TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תוך כמה זמן מגיעים טראקים למועדונים
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by YuVaL לשכנע?!?! זה מגעיל כבר כל הדיי גיים טוחנים ת'טראק הזה וגם את Yoji Baklawa וכל השאר של סקוט זה כבר מגעיל לשמוע את זה |
| Originally posted by Hell_Copter חיובי וזאת אפשר ללמוד מהאליאס שלהם Robert And Jaron |
| Originally posted by MasterP וגם Signum אני חושב |
| Originally posted by MoSH_MaN אם תחשוב ככה עוד פעם אני יוריד לך כאפה! אל תקלל אותם הם גדולים וזה ממש לא גילטלמן חחחחחחחחחחח רק לחשוב על ההומו הזה חלק בסיגנם........חחחחחחח |
סליחה על הברורות...אבל....
גיטלמן חלק בסיגנום??!?!
| Originally posted by Flotser סליחה על הברורות...אבל.... גיטלמן חלק בסיגנום??!?! |
לדעתי האחים מרטינז הם 2 פליירז
ולא גיטלמן וירון
איפה המלקק של רוברט בכלל?
| Originally posted by MasterP אולי במרכז זה ככה אבל אני לא שמעתי במועדון את הטראקים האלו אף פעם הלוואי הייתי שומע את דינג א-לינג וגם Signum אני חושב |

| Originally posted by Hell_Copter אחי סיגנום הם ממש לא קשורים לרוברט גיטלמן אבל נראה לי הם קשורים לקטאנה... לא עקרוני עכשיו ![]() ושמעתי את דינג א לינג פול פעמים בדיסקוטק... לא מבין אותך אתה כנראה לא הולך למספיק מסיבות |
| Originally posted by Hell_Copter אחי סיגנום הם ממש לא קשורים לרוברט גיטלמן אבל נראה לי הם קשורים לקטאנה... |
| Originally posted by Rising זה שני אנשים שונים אבל הם עובדים ביחד הרבה... |

| Originally posted by Hell_Copter זה שהם עובדים ביחד הרבה זה ידוע ברבים כמו יאן ואן דאהל ודי די ![]() אבל טוב לדעת שהם שני אנשים שונים.. למי יש זין לבדוק את האליאסס ליסט |
לפי מה שאני יודע
ian van dahl
זה
peter lutz + mark van dahl
אבל זה ממש לא בטוח
| Originally posted by MoSH_MaN בעעעעע כבר אמרתי לך שיאן ואן דאהל זה פרוייקט אני כבר לא זוכר את כל מי ששם אבל פיטר לטס שם |
תנו לי לעשות סדר בדברים..
ian van dahl
זה פרויקט..
מורכב מ-
chirstopher chantis
erik...
והזמרת, הם החליפו מישהי מ-
castels in the sky
ועד ל-
try.
פיטר לטס לא שייך להרכב למרות שהם עובדים ביחד..
פיטר לטס משתייך ללאסגו..
וכן
ian van dahl
ן-
dee dee
עובדים הרבה ביחד...
IVD שחרר ל- dee-dee
את הדיסק האחרון שיצא בקרוב.
ואללה צודק התבלבלתי
לטס בלאסגו
IvD - > מפיק משותף - > Dee Dee
| Originally posted by oDrori IvD - > מפיק משותף - > Dee Dee |
| Originally posted by Hell_Copter וואי זה נראה כאילו מוש קיבל זין כזה גדול ועבה לתוך הפה... וואי מוש זה בטח מזה לא נעים ... אבל מה שלא הורג מחשל |
| Originally posted by warpedd_ חחחחחח וד"א לסגו זה פיטר לוטס הזמרת ו kidjemet משהו (זה השם משפחה שלו* |
| Originally posted by Hell_Copter וואי זה נראה כאילו מוש קיבל זין כזה גדול ועבה לתוך הפה... וואי מוש זה בטח מזה לא נעים ... אבל מה שלא הורג מחשל |
| Originally posted by oDrori IvD - > מפיק משותף - > Dee Dee |
| Originally posted by MoSH_MaN למה אתה מתכוון? מה שאני אמרתי ש IVD ולכן זה לא שתי אנשים שעובדים ביחד שזה מה שרועי אמר זה שתי הרכבים שעובדים ביחד אם כבר.... |
| Originally posted by oDrori לא הגבתי לך אחי... פשוט ראיתי שלא ציינו את זה אז אמרתי יאללה נצרף. מה שאמרתי זה שאחד מהחבר'ה באיין ואן דאל הוא גם המפיק הראשי מאחורי דידי. |
| Originally posted by MoSH_MaN סבבה זה לא הייתה הנקודה שלי הנקודה הייתה שזה פרוייקטים ולא 2 אנשים |
אז כולם פה גברים!
יאללה בואו לשחק את משחק השקט