TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ההפתעות החדשות במק
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
| quote: |
| Originally posted by DjChook חחח אני לא יודע שבוע הבא טיול שנתי וכנראה שאני לא אבוא לפגישה אצל רותם ביום שבת כי יש מבחן ענק במתמטיקה יום ראשון שאני חייב להצליח |
| Originally posted by Hell_Copter איזה מלך יצאתי היום!!! היה לי מבחן במתמטיקה היום מועד ב שלא למדתי אליו בשיט והיה לי הכי קל בארץ!!!!!!!!!! כולם יצאו בוכים מהמבחן שהיה קשה והכל ואני יצאתי בהרגשה כזאת טובה... אני נראה לי יבכה על פחות מ 90 פה ואני לא מתבייש להגיד שיש מצב לקבל 100!!! |
| Originally posted by MasterP אחי הבנו שקל לך בלימודים אבל מספיק להתרברב זה לא עושה אותך יותר גבר |
לי היום החזירו מבחן במתמטיקה
קיבלתי 47
איזה ביאווווס
| Originally posted by NaOren לי היום החזירו מבחן במתמטיקה קיבלתי 47 איזה ביאווווס |
90 בתנ"כ
100 בהיסטוריה
אני כזה סמור 
| Originally posted by oDrori 90 בתנ"כ 100 בהיסטוריה אני כזה סמור |
| Originally posted by oDrori 90 בתנ"כ 100 בהיסטוריה אני כזה סמור |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחח אתה בקוע לגמרי אחי!!! דרך אגב... יש עוד סיבה שאני שמח מאוד היום קיבלתי 92 בחיבור!! לקראת המגן שיש לי עוד יומיים יודע לזיין את השכל או לא |
| Originally posted by Tarantula כן רועי.. כולנו יודעים עד כמה שאתה טוב בלזיין תשכל ואל תספר שטויות אלק מבחן ראשון במתמטיקה שהולך לך |
| Originally posted by Hell_Copter מותק... זה שבמתמטיקה ופיזיקה אני לא גאון כמוך זה לא אשמתי אבל חפיף יהיה טוב אני יכול להיות את השכל יותר מ 8 שעות... וזה בדוק |
| Originally posted by Tarantula מתמטיקה?!?! אני?!? כןןןןן.... בבבטטטטטטחחחחחחחחחח חחחחחחח.... את זה א נחנו עוד לא יודעים אם יותר מ8 שעות.. |
| Originally posted by Hell_Copter סמכי עליי... אם תרצו אין זו אגדה!! ואת גאונה במתמטיקה מחר את הולכת להוציא 116!!! |
| Originally posted by Hell_Copter סמכי עליי... אם תרצו אין זו אגדה!! ואת גאונה במתמטיקה מחר את הולכת להוציא 116!!! |
| Originally posted by oDrori אפילו 117 |
| Originally posted by Hell_Copter אחרי כזה ערב זה הכי טוב שאתה מסוגל להוציא?? חבל שלא הלכנו בסוף לבית קברות... או למגרש גרוטאות למכוניות... פעם הבאה |
חחחחחחחחחח
מה נתפסתם לבית קברות הזה ?
היינו הולכים לאפולוניה אם כבר...
ואין - הירידה הזאת לים - שיאאאא !
אני כבר רואה את הדייט הבא ...
אךךךך איזה כיף זה יב בלי מתמטיקההה זה אחד ההנאות היותר גדולות שיששש
במיוחד שדווקא בזה קיבלתי 90
אבל 3 יחידות
חפיף נשלים בקרובבב:P
ד"א מורן!!!!! התחתימה הזאת של קמילה תוקעת לי תדפדפן!!! חחח לא יודע למה
אבל כל פעם שהחתימה שלך מופיעה הדפדפן נתקע לכמה שניות וממשיך
בעעעע
| Originally posted by Sniper ד"א מורן!!!!! התחתימה הזאת של קמילה תוקעת לי תדפדפן!!! חחח לא יודע למה אבל כל פעם שהחתימה שלך מופיעה הדפדפן נתקע לכמה שניות וממשיך בעעעע |
| Originally posted by Sniper ד"א מורן!!!!! התחתימה הזאת של קמילה תוקעת לי תדפדפן!!! חחח לא יודע למה אבל כל פעם שהחתימה שלך מופיעה הדפדפן נתקע לכמה שניות וממשיך |
Yummy.
חחחחח שרוט אתה נועם!!!
משהו מטורף!!!
איזה ליצן מפחיד..... לא הייתי רוצה כזה על האוכל שלי
ROLLand McDonland 
אהבתי!
בגלל זה עדיף לאכול בבורגראנץ!
הצ'יפס הרבה יותר טעים, הראנץ' פי אלף יותר טעים מהמק רויאל (עלק) ולשניצל שלהם אין מגפות ווירוסים שנדבקים לנועם ועושים לו גהנום בקיבה לשבוע שלם בחופש הגדול.
| Originally posted by s0undw4v3 בגלל זה עדיף לאכול בבורגראנץ! הצ'יפס הרבה יותר טעים, הראנץ' פי אלף יותר טעים מהמק רויאל (עלק) ולשניצל שלהם אין מגפות ווירוסים שנדבקים לנועם ועושים לו גהנום בקיבה לשבוע שלם בחופש הגדול. |