TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלות שלי על צבא ושאר ירקות
Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter רק שאין להם נשק כי הם באונירסיטה לומדים |

דבר ראשון
גיבוש חובלים לא כזה קל אבל מצד שני גם לא ממש קשה
ואי אפשר להשוות אותו לגיבוש שייטת ומטכ"ל
מהסיבה הפשוטה שזה גיבוש שעושים יותר עם הראש
ולא רק פיזי (שהרבה יותר קל משאר הגיבושים)
כל הזמן מבחנים שונים ומבחני מנהיגות ופיקוד
דבר שני
במיונים לחובלים\צוללות יתנו לך לעשות מבחנים על ידע כללי
ועל ידע ימי ושאלון 300 ולכתוב קורות חיים
וכל מיני דברים מהסוג הזה
אחרי הכל הם מחליטים את מי לשלוח לגיבוש צוללות או לגיבוש חובלים או כלום
אם ניתנת לך בחירה אז תלך על חובלים כי משם אפשר לפול לצוללות דבר שההפך אי אפשר...
בסך הכל 2 הגיבושים חביבים ולא לא הקטע עם רפסודת ההקאות הוא הקשה...
יש דברים הרבה יותר מעצבנים וקשים
קיצר אני עשיתי את שניהם אז אם אתה צריך מידע אז רק תשאל
בקשר למורן ומגלן - אלה 2 יחידות שקשורות
ב-
"נערך על ידי מורן : אחי אני מצטער אתה ממש לא אמור להגיד מה שאמרת פה ! אני לא יודע אם עברת הרצאות
בט"ש אבל ממש אסור לך לכתוב את זה פה ! אני מבין שאתה לא חתום סיווג אם ככה אתה מפזר מידע , ובייחוד פה באינטרנט , פעם אחרונה שיש פה כזה דבר
שניהם יחידות מובחרות וקרביות עד כמה שאני יודע מגלן נחשבת יותר קרבית
ואפשר להגיע אליה דרך גיבוש יחט"יות בצנחנים רק שלפי מה שהבנתי בזמן האחרון
הם ואגוז לוקחים נפלים ממטכ"ל שלד"ג וכאלה אז אין הרבה מקום שם...
לכל הסיירות ששייכות ליחידות אחרות כמו : יעל מורן דובדבן וכו...
נערכים גיבושים בתחילת הגיבוש לפני הטירונות - בדובדבן זה קצת שונה כי צריך להיות מאותרדובדבן בגיבוש צנחנים ואז לעבור
את הגיבוש של דובדבן עצמה...
אה - וטירונות חובלים היא 0.3 מעכשיו
וגם חובלים וגם צוללות זה טוב השאלה היא עם אתה מתאים ואם אתה רוצה
אני לדוגמא חתמתי ויתור בחובלים כי התפקיד לא עניין אותי - רציתי חי"ר
והמגמות הם:שיוט לוחמה אלקטרונית ומכונאות וכאלה
והיציאות גרועות בקורס שנמשך שנה ומשהו
אבל אחר-כך יש לך חיים טובים
יציאות מעולות!!
ודבר אחרון - תכתוב בשאלון 300 את מה שהם רוצים לשמוע אפילו אם אתה משקר
אבל תזכור טוב טוב מה כתבת כי בגיבושים עושים לך ראיון ושואלים אותך
על כמעט כל מה שכתבת!
