TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבת ראש השנה לתושבי המרכז !!!!
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
מאיזה גיל זה אננס!?!?!?!
דום הולך להיות מעפן אה
Ice
אתה רוציני? אייס לא היום?
טוב יאללה אני הולך היום לדום
מי מנגן שם ואיזה גילאים?
אני חושב שמניסים
לא יודע
בטח יא יב
תאמת לדעתי זה לא משהו אבל עדיף מכלום
מתחיל עם להיטים
ואז בועז קפולז משהו כזה
כל הזמן אני שוכח איך לכתוב
והוא סתם דיפ הואס וטק האוס הוא לא משהו
אחר כך יהיה נדב בריטש שישים קלאב
פשוט הרבה רצו ללכת אז אני הולך
מורן האייס זה היום... ואני דיברתי קודם עם אחד היחצנים הראשיים והבנתי שהם כן יהיו... ברור שאנימעדיף שהם יהיו שם אם אני בא... למרות שאני לא יתאכזב אם הם לא יהיו...
יאללה חברה תהנו היום במסיבות אני בסוף לא הולך בגלל ההורים המעצבנים שלי!@$#@!#@!#@!#@!
יש פיגועים מוות לערבים!!!!!!!!!!!!!!!

| quote: |
| Originally posted by guetag אני יהיה כנראה באייס אז יהיה בסוף אינפקטד? |
מי שתכנן ללכת לניר אליהו חבל שלא דיבר איתי קודם
חבר שלי הרים את ההפקה הזו יש לו גם הפקה שבוע הבא משהו עם די ג'יי אמיר דהן
חזרתי מהדום ולדעתי היה סתם קקי
וככה חשבתי לפני
| Originally posted by luckystrike טוב הרגע דיברתי עם אחד מהיחצנים הראשיים באייס בכל אופן אף אחד לא נראה לי נתן פה פרטים על זה אז בכל מקרה : ל- ICE יש שתי מסיבות לראש השנה אחת ביום שישי שלדעתי זאת תהיה זאתי הפחות טובה מי שמתקלט זה לירון פיקר ויובל לוים ואין שום אינפקטד מאשרום כמו שאמרו כאן ושום כלום הם רק חשבו להביא אותם והל"וז שלהם היה עמוס פחד ... אני לא מאמין שגם ככה הם היו מצליחים להביא אותם . בכלל לאייס יש עוד הרבה מה ללמוד מבחינת ניהול. בכך אופן ביום שישי אין שום אטרקציות מיוחדות - המקום עצמו לדעתי מעוצב יפה ותהיה שתייה חינם כל הערב (רק בירות וטקילות) אבל בכל אופן יום אחרי זה האייס עושה את המסיבה הרצינית ביום שבת (עוד יומיים) האייס חובר ל"זברה" (שזה באמת אחלה מקום) והם פותחים ביחד דיסקוטק בליין השבת של הזברה שזה אחלה מקום זה נמצא בבני ציון בערך קילומטר אחרי האייס, זה נמצא בתוך חורשה כזאת זה ממש מקום סבבה ויש בר מיוחד פתוח לראש השנה יענו קוקטיילים חינם כל הערב מכל הסוגים כולל יקרים וכאלה ועוד פעם המתקלטים זה יובל לוים ולירון פיקר איזה בעסה במקום להשקיע בדיג'יים הם עושים צחוק ... בכל אופן יום שבת כניסה תעלה 80 בגלל הבאר וביום שישי 75 אני יכול להיכנס כנראה ביום שישי חינם ובשבת ב30 ... אם אני לא יילך אני יכול להעביר את זה למישהוא אחר ובנוסף אני יכול להכניס לרשימת כרטיסי חבר כמה שאני רוצה אבל זה לא הנחה רצינית למרות שאני יכול לרשום שם כמה שאני רוצה זה יוצא יענו 60 במקום 75 ו 80 ומי שיבוא ביום שישי יקבל כניסה ב 30 למסיבה המיוחדת בשבת... קיצר תעשו חושבים אם כדאי... ותומר התקשרתי אלייך הרגע - לא היית זמין ... מצטער שלא הייתי זמין קודם נרדמתי ו EXETIK באננס יהיה טוב נראה לי הם מביאים את דיג'יי רנה מאמסטרדם (למרות שלאחרונה הוא בא כל כך הרבה לישראל , שייתנו לו אזרחות כבר) ואמור להיות סט אפליפטינג ... ערן ברנע ודניאל פרקש הם הקבועים שיהיו חוץ מ"רנה" לדעתי שווה ללכת האננס תמיד מקום מושקע וחוץ מזה שהם הביאו פעם קודמת מכשיר לייזר חדש משהוא בן זונה ... |
גם לי היה ערב לא משהו
בהתחלה חבר שלי היה צריך לאסוף ידידה שלו ושתי חברים שלה
אקיצר היא רצתה ללכת לאכול ועד שמצאנו אותם פה ושם בר היה קרוב לאחת
נסענו לצ'ופה בכפ"ס והם ישבו שמה
והעבירו את הזמן
עכשיו אני לא יודע כמה זה היה בתכניות אבל אותי זה די דפק
והיינו צריכים להחזיר אותם
והם בזבזו את הזמן כמו כלום
ורק ב1:40 החזרנו אותם
התחלנו סוף סוף לנסוע לאבוקדו
טעינו קצת בדרך כי עודד שיגע לי תמח קצת
בסוף הגענו ב2:20
ואז פגשנו את עודד
בדיוק שהענו עלה דיג'יי שניגן רוק כזה
היה על הפנים
לא היו כוסיות
היה 70 אחוז בנים
בסוף לא נכנסנו
סתם ישבנו עם עודד איזה שעה וחצי בחוץ.

