TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רצועת עזה קרובה לפיצוץ אוכלוסין
Pages (6): « 1 2 [3] 4 5 6 »
וואי נייקון אני לא מאמין שאתה אומר כאלה שטויות
איזה טילים בדיוק הפלסטינאים יצרו ?!?!!?
אולי החמאס בעזרת לבנון וסוריה מייצרים טילים
אולי מבריחים לרשות טילים
אבל מיצרים ?!
ומוש
זה אחד הפלאשים / דברים בטלויזיה הכי מצחיקים שנראו איי פעם !
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחח מישהו זוכר את פלאש טראנס פייר לערבים חחחח |
| Originally posted by Hell_Copter זה סרט גאוני!!! יש לי אותו על המחשב עדיין קורע אותי כל פעם מחדש!! |
נראה לי שאני תקוע כמה פוסטים אחורה בטרד אבל כמה דברים:
-מדינות ערב לא שמות זין על הערבים. מלבד מצריים, לאף מדינה ערבית אין זהות לאומית בעלת טווח הסטורי מוצק. האחווה הערבית היא במטרה לחזק את האיסלאם וכאשר מגיע המועד - לתרץ את המלחמה ביהודים
זה בתגובה לפוסטים האחרונים.
וזה משהו שהייתי צריך לשאול\להגיד וה וא לא לגמרי קשור לנושא הזה אבל הוא כן:
מה הצעד הסופי מצד הימין? תסלחו לי שאני משתמש במונחים כמו ימין\ שמאל וכו' אבל לאן הוא בא להוביל? במקור הימין נוצר כתגובה לשמאל ולא בשביל להגיע לאיזשהי מטרה וככה אני מרגיש גם שעכשיו... מה, לנסות להעיף את הפלסטינאים? אפילו עם ארה"ב עוזרת לנו, יש לנו 65 אחוזים מאוכלוסיית העולם להתמודד איתה אח"כ.
אני בעיקרון מקווה לקבל תשובה מאלון (נייקון) ואורן (נאור) שהם שני הקיצוניים העיקריים פה ממה שקראתי עד עכשיו...
| Originally posted by Sniper אני מסכים עם הבן אדם הזה שאמר לך אבל הבעיה היחידה היא שהורגים להם מישו הם מפיצים את זה בכל העולם בתיקשורת וכל העולם רואה מה שאנחנו עשינו להם ושלנו הם עושים משו כל התיקשורת בעולם משו קטן וזהו |
| Originally posted by NyKoN ורותם- תתבייש איך שאתה משווה בין האצ"ל והלח"י והפלמ"ח לבין הארגוני טרוריסטים המלוכלכים האלו הארגונים היהודים אז עשו פעולות נקם שלא גרמו להרג מכוון ואיך שאתה משווה בין שניהם זה פשוט בושה שישראלי מדבר ככה |

| Originally posted by Flotser איך אפשר להשוות את זה למה שעושים הפלשתינאים , שלא מפסיקים שימוש בטרור, למרות שכמעט והיה להם כל מה שהם רצו אחרי הסכמי אוסלו ועוד עם קמפ דייויד, היה להם כמעט הכל , כמעט מדינה, הם לא היו כבושים כבר |
| Originally posted by NyKoN קובעים עובדות בשטח כוס עמאק מה היית עושה אם לא היו "מתנחלים" ברמת הגולן? מה היית עושה אם לא היו "מתנחלים" בירושלים? היה נשאר רק ת"א תחשוב.. כשיכנסו לתהליכי שלום- אם יכנסו לתהליכי שלום יהיה יותר קל לבקש עוד שטח כי יש שם כבר מושבים קיימים שבעיה לפנות בשביל זה הם שם! ציונות בשבילם זה לקבוע עובדות בשטח |
) רק| quote: |
