TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טי אל וי
Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
| quote: |
| Originally posted by MasterP אבל בנות בכיתה ט'???? מה הן מגיעות לי לפופיק באמת מה קורה איתכם |
| Originally posted by NyKoN אתה סתם סטיגמטי יש בנות מאוווווווווד מפותחות כבר בכיתה ח' אז בטח שיש גם בט' |
מההההההההההההה
תגיד לי
כל בנות ה14 האלה ילדות קטנות
אני לא מבין רועי איך אתה בכלל יכול להסתכל אליהם
הייתי נותן להם כאפה
כל הפוזות
תעשה לי טובה
| Originally posted by MoSH_MaN מההההההההההההה תגיד לי כל בנות ה14 האלה ילדות קטנות אני לא מבין רועי איך אתה בכלל יכול להסתכל אליהם הייתי נותן להם כאפה כל הפוזות תעשה לי טובה |
עכשיו איזה ילדה באי סי קיו
מכיתה ח
מתחילה לדבר אלי
עופי לי מהעיניים
| Originally posted by MoSH_MaN עכשיו איזה ילדה באי סי קיו מכיתה ח מתחילה לדבר אלי עופי לי מהעיניים |
| Originally posted by MasterP למה לירוק לבאר שאנשים שותים ממנו? שלח אותה לרועי או גילי |
תעשו טובה!!
כתבתי בסטיקי של חיפוש שירים לגבי איזה שיר שהיה בטי אל וי!!!
אז תעיפו מבט אם אתם יכולים!!!
| Originally posted by MoSH_MaN עכשיו איזה ילדה באי סי קיו מכיתה ח מתחילה לדבר אלי עופי לי מהעיניים |
חברים אני לא מבין על מה אתם מדברים בכלל
מתחילים בדסקוטק עם כוסיות וממש לא משנה בהתחלה בנות כמה הן
ברור שאחרי שמגלים בנות כמה הן אז מסדרים את הראש ועושים מה שעושים
אבל לקחתם את זה רחוק לאללה
מה רע להיות שעתיים במסיבה ולטחון מישהי פצצה שנראית כמו בת 17
אז מה אם אחר כך אתה פדופיל ומגלה שהיא בת 14
בעצם עכשיו שאני חושב על זה
איכסססססססססססססססססססס
זה כמו להתעסק עם ידידה של אח שלי הקטן
פויייייייייייייייייי
| Originally posted by NeMeSiS1234 בעצם עכשיו שאני חושב על זה איכסססססססססססססססססססס זה כמו להתעסק עם ידידה של אח שלי הקטן פויייייייייייייייייי |
זה לא סתם מגעיל
זה אחוש אחוש דוחה
כאילו סבבה היא פצצה סוף הדרך אבל תברר קודם בת כמה היא
לנשק ילדה בת 14 זה אחלה אם אתה בן 15
חחחחחחחחח
| Originally posted by warpedd_ וואי איזה מזל ואני חשבתי שאני הדפוק היחידי שחושב שביא שווה כוסית על חזה מדהים ומורן יש לי משהו לשלוח לך כנס דחוף לאייסי |
דרך אגב למישהוא יש את ה
של מאאאאריצה ?
אני ישלח לה תמונות זימה שלי
| Originally posted by Hell_Copter ולמי אכפת אם הילדה הזאת בת 12 או 26? העיקר היא נראית טוב |
| Originally posted by Scorchio אומר האדם שרקד עם שק תפוחי אדמה במשקל 500 קילו ב TLV |
לשירותך
ומה אתה עושה בבית יגונב תרופות
בוא נרד על איזה כיפה
| Originally posted by Scorchio אומר האדם שרקד עם שק תפוחי אדמה במשקל 500 קילו ב TLV |
| Originally posted by Scorchio לשירותך ומה אתה עושה בבית יגונב תרופות בוא נרד על איזה כיפה |
| Originally posted by NyKoN לא הבנתי... |
היינו ב
TLV
רועי שתה כולה איזה 3 וודקות ואולי 2 טקילות
תפס ראש התחיל לרקוד עם איזה אחת מה זה שמנה
אתה קולט אותו מחבק אותה שם לה ידיים במנוש
אחרי זה אמרנו לו:
"ראית עם איזה יצור רקדת"
והתירוץ שלו היה שהוא היה שיכור והוא עוד אומר לנו
"מה אכפת לי קיבלתי מה שרציתי"
חחחחחח
ומורן למה אתה אף פעם לא באייסיקיו!!!!
| Originally posted by Scorchio היינו ב TLV רועי שתה כולה איזה 3 וודקות ואולי 2 טקילות תפס ראש התחיל לרקוד עם איזה אחת מה זה שמנה אתה קולט אותו מחבק אותה שם לה ידיים במנוש אחרי זה אמרנו לו: "ראית עם איזה יצור רקדת" והתירוץ שלו היה שהוא היה שיכור והוא עוד אומר לנו "מה אכפת לי קיבלתי מה שרציתי" חחחחחח ומורן למה אתה אף פעם לא באייסיקיו!!!! |
| מת לאיזה צעירה אני ילמד אותה כמה דברים ... בעסה פשוט כל הדיסקוטקים שאנחנו הולכים אליהם זה כניסה עם חוגר שנת לידה 83 ואז הצ'יקיטיטות לא מצליחות להיכנס סעמק ... CHIIIIIIIKITITA !!!!! |
| Originally posted by ripcurl הכי כייף זה מישהי מנוסה שיודעת מה היא עושה שיוזמת בקיצור שאוכלת אותך בלי מלח |
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחח נכון ויש לי אחת על הכוונת |