TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחר ניתוח :( -=||=- תם ונשלם
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח איזה מעפן אתה עזוב אחי תן לי להיות גאה במשהו שיש לי ![]() בוא היום למוש |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחחחח...... אלק גאה במשהו שיש לי..... מה מה הקטע עם מוש... מה אתה כל כך להוט ללכת אליו?! ההאאא?! |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחחחח...... אלק גאה במשהו שיש לי..... מה מה הקטע עם מוש... מה אתה כל כך להוט ללכת אליו?! ההאאא?! |
| Originally posted by Sniper אהממ אחיות אהמממ |
| Originally posted by MoSH_MaN התאומה בטיול הגדולה עברה לירושלים והאמצעית....יש לה חבר |
| Originally posted by MoSH_MaN התאומה בטיול הגדולה עברה לירושלים והאמצעית....יש לה חבר |
חחחחחחח
הרגת אותי רועי
ומוש יא חמור !
אני הייתי על האמצעית יא זבל !!!!
פסיידר - הכל רשום ...
יא אללה איזה סושי הורדתי היום אהההההההה
יא שמןןןןןןןן!
האמצעית גם גדולה ממך
| Originally posted by MoSH_MaN יא שמןןןןןןןן! האמצעית גם גדולה ממך |
אחי אין לך סיכוי סוף
| Originally posted by MoSH_MaN אחי אין לך סיכוי סוף |
| Originally posted by Hell_Copter ואני ברוס ויליס בקיצור, |
תמסור דש לנתן נתנזון!!!!!
חולה עליו

בהההה איזה שכונה
לא הבנתי מילה
ורועי למה ערכת לדרורי את הפוסט
| Originally posted by MasterP בהההה איזה שכונה לא הבנתי מילה ורועי למה ערכת לדרורי את הפוסט |
| Originally posted by Hell_Copter כי הוא ציטט אותי שאמרתי אני ברוס ויליס והוסיף כי אני מקריח! אז הורדתי את המקריח! הוא נבלה חלאתית!!!! |
| Originally posted by luckystrike היי רועי זה לא חוקי ... !!! |
| Originally posted by luckystrike היי רועי זה לא חוקי ... !!! |
| Originally posted by oDrori . . . . . . אני חנן גולדבלאאאאאאאאאאאט |
יפה מאוד 
ורועי, תתייבבשש לך, אתה הורג תהומור פה... מקסימום היית צובע את זה או משהו

ועכשיו יש לך גם נאחס... נראה לי תקריח מהרררר טיכו
| Originally posted by oDrori יפה מאוד ![]() ורועי, תתייבבשש לך, אתה הורג תהומור פה... מקסימום היית צובע את זה או משהו ![]() ועכשיו יש לך גם נאחס... נראה לי תקריח מהרררר טיכו |

| Originally posted by Hell_Copter לך תאכל חרא של פרות! ![]() אני לא אוהב שיער ארוך עליי בלי קשר אבל בעזרת השם אני לא יקריח... אתה תקריח לפני |
| Originally posted by oDrori תכל'ס, יש מצב (לקטע עם החרא של פרות, לא הקרחת) |
| Originally posted by Hell_Copter עליתי על משהו עכשיו... זה גם לא חוקי לגנוב טונות של תרופות נגד אב"כ מהצבא...!! אז מה הפואנטה שלך?? |
חבר'ה כל מי שצריך חרא של פרות (לא יודע למה, מה שאתם עושים בדלתיים סגורות לא עניינינו), יש מכירת חיסול ברפת ואני מכיר כמה אנשים עם קשרים בתחום, זרקו צלצול ונסדר משהו!