| Originally posted by nesher פתרון יכול להגיע רק בצורת הסכם מדיני , עם כבוש תמיד מתנגד לא משנה מה קיצר, צא מאידיאולוגיה שלך , גם אתה לומד בדיוק מהסביבה שלך לשנוא QUOTE] יש בזה משהוא ולאלה שלומדים עכשיו בבית ספר בין השאר היסטוריה תזכרו שכל עם כבוש בהיסטוריה ששאף לעצמאות מדינית קיבל אותה בסוף ... אין מה לעשות גם הם יקבלו זה רק עניין של זמן ושל הרוגים ... [QUOTE]Originally posted by NyKoN כשתהיה להם מדינה הם לא יצטרכו מתאבדים יהיו להם כבר טנקים ופתאום תהיה להם גם מלחמה קונבנציונלית מאוד ואז יהיה מאוד קשה לנצח ביחוד בגלל שהם כ"כ קרובים אלינו מבחינה ג"ג ואין להם שום בעיה לרגל אחרינו ואחרי הצבא |
| Originally posted by NyKoN אבל אני מציע שאו לסרס את כל האוכלוסיה שלהם שלא יוכלו להתרבות |
| Originally posted by Hell_Copter נראה לכם שלמדינות ערב אכפת מהפלשתינאים? אולי הם שונאים את ישראל אבל אם יגידו להם לקחת את כל הפלשתינאים הם ישתינו עליהם בקשת!!! |
| Originally posted by oDrori מה הצעד הסופי מצד הימין? תסלחו לי שאני משתמש במונחים כמו ימין\ שמאל וכו' אבל לאן הוא בא להוביל? במקור הימין נוצר כתגובה לשמאל ולא בשביל להגיע לאיזשהי מטרה וככה אני מרגיש גם שעכשיו... |
בונא מורן אתה כותב הרבההה בלילה 
אבל בעיקרון באמת פוסט נחמד שמסביר הרבה
אלון אתה לאט ולאט הופך להיות כמו אורן
כל הפוסטים שלך הם על בסיס רגש ולא ידע, והרגש שלך משתלט...
וככה יוצאים לך פוסטים שגורמים להגיד

ולא מה שהאייקון הזה מייצג אלא מה שרשום באותיות שלו 
בכל מקרה בקשר למה שאמרת מורן אני שמח שאתה אוהב את הכתיבה שלי
באמת בזמן האחרון אני מרגיש נורא מאושר לכתוב בפורום 
אוהבים את מה שאני כותב
ואני אוהב אותכם חחח
גם את אלון, ואת אורן בכלל
למרות שדעותיהם מוזרות 
אחחחחחחח אין לי משהו מענין להוסיף כרגע לטרד ...
אהה יש בעצם משהו קטן...
תגיד לי מתי פעם אחרונה ביקרת ברמת הגולן ולמדת שם על אופי האדמה או על הצמחים והחיות שגרות שם ?
אתה יודע למה אתה לא נזכר ? כי לא לומדים
כל איזור רמת הגולן נשבע לכם זה רמת זכרון, כל מה שעושים שם זה ללמוד על מלחמות
ואם נמשיך להכנס לשם למלחמות, באיזשהו שלב גם נלמד על מלחמות שקראנו במאה הזאתי...
אי אפשר להמנע מיזה, הסכסוך עם סוריה, שאולי לא ככ חם עכשיו אףפעם לא יעלם
הם לא יפסיקו לרצות את רמת הגולן בדיוק כמו שהערבים לא יפסיקו לרצות את השטחים שלהם חזרה.
Edit:
שגיא הציע שנה שעברה לשים סטטוסטרון במים שהם שוטים
וככה כל הערבים יקבלו הורמונים ויהיו הומואים ופלצנים ולא יתרבו חחח
אני לא זוכר בדיוק איך קוראים להורמון הזה
אולי סטטוגן ?
המממ לא זוכררר
דבר ראשון הרשו לי לפתוח בהצהרה קטנה
אין לכם מושג מה הרמת ידע הכללית שלי שנוגעת להיסטוריה של מדינת ישראל וקווים מדיניים ואסטרטגיים
אתם לא יודעים מה אני כן יודע ומה אני לא יודע
ומורן תתפלא- אני יודע הרררררבבבבבבה יותר ממה שאתה חושב
מה שאני אומר מתבסס על עובדות קודם ורגשות אח"כ
אני לא אמרתי שאני מסכים עם מתנחלים- אני בעצמי לא סובל דוסים
אבל בתכלס זה נכון- הם אלה שקובעים את העובדות בשטח
אתה תצא משם עכשיו איזה מסר אתה מעביר להם?