מקווה שעזרתי להבהיר את הנושא
| Originally posted by clubber@work דבר שני במיונים לחובלים\צוללות יתנו לך לעשות מבחנים על ידע כללי ועל ידע ימי ושאלון 300 ולכתוב קורות חיים וכל מיני דברים מהסוג הזה אחרי הכל הם מחליטים את מי לשלוח לגיבוש צוללות או לגיבוש חובלים או כלום אם ניתנת לך בחירה אז תלך על חובלים כי משם אפשר לפול לצוללות דבר שההפך אי אפשר... בסך הכל 2 הגיבושים חביבים ולא לא הקטע עם רפסודת ההקאות הוא הקשה... יש דברים הרבה יותר מעצבנים וקשים |
| Originally posted by clubber@work ודבר אחרון - תכתוב בשאלון 300 את מה שהם רוצים לשמוע אפילו אם אתה משקר אבל תזכור טוב טוב מה כתבת כי בגיבושים עושים לך ראיון ושואלים אותך על כמעט כל מה שכתבת! מקווה שעזרתי להבהיר את הנושא |
טוב אני ישפוך מה שאני יודע קצת על הצבא בתור אחד שנמצא בחיל הים
חובלים - זה קורס בן זונה אתה לומד ועושה כלכך הרבה דברים זה אחד הקורסים הכי שווים בצה"ל מורידים המון מהערך שלו וסתם זה קורס סוף הדרך אז נכון היציאות לא משהו אבל באיזה מסלול שווה בצבא היציאות כן טובות? קח כל קורס או מסלול קרבי שווה בצה"ל (שייטת מטכל טייס) כולם אתה תסגור 28 חופשי
מישהו פה דיבר על הרפסודה בגביוש חובלים טוב האמת שזה לא כזה נורא
אני הייתי בזה וזה מגעיל כן אבל לא כזה נורא
וחובלים עושים טירונות 02 ולא 03 מה שכן הם עושים טירונות 02 משופרת יענו זורקים רימון או משהו וזה ההבדל היחיד
דיברתם על סיירת יעל ויחס"פ
הם נמצאים איתי עכשיו באותו בסיס מעבירים איזה סידרה
הם תותחים אחושרמוטה באמת שאני רואה אותך זה נותן כלכך הרבה רעל
אני שומר בלילה במגדלי שמירה ורואה את האימונים שהם עושים זה מדהים חבל על הזמן הם תותחים אחושרמוטה!
באמצע השמירה בלילה אני חצי רדום פתאום אני רואה איזה 5 חיילים כולם צבועים בשחור כל אחד עם המקוצר שלו והמטול והשפנפן
זה מרעיללללל
| וחובלים עושים טירונות 02 ולא 03 מה שכן הם עושים טירונות 02 משופרת יענו זורקים רימון או משהו וזה ההבדל היחיד |
אחי ממש לא
הם עדיין עושים 02
בדוק...
| Originally posted by clubber@work דבר ראשון גיבוש חובלים לא כזה קל אבל מצד שני גם לא ממש קשה ואי אפשר להשוות אותו לגיבוש שייטת ומטכ"ל מהסיבה הפשוטה שזה גיבוש שעושים יותר עם הראש ולא רק פיזי (שהרבה יותר קל משאר הגיבושים) כל הזמן מבחנים שונים ומבחני מנהיגות ופיקוד |
| Originally posted by clubber@work בקשר למורן ומגלן - אלה 2 יחידות שקשורות ב- "נערך על ידי מורן : אחי אני מצטער אתה ממש לא אמור להגיד מה שאמרת פה ! אני לא יודע אם עברת הרצאות בט"ש אבל ממש אסור לך לכתוב את זה פה ! אני מבין שאתה לא חתום סיווג אם ככה אתה מפזר מידע , ובייחוד פה באינטרנט , פעם אחרונה שיש פה כזה דבר |
| Originally posted by clubber@work אה - וטירונות חובלים היא 0.3 מעכשיו |
| Originally posted by DjNumShum טוב אני ישפוך מה שאני יודע קצת על הצבא בתור אחד שנמצא בחיל הים קח כל קורס או מסלול קרבי שווה בצה"ל (שייטת מטכל טייס) כולם אתה תסגור 28 חופשי דיברתם על סיירת יעל ויחס"פ |
אני מקווה להיות בדבורים
הייתי אמור להתגייס באוקטובר לחובלים אבל ויתרתי כי פשוט לא מתאים לי הקבע
| Originally posted by guetag "קשה זה טוב, כואב זה מצויין" תפנימו את המשפט הזה חבר'ה |
| Originally posted by guetag "קשה זה טוב, כואב זה מצויין" תפנימו את המשפט הזה חבר'ה |
וגילי סתם שיר שתשתמע עוד הרבה :
חבל שאני לא יכול להעביר לך את המנגינה :
המשקית ת"ש , עושה 20 במתח
ושהיא עולה ,
רואים לה את הפתח !
