TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תחזיקו לי אצבעות!
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Scorchio השם שלו זה אלף [Elef] וגיל אחי מסתבר שהתחרות תישפט לפי הקהל אז אני מקווה שאני יוכל להקפיץ אותם כמה שיותר. ואין בעיה עם המצעד כי זה רק עד אחרי הצהריים אז בערב אתם פנויים |
| Originally posted by Gil Shwarts טוב אז בוא אני יגלה לך סוד קטנטן שכנראה יעזור לך לנצח תביא מלאאאאאאא חברים לשם ושיצעקו, ישרקו וירקדו במהלך כל הסט שלך ככה הם גם ישפיעו על האחרים ואז כולם ייקרעו זה הסוד להצלחת תקליטן... לא מאמינים לי? תנסו בעצמכם |
שמע זאת בעיקרון הסיבה שאני קורא לכל חברי הפורום לבוא למסיבה שייתנו לי קצת תמיכה אתה יודע

כמובן שאני יקרא גם לאיזה 20 חברים שיבואו וישפיעו
הייתי בא אם הייתי יכול
אני ינסה להקליט את זה אם נוכל לקמבן שם מיקרופון ונשמע גם את הקולות של הקהל
ככה שתרגיש שכאילו היית שם

| Originally posted by Gil Shwarts משחק אותה סלבריטי אה, מיסטר ביג שוט ![]() ובשביל מה בדיוק אתה נפגש איתו? תיאום הפקה של טראק משותף? אתה בכלל יודע מה שמו הפרטי? |

גיל אחי
מה הוא כבר עשה
בסך הכל סיפר בדיחה ואתה כבר מתחמם עליו!?!?
אני לא מבין את זה אחי
הוא אמר בצחוק שהוא הולך לפגוש אותו ואתה מחמם????

| Originally posted by DjChook חחח רעיון טוב אולי גם תביא איזה מישהי שתזרוק חזיה על העמדה חחחחחחחחחח |
| Originally posted by DJ-Energy גיל אחי מה הוא כבר עשה בסך הכל סיפר בדיחה ואתה כבר מתחמם עליו!?!? אני לא מבין את זה אחי הוא אמר בצחוק שהוא הולך לפגוש אותו ואתה מחמם???? |
| בסך הכל התכוונתי שעם כל הכבוד לצח אני לא פספס את זה, אני כולה נפגש לקנות כמה תקליטים של אפטרגלואו... תאמו איתו וגם אתם תוכלו להיות סלב כמוני |