TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ספאם
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike ומה סיכמנו - לקחנו את מדיניות הספמוקרטיה של מוש ? |
| Originally posted by Hell_Copter אוי תעשה לי טובה... אל תתחיל לדבר בשפה המטומטמת הזאת כמוהו! |
סבבה מורן !
אנשים מפגרים ומשומעממים
טוב שאני לא מוד
בהההההההה
| Originally posted by MasterP אנשים מפגרים ומשומעממים טוב שאני לא מוד בהההההההה |
| Originally posted by Hell_Copter ומה זה צריך להביע... לא הבנתי |
| Originally posted by MasterP תראה פתחתם פה 4 עמודים על ספאם וזה בעצמו הפך לספאם וגם מזל שאני לא מוד כי תראה כמה עבודה יש לך לנקות את השטויות שלנו |
| Originally posted by MasterP תראה פתחתם פה 4 עמודים על ספאם וזה בעצמו הפך לספאם וגם מזל שאני לא מוד כי תראה כמה עבודה יש לך לנקות את השטויות שלנו |
| Originally posted by luckystrike מה בדיוק ספאם פה ??? יא דפוק - לא כל דיון הוא ספאם ... בכל אופן באמת מזל שאתה לא מוד פה ... ואל תעשה שטויות אז לא יהיה מה לנקות ... |
| Originally posted by luckystrike מה בדיוק ספאם פה ??? יא דפוק - לא כל דיון הוא ספאם ... בכל אופן באמת מזל שאתה לא מוד פה ... ואל תעשה שטויות אז לא יהיה מה לנקות ... |
| Originally posted by MasterP נראה לי המודים עצבניים... מורן תרגיע דבראלי יפהההההההההההה וכל פוסט על הספאמורקטיה בלבה בהלבה לבה לבה זה ספאם וגם לא מצחיק דבראלי יפהההההההההההההההההההההה |
אפשר כבר לסגור את הט'רד הזה?
וראסמי שהספאמופאקינג מאשגדכשדגכ לא מצחיק
| Originally posted by Hell_Copter אפשר כבר לסגור את הט'רד הזה? וראסמי שהספאמופאקינג מאשגדכשדגכ לא מצחיק |
| Originally posted by luckystrike קיצר רועי - תקצר את הסיכום של מוש ותעביר לסטיקי ... יש מצב ? וריזינג לשלטון !!! |
זה לא מטומטם
זה פשוט היה באופן הומוריסטי.........
דרך אגב עכשיו שגילי לא פה
מי מעדכן את המפה ?
| Originally posted by luckystrike דרך אגב עכשיו שגילי לא פה מי מעדכן את המפה ? |

| Originally posted by Hell_Copter גילי יעדכן בסופי שבוע אם יבוא לו ![]() מורן, אפשר כבר לסגור?? |
כי מיצה את עצמו...
כמה אפשר?!
טוב די אני יסתום את הפה שלי בקשר לזה וזהו
קרציות
| Originally posted by Hell_Copter כי מיצה את עצמו... כמה אפשר?! טוב די אני יסתום את הפה שלי בקשר לזה וזהו קרציות |
| Originally posted by luckystrike ראסמי אני אומר לך רועי מה קורה איתך בזמן האחרון ??? נהיית טמבל! נ.ב - בא לך לקפוץ לחוות רונית ? אני לא צוחק זה פה לידנו |
| Originally posted by Hell_Copter זה לייב ההופעה הזאת? אם כן בסבבה אח שלי |
כוס אמק זה מוקלט ...
עכשיו אמרו - נכנסו באמצע השידור עם הסינגל המעצבן שלהם ואמרו
אתם מקשיבים לסימפוני אוף לאב שהוקלט בחוות רונית ...

| Originally posted by luckystrike כוס אמק זה מוקלט ... עכשיו אמרו - נכנסו באמצע השידור עם הסינגל המעצבן שלהם ואמרו אתם מקשיבים לסימפוני אוף לאב שהוקלט בחוות רונית ... |
| Originally posted by Hell_Copter אפשר עדיין לנסוע לשם... |