פזמון :
איזה בלגן איזה בלגן ,
זונות דופקים בכסף אותנו בחינם
משק"ית שלישות - עולה על האופנוע
ושהוא נוסע רואים לה ת'מנוע
איזה בלגן איזה בלגן ,
זונות דופקים בכסף
אותנו בחינם ...
קיצר - שיר שכולכם תכירו בצבא ...
כמה שרנו את זה בקורס חובשים יא אלללה ...
יש לזה איזה אלף גרסאות ורמיקסים
| אחי גם אם זה נראה לך בסדר , לא כותבים כאלה דברים גם אם נראה לך שלא אמרת משהוא כזה חשוב ושזה סתם שטויות תדע לך שרק על המילה שכתבת אני מכיר מישהוא שישב במחבוש ... |
| אני גם יודע שזה 0.2 ... שמע חברים שלי ממרץ 02 עשו טירונות 02 ... לא משופרת ולא בתיך ... ובמקרה היא הייתה בשלוחה של מחנה 80 אני חושב ...0.2 ... |
| Originally posted by clubber@work אחי אני יודע שזה כאילו סודי וזה אבל גם מה שאמרתתי הוא מאוד כללי ודי ידוע ונכון באמתת אני לא חתום על שום מסמך סודיות מהסיבה הפשוטה שלא הסכמתי.. ובקשר ל504 - אתה בטוח שאפשר להגיע אליה בסדיר??? עד כמה שאני יודע זה רק אחרי הצבא... |
| Originally posted by luckystrike יש להם פשוט פלגת מילואים מאוד מאוד גדולה ... שעוזרים בכל מיני דברים למשל המילואימניקים שלהם מעבירים את השבוע שבי לפרחי טייס וכאלה ... אבל המילואים פחות עוסקים בייעוד הם פשוט הרבה מאוד אז אולי בגלל זה חשבת ... בכל אופן - מה פתאום זה יחידה שמאתרים אלי חמ"ן ... יש סדיר - תפקיד חבל על הזמן גם קרבי לאללה גם מענין גם סודי גם בשיתוף עם השב"ק והכל ... כתבו עליהם בעיתון כתבה ענקית לפני איזה חודש חשפו את הייעוד - זאת אומרת חלק ממנו הגנה על משת"פים והעברות וכאלה אבל זה ממש חלק קטן מה שאמרו ... |
אוקיי אחרי דיבור עם חבר של ההורים שלי החלטתי לא ללכת למיונים של החובלים...
אולי גם זה יביא לי יום סיירות... הרי הבנתי שהם לא יוותרו סתם על אנשים...
והוא סיפר לי על מסלול שהבן שלו עשה
משהו יעודי של חיל הקשר
זה גם קרבי וגם יעודי יענו... וגם מקבלים משכורת בת זונה...
יענו אחרי...
מישהו יודע עוד פרטים על זה??
