TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קולקציית הפלאפונים החדשה של סלקום- טוב שלא!!
Pages (3): « 1 2 [3]
GSM
זה כולה פונקציה, מה הקשר?
ובאמת רוב המכשירים שיש היום בשוק מקבלים חינם
בגלל זה גם אמרתי שהוא יקר יחסית- כי צריך לשלם עליו
| quote: |
| Originally posted by eXeTik ובאמת רוב המכשירים שיש היום בשוק מקבלים חינם |
| Originally posted by Sniper תמקבל חינם אבל אתה מתחייב ל 3 שנים וזה שיאאא הדיכאון |
| Originally posted by eXeTik GSM זה כולה פונקציה, מה הקשר? |
כל החדשים של סלקום הם עם סימ קארד...
חשבתי שאפשר להחליף ביו ארונ'ג לסלקום מכשירים כאילו בסימס אבל אי אפשר כי זה שני צורות שונות של גלים
אבל לדעתי סלקום באמת השולטים בארץץ אין מה להגיד הם כבר הרבה מאוד שנים כאן 10 שנים ניראה לי כבר אבל אורנ'ג היחידה שהתחילה עם מכישרים חדשים ואז כולם התחילו להביא כי זו תחרות בעצם ואתם יודעים למה יש את הקטע של ה3 שנים כי הם לא רוצים שאנחנו נעזוב אותם ונעבור לחברה אחרת כי שם יותר זול אז הם אומרים לנו כככה אתה יודע מה עם אתה רוצה תעבור אבל תצטרך לשלם כנס של 700-800 שקל בגלל שהפרת את ההסכם וזה זין מה לעשות ככה זה עובד כול החברות בעניין הזה חראות אבל יש עכשיו מבצעים חדשים של בלי התחייבות וכאלה אבל זה בולשיט כי גם ככה אתה משלם ל36 חודש את המכשיר אז אתה ניתקע איתו עד שאתה משלם
בקיצר הם מנסים לסדר אותנו בדרכים שונותת
אבל לדעתי עם אנחנו קצת מביאים עליהם צעקות אז הם נותנים מה שאתה מבקש
נגיד חבר שלי מהעבודה שלי שהייתי בקיץ היתה לו בעיה בפלאפון והוא אמר להם שמעו הוא הרבה עושה לי בעיות ואני רוצה מכשיר חדש בלי כסף למה שאני אשלם אני גם ככה משלם לכם הכול מסביב חוץ מהמכשיר אז הפקידה אמרה לו וזה תשמע זה לא הולךך הוא אמר לה תביאי לי את המנהל שלך הלך ודיבר איתו וקיבל את האס קי החדש בלי כסףף ובלי התחייבות
רק שתראו שעם קצת צעקות מסדרים הכול בחיםם
))))))))
במדינה הזאתי הכל עובד בצעקות
עכשיו בקשר למה שאמרת - לא מדויק
סלקום נכנסו ל
GSM
בוא נגיד בחצי שנה - שנה האחרונות
כל מכשיר שהגיע לארץ אחרי התקופה הזאתי ננעל לרשת מסוימת
למשל מכשיר אורנג שיש לחבר שלי במשך שנה וחצי, עבד עם הסים שלי כמו בן זונה
אבל הסים שלו לא עבד אצלי...
יעני כל הסלקומים נעולים, והאורנגים, רק המכשירים החדשים
בכל מקרה, ב 10 דולר בחול אני יודע שאפשר לפרוץ את המכשירים
בטח בקרוב יהיה כאלה גם בארץ
| Originally posted by DjChook במדינה הזאתי הכל עובד בצעקות עכשיו בקשר למה שאמרת - לא מדויק סלקום נכנסו ל GSM בוא נגיד בחצי שנה - שנה האחרונות כל מכשיר שהגיע לארץ אחרי התקופה הזאתי ננעל לרשת מסוימת למשל מכשיר אורנג שיש לחבר שלי במשך שנה וחצי, עבד עם הסים שלי כמו בן זונה אבל הסים שלו לא עבד אצלי... יעני כל הסלקומים נעולים, והאורנגים, רק המכשירים החדשים בכל מקרה, ב 10 דולר בחול אני יודע שאפשר לפרוץ את המכשירים בטח בקרוב יהיה כאלה גם בארץ |
ת'אמת בהתחלה זה נראה לי דיי טפשי אבל קבלו למה הוא עשה את זה:
הוא נוסע להודו לשלושה חודשים,
הוא מתכוון לקנות שם קו יעני כרטיס מקומי של
SIM
ולהשתמש בו עם הטלפון שלו
זה מוזיל לו את העלויות על שיחות פנימיות ושיחות לארץ משמעותית ככ שזה פשוט לא יאמן !
| Originally posted by DjChook ת'אמת בהתחלה זה נראה לי דיי טפשי אבל קבלו למה הוא עשה את זה: הוא נוסע להודו לשלושה חודשים, הוא מתכוון לקנות שם קו יעני כרטיס מקומי של SIM ולהשתמש בו עם הטלפון שלו זה מוזיל לו את העלויות על שיחות פנימיות ושיחות לארץ משמעותית ככ שזה פשוט לא יאמן ! |
תשמע אני משוחד, אני בסלקום ואוהב סלקום
יעני אתה קונה מכשיר חדש ?
אני לא ממש מבין בזה כי אני יעני לקוח עסקי
אממממ אחיי תשווה מחיריםם בין החברות ותיקח פלאפון חדש שאין אותו עוד לאף אחד ןעם מחיר טוב זה מה שאני מציעה לךך ככה אני הייתי עושה במקומך
אתה מעדיף קצת גדול עם פול פונקציות או קטן יותר עם פחות פונקציות?
איזה רשת?
כמה אתה מוכן להשקיע?
בלבל אותי אל תעשה לי חשבון
| Originally posted by itamarsan אממממ אחיי תשווה מחיריםם בין החברות ותיקח פלאפון חדש שאין אותו עוד לאף אחד ןעם מחיר טוב זה מה שאני מציעה לךך ככה אני הייתי עושה במקומך |
| Originally posted by Hell_Copter מה זה הזיון שכל הזה... נראה לך ממש מזיז למישהו אם יש לך פלאפון חדש שאין לאף אחד? אז מסתכלים ואומרים וואי יפה וזהו צריך פלאפון שיהיה נוח לעבוד איתו כמו לדוגמה נוקיה כל השאר זה כבר מסלולים... ונראה לי שאורנג' תומכים בזה עם הצבא אבל אני לא סגור על זה |
| Originally posted by itamarsan אמממממממממממממממממממ שינסה לראות מה קורה עם המחירים של כול חברה ושיבחר |
| Originally posted by guetag אני יודע שמקבלים פלאפון חדש מהצבא רק אני לא יודע לאיזה חברה להרשם |