TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- eXetik - - > מזל טוב רונן
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by NeMeSiS1234 אני פרופיל 72 אבל זה עדין קרבי |
אני בטוח מורן
פיספסתי בגללך!
| Originally posted by MoSH_MaN אני בטוח מורן פיספסתי בגללך! |
מי זאת המאאאאאריצה הזאת??????????????????
מספיק כבר.......... מי זאת... אני מתחרפן פה
ורועי ,סבבה אז נראה אותך שם יום חמישי ... אני מקווה
| Originally posted by NeMeSiS1234 מי זאת המאאאאאריצה הזאת?????????????????? מספיק כבר.......... מי זאת... אני מתחרפן פה |

| Originally posted by luckystrike מוש בחיית יש לך עוד תמונות שלה ? ![]() קצת מאמץ |
| Originally posted by MoSH_MaN יש לי סרט שרואים לה את החזה אבל עם ציורים |
| Originally posted by MasterP מה זה של דיסני |
לא כי זה נראה לי צילומים דוגמנות או משהו
זה לא מה שאתם חושבים
אשכרה מזכירה לי דנה מודן
| Originally posted by MoSH_MaN לא כי זה נראה לי צילומים דוגמנות או משהו זה לא מה שאתם חושבים אשכרה מזכירה לי דנה מודן |
אתם רוצים להגיד לי שמאאאריצה הזאת היא איזה אחת בסידרת טלוויזיה??
יה חולים לכו תמצאו לכם מישהי לפרק

| Originally posted by NeMeSiS1234 אתם רוצים להגיד לי שמאאאריצה הזאת היא איזה אחת בסידרת טלוויזיה?? יה חולים לכו תמצאו לכם מישהי לפרק |
| Originally posted by NeMeSiS1234 אתם רוצים להגיד לי שמאאאריצה הזאת היא איזה אחת בסידרת טלוויזיה?? יה חולים לכו תמצאו לכם מישהי לפרק |
נראה לי מורן נולד באינקובטור עם חלונות כהים 
| Originally posted by eXeTik נראה לי מורן נולד באינקובטור עם חלונות כהים |
| Originally posted by luckystrike אחי - מה הקשר יא מעפן ! תאמין לי גם שאני יהיה נשוי ויפרק פעמיים ביום אני ירצה את מממממממאאאאאאאאארררררררריצצצצה בואנה אתה תדבר יפה על מאאאאאאריצה שלי אתה שומע !!! חבר'ה להיזהר לא לעבור ת'גבול !!! |
ואיפה הפוסט:
"ואם כבר, אז אני הרבה יותר שווה"
| Originally posted by Tarantula יוווווו... מה יש לך ממנה?!?! היא כזאת מכוערת וילדה קטנה.. אם כבר אמא שלה הרבה יותר שווה ואם כבר אז המורה שהיא דלוקה עליו הרררבבההה יותר שווה.. |
ואם כבר אז אני יותר שווה 
| Originally posted by Tarantula יוווווו... מה יש לך ממנה?!?! היא כזאת מכוערת וילדה קטנה.. אם כבר אמא שלה הרבה יותר שווה ואם כבר אז המורה שהיא דלוקה עליו הרררבבההה יותר שווה.. |
| Originally posted by luckystrike להרגיע ומהר !!! אקסטיק - אתה מוצא להורג על הפוסט ההוא !!! ואלונה - אמא שלה גם שווה היום ראיתי אשכרה פרק שלם ! איזה מתח - מאריצה רצתה אחד שרצה את אמא שלה !!! ופבלו היה עם מייה שהוא היה שיכור !! יאללה יותר מדי ארועים לערב אחד אני לא יירדם בלילה ... מההה ? מה אני אומר אלוהים SOMEBODY SHOOT ME PLZ !!! |
אתם יודעים מה מצחיק?
שהיא הייתה בארץ עם ההוא מקטנטנות... הוא היה בן 19 והיא בת 17
שניהם נראו מקסימום בני 14
מה אתה מוצא בה?
היא לא תתקבל לערוץ הילדים בתור חובבת קטנטנות אפילו (מה שאי אפשר להגיד על המורה שלי שהופיעה שם בקטנטנות... מצחיק )1
יייווואאאאוווווו... מורן תראה מה עשיתתתתת....
עכשיו בכל ט'רד מדברים על מאריצה שלך!@#$@%
יאללה פורום של המורדים...
| Originally posted by Tarantula יייווואאאאוווווו... מורן תראה מה עשיתתתתת.... עכשיו בכל ט'רד מדברים על מאריצה שלך!@#$@% יאללה פורום של המורדים... |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחח אשכרה כמו שצריך ! מעניין אם יש פרקים גם בסוף שבוע ... הכי מעצבן שתוקעים את "טרה נוסטרה" בכל מקום יש נראה לי חמישים פרקים של החרא הזה ביום ... צריכים להחליף ! יחיי המורדים ! יש גם "קייץ נצחי" זה גם פורנו ספרדי אבל בסגנון שונה ... |