| Originally posted by eXeTik המסיבה באננס זה היום או מחר ואם היום אז יש גם משהו מחר? |
איזה חרא זה היה בסוף!!!!!!! היו בערך 6 שירים ששווים לרקוד כל הערב בערך, הם פאקין ביטלו את גוטמן ובנקודה מסויימת הדיג'יי ניגן את "פרחים בקנה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי שהם עושים תחרא הזה. וגם סתם ייבשתי את תומר והחבר הקופצני משהו שלו...
מי שהיה באייס, איך היה?
רועי מה נסגר איתך בסוף?
ועוד משהו יא מעפן איזה מין פלא יש לך שלא תומך בעברית
חצי שעה אני כותב הודעה בשביל כלום.......
חחחחחח מוש... פלאפון ישן מה אני יעשה
הייתי מחוץ לאייס ולא נכנסתי בסוף כי החארות האלה היו אמורים להכניס אותי חינם ובגלל הפסדים הם לא שחררו אפילו הנחות
ניסיתי לארגן לגואטג שם הנחה ולחברים שלו אבל לחברים שלו נמאס לחכות והם נכנסו....
ושמעתי שהיה די חרא... אבל לא יודע
קיצר המנהל של המסיבה בא אליי ברעננה ב 6 בבוקר ועושה לי תבוא מחר לתל יצחק ותקבל חינם ושמפניה והכל פיצוי על זה שלא נכנסת חינם לאייס...
ואמור להיותלי במילא חינם לתכלת היום
לא יודע מה אני עושה!!!
משהו יכול לתת קצת פרטים על האננס????
איפה זה ?
לאיזה גילאים?
מתי זה?
כמה עולה?
יש מכירה מוקדמת??
ממה שהבנתי זה ביום שבת
מחר
| Originally posted by AnthemFreak משהו יכול לתת קצת פרטים על האננס???? איפה זה ? לאיזה גילאים? מתי זה? כמה עולה? יש מכירה מוקדמת?? ממה שהבנתי זה ביום שבת מחר |
אנשים היום יש מסיבה במלון!
לפני שנתיים היה שם מסיבה בת זונה עם אינפקטד מאשרום וצ'ופי
בקיצור מי שהולך שיגיד לי.....
וואלה מי מנגן שם?
| Originally posted by oDrori וואלה מי מנגן שם? |
רגע המלון והאננס זה אותו מקום לא? ומורן אמר שיש היום באננס משהו... או שאתם מדברים על אותה מסיבה כי אם כן אז דבר עם מורן והוא יוכל לסדר לך הנחה.
יובל לוים - מאז שיש לו שם מחוץ לשלושה מועדונים בעמק חפר די התמסחר
תומאס - מסיבה אחת הייתה לי איתו... עד כמה שזכור לי מנגן להיטי טראנס + דברים טובים שקרובים להיות להיטים
טוב
מלון זה אננס.........חחח לא ידעתי ששינו את השם.....
אני זוכר שזה מקום בן זונה
אתה רציני שיעשו לי בעיות אם אני 16
יש לי כבר כרטיס
| Originally posted by MoSH_MaN יש לי כבר כרטיס |
| Originally posted by DjChook מועדון ? |