TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שוליית המכשף 3 SIMON !
Pages (3): « 1 2 [3]
אהה גם לי אין את זה על המחשב עכשיו מין הסתם

ולא לקחתי קשה מדי פשוט מעצבן ההודעות שלך
טוב אני לא אתעצבן
זה שאתה חושב שאתה יודע לשחק זה בסדר
תתקוף עם ה
COMMAND CENTER 
| quote: |
| Originally posted by luckystrike אחי אני בא היום לקחת !!!!!! אני לא צוחק ! רועי אתה בא איתי ??? אני חוזר מחר בערב - אני מקווה שאני לא יהיה הרוג ... |

מתי בדיוק?
אני ב6
הולך
חוזר ב8 ככה
| Originally posted by Hell_Copter יודע מה בסבבה אני יבוא ![]() ויש משחק כזה TFC נראה לי... לא יודע בדיוק חבר שלי היה פעם אחד הטובים בארץ הבנתי... והוא חזר לשחק בזה אתמול שהייתי אצלו נחמד אבל משעמם בשבילי אחרי קצת זמן |
| Originally posted by DjChook אהה גם לי אין את זה על המחשב עכשיו מין הסתם ![]() ולא לקחתי קשה מדי פשוט מעצבן ההודעות שלך טוב אני לא אתעצבן זה שאתה חושב שאתה יודע לשחק זה בסדר תתקוף עם ה COMMAND CENTER |
| Originally posted by MoSH_MaN מתי בדיוק? אני ב6 הולך חוזר ב8 ככה |
| Originally posted by luckystrike אחי מצדי אני בא עכשיו ! תקשר שאתה חוזר |
| Originally posted by MoSH_MaN חזרתי ! תקשר אלי 064-737175 אין לי את המספר שלך |
| Originally posted by luckystrike שנייה אחי - אני מדבר עם רועי עכשיו הוא בדיוק אמר לי שהוא שונא חרדים מוזר אה ? TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA |
| Originally posted by Hell_Copter לך יא זבל!!! מה אתה מלכלך עליי? אז מה אם אמרת לי שאתה סתם מזיין בשכל ומסיט אנשים בפורום להצביע לשינוי ואתה בוחר בליכוד זה לא סיבה לשים לי דברים בפה!!! |
| Originally posted by luckystrike רועי באמא שלי יא שקרן אני יערוך לך את הפוסט !!!! ורועי בדיוק מספר לי שהוא אתמול עשה 18 נקודות עם אבא שלו בגולפיטק ... ... יא אללה איזה מוזר כבר שנים לא הייתי שם ... רועי מה אתה עשית שם ??? ועוד הוא מתגאה לי שהוא תותח בגולף וזה ... |
| Originally posted by Hell_Copter לך תזדיין ... 18 נקודות זה חור באחד בכל דבר זה לא כאילו שלקחתי את אחותי הקטנה לטרמפולינה לקפוץ ולהקפיץ אם אתה יודע למה אני מתכוון |
מורן יא שרוך מתי אתה באאאאאאאא
| Originally posted by luckystrike יוווו איזה מעצבן אתה אני כבר שעה איתו על הקו והוא לא מסכים להגיד לי כמה עלה לשחרר את אבא שלו בערבות |
| Originally posted by Hell_Copter בטוח שלא עלה כמו שעלה לשחרר את אמא שלך על זנות ומכירת סמים... אולי זה למה אין לך כסף לחשבון פלאפון |
| Originally posted by luckystrike לא יתפסו אותו מאו***ן כמו פעם קודמת ... |
| Originally posted by Hell_Copter דיסלקט... כמה אותיות יש במילה מאונן? ואל תגיד שסוואמפר תיקן... כי זה לא תופס פה בטח השתן לך עלה לך לראש.. בעצם אולי זה היה החרא |

השחטתם את הטרד בצורה חלקה
w000t
| Originally posted by MasterP השחטתם את הטרד בצורה חלקה w000t |
מוש יא חמור תענה כבר לטלפון !
אני מת לדיסק ...
סימון 3
הוא קקי בגלל התלת מימד
אין על 1 ו 2
למרות שהמחשק קווסט הטוב מכולם
הוא גובלינים במיוחד 3
ואחר כך היה את 4 אם גרפיקה לא רעה אבל שחכתי איך קראו לו