| Originally posted by Hell_Copter אוקיי אחרי דיבור עם חבר של ההורים שלי החלטתי לא ללכת למיונים של החובלים... אולי גם זה יביא לי יום סיירות... הרי הבנתי שהם לא יוותרו סתם על אנשים... והוא סיפר לי על מסלול שהבן שלו עשה משהו יעודי של חיל הקשר זה גם קרבי וגם יעודי יענו... וגם מקבלים משכורת בת זונה... יענו אחרי... מישהו יודע עוד פרטים על זה?? |
| Originally posted by MasterP אחי אתה בטוח תקבל יום סיירות עם הנתונים שלך אבל תתחיל לטחון ספרינטים וריצות אם לא קיבלת זימון ליום סיירות הקרוב שהוא בינואר אז תקבל לתאריך הבא שאני חושב שזה יולי מאוד לא בטוח |
| Originally posted by Hell_Copter לינואר אני לא יקבל בגלל שאני גיוס נובמבר וספרינטים אין לי איתם בעיה אני באמת צריך אבל להתחיל לרוץ ארוכות... אבל הבנתי שמי שמקבל חובלים ישר זה במקום היום סיירות... |
| Originally posted by MasterP אחי תאמין לי אין שם ריצות ארוכות כאלו ספרינטים הכי חשוב.. בעיקר בעליות תתאמן טוב טוב תרוץ בחולות וכאלו יש לך הרבה זמן תרוץ עם מוש עם משהו 5 ק"מ זה יהיה טוב |
חחחחחחחחח
מבאס לראות את זה ככה שאתה רץ ואיזה ילד נוהג לידך על יגואר.. 
דרך אגב אחי קצת קשה לי להאמין שיש משהו קרבי בחיל הקשר...
אבל אני יכול לנסות לברר לך
| Originally posted by Dj Black-Dragon חחחחחחחחח מבאס לראות את זה ככה שאתה רץ ואיזה ילד נוהג לידך על יגואר.. ![]() דרך אגב אחי קצת קשה לי להאמין שיש משהו קרבי בחיל הקשר... אבל אני יכול לנסות לברר לך |
| אוקיי אחרי דיבור עם חבר של ההורים שלי החלטתי לא ללכת למיונים של החובלים... אולי גם זה יביא לי יום סיירות... הרי הבנתי שהם לא יוותרו סתם על אנשים |
| Originally posted by MasterP אני רוצה אני רוצה איך מגיעים לזה? |
קראתי עכשיו את כל הטרד ואני מבולבל רצח, ובכל מקרה אני רואה ששש פה אנשים ממש מבינים... אז ...
מה אתם אומרים על עתודה?
אני מעדיף לללכת לפרוייקט גמא במודיעין - משהו כזה...עם מחשבים
וההורים שלי תמיד רצו עתודה
אני תמיד לא רציתי אבל עכשיו שהתחילו להמביא לכל העתודאים מלגה זה נשמע ממש שווה, שאני לא אצטרך לקחת כסף מההורים ללימודים שאני רוב הסיכווים לא אוכל לממן לבד....
...וגם מה הסיכוי שאני אתקבל
יש לי ציונים טובים והכל אבל לא יודע
וגם עשכיו יש משהו שנורא מציק לי,
לי אישית אין שום בעיה עם קרבי, להפך אני אשמח לשרת ביחידה טובה, אני רק לא רוצה להדפק בתותחנים או חרא אחר,
אבל בסוף בראיון האישי (של הצו ראשון) אמרתי כמו מפגר, וישר אחרי זה התחרטתי על זה חבל על הזמן, שיקרתי ואמרתי שאני רוצה רק מחשבים ואם יתנו לי קרבי אז אני אנסה להתנגד,
מה שגם הפחיד אותי, שהיא לא כלום על הדפים שלה כל השיחה, כאילו למפגרים כמוני כבר הם יודעים מה לעשות...
זה יכול להשפיע לי על הקב"ה ולמשל למחוק את הסיכויים שלי להגיע למשהו נורמלי?
ויש לי פרופיל 82 או יותר
(עוד לא קיבלתי, אבל אני ממש בטוח)
| Originally posted by luckystrike ורועי - שמעתי על זה דיי מזמן אני חושב שמע - זה מסלול קצונה ייעודי ואני אישית חושב שקצונה ייעודית זה חרא כל מיני סיבות - אבל שמע אני מניח שיש כל כך הרבה מסלול שבטח יש גם טובים ביניהם אחי - קלאבר צודק תקשר למדור סיירות הצבא דפוק בקטעים האלה... |