שהכנעת אותנו- בדיוק כמו שיצאת מלבנון ואז התחילה האינתיפדה ופתאום לערבים נפתח התאבון
המוח הערבי לא עובד כמו המוח שלנו יש להם אידיאולוגיה שונה מאוד
וכמה שהם מפגרים אלוהים חנן כמה מהם להיות חכמים ותתפלא אבל אפשר בהחלט להוציא מידע מאווווווווד סודי על יחידות ובסיסים ולוח שמירות של בסיסים בגלל המיקום הג"ג שהם כ"כ קרובים אלינו
ותאמין או לא תוך כמה שנים של מדינה כמו שהיו מחרטות שיצרו את הטילים המעפנים שלהם הם ייצרו טנקים ולאט לאט הטנקים ישתפרו מחרא לטוב מספיק בשביל להוריד מחסום
ומה אז? חזרנו לאותה משבצת רק שהפעם לחארות האלה יש מדינה והפעם הם לא רוצים שנצא מהשטחים אלא שנצא מהמדינה שלנו
הכל נראה לך מאוד דמיוני ומאוד מוגזם אבל הכל מאוד נכון
ותשמע- אם הקטע של הסירוס זה עוד פתרון
אולי זה מצחיק אותך אבל אולי זה ימנע מהם להשריץ כ"כ הרבה ילדים כי עם כל הכבוד 2 מיליון איש על 120 ק"מ מרובע ושזה ממשיך לגדול בכזאת מהירות זה לא ממש בריא לנו או להם
| Originally posted by NyKoN דבר ראשון הרשו לי לפתוח בהצהרה קטנה אין לכם מושג מה הרמת ידע הכללית שלי שנוגעת להיסטוריה של מדינת ישראל וקווים מדיניים ואסטרטגיים אתם לא יודעים מה אני כן יודע ומה אני לא יודע ומורן תתפלא- אני יודע הרררררבבבבבבה יותר ממה שאתה חושב מה שאני אומר מתבסס על עובדות קודם ורגשות אח"כ אני לא אמרתי שאני מסכים עם מתנחלים- אני בעצמי לא סובל דוסים אבל בתכלס זה נכון- הם אלה שקובעים את העובדות בשטח אתה תצא משם עכשיו איזה מסר אתה מעביר להם? שהכנעת אותנו- בדיוק כמו שיצאת מלבנון ואז התחילה האינתיפדה ופתאום לערבים נפתח התאבון המוח הערבי לא עובד כמו המוח שלנו יש להם אידיאולוגיה שונה מאוד וכמה שהם מפגרים אלוהים חנן כמה מהם להיות חכמים ותתפלא אבל אפשר בהחלט להוציא מידע מאווווווווד סודי על יחידות ובסיסים ולוח שמירות של בסיסים בגלל המיקום הג"ג שהם כ"כ קרובים אלינו ותאמין או לא תוך כמה שנים של מדינה כמו שהיו מחרטות שיצרו את הטילים המעפנים שלהם הם ייצרו טנקים ולאט לאט הטנקים ישתפרו מחרא לטוב מספיק בשביל להוריד מחסום ומה אז? חזרנו לאותה משבצת רק שהפעם לחארות האלה יש מדינה והפעם הם לא רוצים שנצא מהשטחים אלא שנצא מהמדינה שלנו הכל נראה לך מאוד דמיוני ומאוד מוגזם אבל הכל מאוד נכון ותשמע- אם הקטע של הסירוס זה עוד פתרון אולי זה מצחיק אותך אבל אולי זה ימנע מהם להשריץ כ"כ הרבה ילדים כי עם כל הכבוד 2 מיליון איש על 120 ק"מ מרובע ושזה ממשיך לגדול בכזאת מהירות זה לא ממש בריא לנו או להם |
רותם - אתה נראה לי חי באיזה סרט טוב
וואלה אם נראה לך שהם כאלה טובים אז שמח בשבילך כי אני רק שומע ערבי כבר מעלה לי תפיוזים....!!
