדומה הסיפור האמיתי?@?!? אין זה הדבר הכי גדול שיש נסעתי לכפר סבא בשביל זה!! יש הצגת דמויות זה מזה מצחיק כל שנייה טל פרידמן עולה-0זוהר בהלול משדר וזה כאילו כדורגל ואז הוא אומר לקהל לקום לשיר את התקווה וכולנו קמים! ובכלל יש הצבעה אם לעשות הפסקה זה ע-נ-ק!!! |
חייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקוווווווווווווווווווווווווווההההההההההה
ההההההההההההההההההההההההההההההההה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ייואאו מה נסגר איתך גבר???
"=)))
מישהו ראה היום שידורי המהפכה?!
נשפכתי מצחוק
הגיע הקטע הזה עם ההוא שנדרס ועבר מוות קליני
חחחח
רק מלראות אותו נשפכתי מצחוק
חחחחח
"רצתי ורצתי ורצתי ורצתי ורצתי... ואז עברתי אותו אז חזרתי אחורה"
חחחח
ויש את הקול של ההוא שהיה בכלא
חחחחחח
אבל ציפיתי שיהיה את ההתמכרות של קוקו לטופי ולא היה...
כן בונאה היה חזקקקקקקקקקקקקק
| Originally posted by NyKoN מישהו ראה היום שידורי המהפכה?! נשפכתי מצחוק הגיע הקטע הזה עם ההוא שנדרס ועבר מוות קליני חחחח רק מלראות אותו נשפכתי מצחוק חחחחח "רצתי ורצתי ורצתי ורצתי ורצתי... ואז עברתי אותו אז חזרתי אחורה" חחחח ויש את הקול של ההוא שהיה בכלא חחחחחח אבל ציפיתי שיהיה את ההתמכרות של קוקו לטופי ולא היה... |