TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז ככה...
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by eXeTik היום עשיתי קניות לצבא- איזה כיף זה!!! |
Originally posted by DjChook |

סליחה פשוט זה נראה לי קצת מוזר כל המוטיבציה לצבא והכייף שבקניות
אבל אם זה עושה לך טוב אז גם לי טוב
ואני יודע שזמני יבוא
אבל כרגע אני שונא את הצבא, ואת הבקום המטומטם הזה
מה שמזכיר לי שיש לי מלא דברים לארגן לו לשבוע הקרוב, סעמק זימנו אותי לבדיקת שתן,
נכון, אני אבוא

| Originally posted by DjChook סליחה פשוט זה נראה לי קצת מוזר כל המוטיבציה לצבא והכייף שבקניות אבל אם זה עושה לך טוב אז גם לי טוב ואני יודע שזמני יבוא אבל כרגע אני שונא את הצבא, ואת הבקום המטומטם הזה מה שמזכיר לי שיש לי מלא דברים לארגן לו לשבוע הקרוב, סעמק זימנו אותי לבדיקת שתן, נכון, אני אבוא |
אהה קוסמיק ג8 שמע יש לך טעות אחי
בן יחיד יכול לשרת גם בעזה וגם בקרבי
פשוט לא לוחם אלא תומך לחימה
ואני מכיר כמה כאלה שהיה להם 97 והם יחידים והם האחרונים שמתאימים לקרבי ושלחו (ניסו לפחות) אותם לעזה ומקומות כאלה סתם להיות ג'ובניקים פשוט במקום רחוק ומפחיד...
אחי אני לא מתאמן בכלל כבר שנתיים בערך לא רצתי 2000 נראה לי
ואני עושה יותר טוב....
תוצאות על הפנים
במיוחד שכיבות שמיכה...31???? חלשששששששששש
אבל חפיף
איפה אתה משרת??
| Originally posted by DjChook סליחה פשוט זה נראה לי קצת מוזר כל המוטיבציה לצבא והכייף שבקניות אבל אם זה עושה לך טוב אז גם לי טוב |
| Originally posted by Hell_Copter יש כאלה שמורעלים כנראה שאתה לא אחד מהם!! ושלא יעלה לך השתן לראש אחי |
| Originally posted by DjChook אבל כרגע אני שונא את הצבא, ואת הבקום המטומטם הזה |
| Originally posted by yahel222 אחי אני לא מתאמן בכלל כבר שנתיים בערך לא רצתי 2000 נראה לי ואני עושה יותר טוב.... תוצאות על הפנים במיוחד שכיבות שמיכה...31???? חלשששששששששש אבל חפיף איפה אתה משרת?? |
| Originally posted by eXeTik *מחר* |
אחי היה לי ניורולוג לפני שבועיים
חיכיתי שלוש שעות סתם
זה גם מוגזם !
ובמיוחד שדיברתי איתו משהו כמו דקה והלכתי
| Originally posted by DjChook אחי היה לי ניורולוג לפני שבועיים חיכיתי שלוש שעות סתם זה גם מוגזם ! ובמיוחד שדיברתי איתו משהו כמו דקה והלכתי |
חחח בני זונות
אין מה לעשות