בראסמי עכשיו תגיד לי נראה לך שהם רוצים שלום????
לעזעזעלל כבר נמאס בתקופת ברק... עראפת וברק היו כבר בלבי של כמעט חתימה או אנערף מה היה שם
אבל ערפאת ביקש עוד ועוד וזה לא בגלל שהוא רצה עוד ועוד
הוא פשוט לא רצה שלום~!!!!
והזבל הזה עדיין לא רוצה
וכמו ערפאת תאמין לי שיש עוד המון כאלה שם שלא רוצים ואם יש כאלהב שכן רוצים אז הם ממש ממש ממש ממש ממש מיעוט והם לא עושים כלום עם הדעות שלהם...
טוב יש וויכוחים שעדיף לא להתערב בהם
מהסיבה הפשוטה שאף צד לא יכריע
לוקח זמן עד שמישהו מתבגר ואז מבין את הדרך הנכונה
לפי דעתי הם לא רוצים לקלוט את זה עכשיו אז למה ללכת עם הראש בקיר
כל אחד עם הדעה שלו
אם הם חושבים שהם צודקים אז זכותם אם בסופו של דבר יבינו
**EDIT**
ואורן צודק בקשר לאפלייה שלי חחחחחח
סחטיין על ההשקעה כל מי שכתב פה את מה שהוא חושב
| Originally posted by MasterP סחטיין על ההשקעה רותם מורן וחן |
תיקנתי....
עמכם הסליחה

מצטער על ההצתה המאוחרת:
טוב דבר ראשון נייקון אני אתחיל ואומר שרואים שאתה ילד קטן וצר אופקים
קראתי את רוב הפוסטים שלך, לא עד הסוף כי חלקם ממש עצבנו אותי אבל לא משנה
אתה רואה ומבין דברים רק מהצד שלך, אתה שונא כל דבר שלא עומד בדיוק בדעה שלך
ערבים, דוסים, שמאלנים
למשל המקרה הזה שדיברתם על הזמן שבועטים לו בשקיות, אתה חושב שהוא איזה אחד שאומר לבנים שלו ללכת להתאבד, ונכון, יש סיכוי
אבל אולי הוא סתם אחד שלא עשה כלום
או אולי הוא באמת שונא ישראל אבל פסיבי
ואחרי מה שעושים לו, ותאמין לי שהיית שונא את ישראל כי כמו שאתה רואה את כל הערבים כמחבלים אז הוא רואה את ישראל כחיילים שמביאים לו מכות או טנקים שדורסים לו את הבית
ואולי דווקא עכשיו אחרי שהוא קיבל מכות הוא יחזור הבייתה ויגיד לבן שלו ללכת להתפוצץ
ולגבי חינוך, עד כמה שהחינוך שלהם נורא זה לא משנה
כי עם או בלי החינוך הזה הבעיה שלהם עדיין קיימת
הם חיים בחורים
חמישים אלף איש במחנה פליטים בגודל מגרש כדורגל
אין להם אדמות אין להם כלכלה אין להם כסף אין להם חיים
אז כמו שלנו יש היום בעיות עם המצב הכלכלי ואנחנו מנסים להתמודד איתו (כשיש ממשלה כמו שלנו זה קצת בעיה אבל זה כבר נושא אחר)
הם מנסים להתמודד עם הבעיות שלהם
ומה לעשות, הדרך התמודדות שלהם זה להתאבד
אז נכון שזה מטומטם אבל כשאתה חיי כמו שהם חיים ועניינים לא זזים המוח שלך לא חושב בבהירות
ועכשיו קצת לגבי פוליטיקה
אני חייב להגיד
שהימין לא עושה כלום
אני מצטער
רבל פשוט כלום כלום כלום
יושבים כל היום ורבים ביניהם
אבל תכלס, יש לנו ממשלה פסיבית
לגבי המצב עם הערבים לא עושים כלום
רק הם באים עושים פיגוע ואנחנו הולכים ומתעללים בהם
אז מילא לא תעשו כלום לגבי המצב
לפחות תעשו משהו לגבי הכלכלה, כלום, נישט, לא השקעות של הממשלה, לר פתיחת מקורות עבודה חדשים, לא סיוע לנזקקים
כלום כלום כלום
מה לעשות שהיום יושבים לך פוליטקיים בדרגים דבוהים מסוג ד שנכנסו לכאלה עמדות רק בגלל קומבינות
ואני מדבר כאן על כלל הממשלה
ועש כמה שזה עצוב
במדינת הקומבינות יש קומבינות גם בממשלה וזו אחת הסיבות למה המצב נראה ככה
ועכשיו בחזרה לנושא
בתכלס
הערבים סובלים הרבה יותר מאיתנו
בהמצב שלהם על הפנים
הרבה יותר גרוע משלנו
אז אנחנו מקבלים פיגוע פעם בשבוע ועוד פיגועי ירי על מוצבים כל יום
והם חיים בזבל בלי כלום, מקבלים מכות כל היום ממגבניקים
כל הערסים שהולכים להיות מגבניקים רק מחפשים ערבים לתת להם מכות
באים אליהם הבייתה שוברים להם עצמות מזיינים תבנות להם הורסים להם תבית
עכשיו תחשבו
תנו לערבים האלה שטחים שגם ככה יש בהם רק כפרים ערבים
סגרו את המוצבים
תנו להם לצאת החוצה
תבנו הפרדה
לפחות יהיה להם חקלאות, אוויר לנשום, ולא ידרסו להם תבית כל יומיים
עכשיו במצב הזה נכנסים באמאמא של האירגוני טרור
אין להם כבר תמיכה בשטחים, לא שולחים את הילדים שלהם להתאבד כי הערבים לא רוצים לחזור למצב הקודם
מחסלים אותם עד אחרון המחבלים ואז אולי יהיה קצת שקט
(סתם התחלתי לכתוב את ובסוף יצא דרך פתרון, זה לא מה שאני חושב, זה סתם דוגמא)
טוב די נמאס לי לכתוב
וכמה שטויות אתה מדבר...
טוב שהפסקת אחי
| Originally posted by NaOren וכמה שטויות אתה מדבר... טוב שהפסקת אחי |
| Originally posted by NyKoN כל מה שנשאר זה שתתפללו שאני לא אגיע יום אחד לשלטון בטעות |
| Originally posted by NyKoN חחחחחחחחחחחחחחחח ראסמי! עכשיו ברצינות ישבתי מול הפוסט שלך וקראתי מילה במילה נרקוטיק מיינד אתה חושב שאני ילד קטן וצר אופקים אני חושב שאתה מצחיק נורא.. בתכלס שנינו ישראלים- והאינטרס של המדינה בא לפני ערבים ולפני דוסים ולפני ולפניך חברים קחו לתשומת ליבכם את הנקודות שהעלתי וכשקורה אירוע תשתדלו ליחס את מה שאמרתי לאירוע כי בעיקרון כל מה שכתוב בט'רד הענק הזה זה רק תאוריות והשערות כל מה שנשאר זה שתתפללו שאני לא אגיע יום אחד לשלטון בטעות |
| Originally posted by nesher איזה טיעון חד, חזק, ממש הבאת לו באבו אביך , וגם הצלחת לסתור אותו ראית מזה Narcotic-Mind [סליחה שאני לא זוכר תשם] כל הנאום הזה שלך היה סתם |
| Originally posted by NyKoN אני לא אמרתי שאני מסכים עם מתנחלים- אני בעצמי לא סובל דוסים |
| Originally posted by NyKoN אתה תצא משם עכשיו איזה מסר אתה מעביר להם? שהכנעת אותנו- בדיוק כמו שיצאת מלבנון ואז התחילה האינתיפדה ופתאום לערבים נפתח התאבון |
| Originally posted by NyKoN וכמה שהם מפגרים אלוהים חנן כמה מהם להיות חכמים ותתפלא אבל אפשר בהחלט להוציא מידע מאווווווווד סודי על יחידות ובסיסים ולוח שמירות של בסיסים בגלל המיקום הג"ג שהם כ"כ קרובים אלינו |
| Originally posted by NyKoN ותאמין או לא תוך כמה שנים של מדינה כמו שהיו מחרטות שיצרו את הטילים המעפנים שלהם הם ייצרו טנקים ולאט לאט הטנקים ישתפרו מחרא לטוב מספיק בשביל להוריד מחסום ומה אז? חזרנו לאותה משבצת רק שהפעם לחארות האלה יש מדינה והפעם הם לא רוצים שנצא מהשטחים אלא שנצא מהמדינה שלנו הכל נראה לך מאוד דמיוני ומאוד מוגזם אבל הכל מאוד נכון |
| Originally posted by NaOren רותם - אתה נראה לי חי באיזה סרט טוב וואלה אם נראה לך שהם כאלה טובים אז שמח בשבילך כי אני רק שומע ערבי כבר מעלה לי תפיוזים....!! |
| Originally posted by MasterP טוב יש וויכוחים שעדיף לא להתערב בהם מהסיבה הפשוטה שאף צד לא יכריע לוקח זמן עד שמישהו מתבגר ואז מבין את הדרך הנכונה לפי דעתי הם לא רוצים לקלוט את זה עכשיו אז למה ללכת עם הראש בקיר כל אחד עם הדעה שלו |
| Originally posted by Narcotic Mind מצטער על ההצתה המאוחרת: טוב דבר ראשון נייקון אני אתחיל ואומר שרואים שאתה ילד קטן וצר אופקים קראתי את רוב הפוסטים שלך, לא עד הסוף כי חלקם ממש עצבנו אותי אבל לא משנה אתה רואה ומבין דברים רק מהצד שלך, אתה שונא כל דבר שלא עומד בדיוק בדעה שלך ערבים, דוסים, שמאלנים למשל המקרה הזה שדיברתם על הזמן שבועטים לו בשקיות, אתה חושב שהוא איזה אחד שאומר לבנים שלו ללכת להתאבד, ונכון, יש סיכוי אבל אולי הוא סתם אחד שלא עשה כלום או אולי הוא באמת שונא ישראל אבל פסיבי ואחרי מה שעושים לו, ותאמין לי שהיית שונא את ישראל כי כמו שאתה רואה את כל הערבים כמחבלים אז הוא רואה את ישראל כחיילים שמביאים לו מכות או טנקים שדורסים לו את הבית ואולי דווקא עכשיו אחרי שהוא קיבל מכות הוא יחזור הבייתה ויגיד לבן שלו ללכת להתפוצץ ולגבי חינוך, עד כמה שהחינוך שלהם נורא זה לא משנה כי עם או בלי החינוך הזה הבעיה שלהם עדיין קיימת הם חיים בחורים חמישים אלף איש במחנה פליטים בגודל מגרש כדורגל אין להם אדמות אין להם כלכלה אין להם כסף אין להם חיים אז כמו שלנו יש היום בעיות עם המצב הכלכלי ואנחנו מנסים להתמודד איתו (כשיש ממשלה כמו שלנו זה קצת בעיה אבל זה כבר נושא אחר) הם מנסים להתמודד עם הבעיות שלהם ומה לעשות, הדרך התמודדות שלהם זה להתאבד אז נכון שזה מטומטם אבל כשאתה חיי כמו שהם חיים ועניינים לא זזים המוח שלך לא חושב בבהירות ועכשיו קצת לגבי פוליטיקה אני חייב להגיד שהימין לא עושה כלום אני מצטער רבל פשוט כלום כלום כלום יושבים כל היום ורבים ביניהם אבל תכלס, יש לנו ממשלה פסיבית לגבי המצב עם הערבים לא עושים כלום רק הם באים עושים פיגוע ואנחנו הולכים ומתעללים בהם אז מילא לא תעשו כלום לגבי המצב לפחות תעשו משהו לגבי הכלכלה, כלום, נישט, לא השקעות של הממשלה, לר פתיחת מקורות עבודה חדשים, לא סיוע לנזקקים כלום כלום כלום מה לעשות שהיום יושבים לך פוליטקיים בדרגים דבוהים מסוג ד שנכנסו לכאלה עמדות רק בגלל קומבינות ואני מדבר כאן על כלל הממשלה ועש כמה שזה עצוב במדינת הקומבינות יש קומבינות גם בממשלה וזו אחת הסיבות למה המצב נראה ככה ועכשיו בחזרה לנושא בתכלס הערבים סובלים הרבה יותר מאיתנו בהמצב שלהם על הפנים הרבה יותר גרוע משלנו אז אנחנו מקבלים פיגוע פעם בשבוע ועוד פיגועי ירי על מוצבים כל יום והם חיים בזבל בלי כלום, מקבלים מכות כל היום ממגבניקים כל הערסים שהולכים להיות מגבניקים רק מחפשים ערבים לתת להם מכות באים אליהם הבייתה שוברים להם עצמות מזיינים תבנות להם הורסים להם תבית עכשיו תחשבו תנו לערבים האלה שטחים שגם ככה יש בהם רק כפרים ערבים סגרו את המוצבים תנו להם לצאת החוצה תבנו הפרדה לפחות יהיה להם חקלאות, אוויר לנשום, ולא ידרסו להם תבית כל יומיים עכשיו במצב הזה נכנסים באמאמא של האירגוני טרור אין להם כבר תמיכה בשטחים, לא שולחים את הילדים שלהם להתאבד כי הערבים לא רוצים לחזור למצב הקודם מחסלים אותם עד אחרון המחבלים ואז אולי יהיה קצת שקט (סתם התחלתי לכתוב את ובסוף יצא דרך פתרון, זה לא מה שאני חושב, זה סתם דוגמא) טוב די נמאס לי לכתוב |
טוב אז ככה...
דבר ראשו בלק דראגון - איך התגעגעתי אליך אחי ....
בואנה לא רואים אותך כמעט...
דבר שני רון - לא ניסיתי לייבש אותך
ואין לי כח לקרוא שוב את כל מה שרשמת... אבל אני זוכר שזה היה ברובו הגדול שטויות...
ומורן נראה לי סיכמת את זה הכי טוב שיש, כל אחד פה כבר הביע את הדעה שלו
כל אחד יודע מה השני חושב ורק מתחילים לחזור על דברים....
| Originally posted by luckystrike אחי עם חלק קט ממה שאמרת אני מסכים אבל באופן הכללי אני לא מסכים עם הגישה שלך אל תעשה מהערבים מלאכים קטנים עם בייגלעכים על הראש ... כמו שדרגון אמר היה יותר קל אם היינו יכולים לכוון אותם (ביחד עם כמה דוסים) לים ולפזר שם כמה כרישים ... אין מה לעשות - בסה"כ הם חבורת תחמנים שבאמת השילטון שם רקוב ופשוט אין מי לדבר ובאמת כמו שאורן אמר ראינו את זה עם ברק ... נכון הם חיים בחרא אבל אל תתן להם את זה כתרוץ להרוג אותנו - אני מאמין שגם אם היית במצב שלהם לא היית מתחיל להרוג אנשים ... אבל עדיין לא צריך להשמיד אותם ... נראה לי הפרדה הכי טוב ... מוקשים בינינו וחאלאס ... אבל תאכל'ס בסוף יהיה להם מדינה גם ככה זה עובדות על פי ההיסטוריה - כל מדינה ששאפה לעצמאות קיבלה אותה בבסוף לא משנה בכמה טרור היאא השתמשה ... הקטע הוא אולי להחליף את השילטון שם אבל אני לא מאמין שזה יעזור בזמן הקרוב ... בינתיים כפיתרון זמני נראה לי הפרדה כרעיון טוב ... |
רון
אני לא יודע להתייחס כלא מסכים / מסכים למה שאמרת
כי זה גם לא מוכח
אבל זה נשמע מעניין
לדעתי רק עוד מספר עשרות שנים שהנושא ילמד בהסטוריה יהיו פרשנויות מדויקות לעניין
ראסמי!
בואנה תחשבו איזה מזל יש לנו שיש לנו רק מאה אחת של עולם חדש ללמוד בהיסטוריה (פלוס שטויות במהלך הדרך אבל לא רציני. תחשבו שהחל מ-1900 הכל מתועד במדוייק ופאק, מה ייצטרכו ללמוד בשנת 2100... פי שתיים חומר!