TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נעה קשפיצקי בגיא פינס
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »
בונא יא ספמרים
כמה ימים אני לא פה ואתם עושים לי שכונה
עכשיו בוא אני אגיד לך משהו
אין לך מושגגג בשירה
קשפיצקי היא תהיה היחידה בתחרות הזאתי שבאמת כשרונית
כל השאר אולי כוסיות יהיו
אבל נעה היא הילדה עם הקול הכי יפה שאני מכיר בארץ
והיא תמיד בתחרויות ארציות ויש לה נסיון...
עכשיו בקשר לסלבריטאיות
יש לי שתי בנות בשכבה
אחת הייתה בפרסומת לפלאפון צ'אט עם ההוא על החוף שעונה לטלפון
אז לידו יש כוסית בביקיני, זו היא 
טניה 
ויש לנו בשכבה את אניה שהיא נבחרה לשמונה הסופיות באיזה תחרות מלכת יופי / תגלית השנה / אנערף
AND BTW -
I'M BACK
| quote: |
| Originally posted by DjChook AND BTW - I'M BACK |
| Originally posted by DjChook AND BTW - I'M BACK |
| Originally posted by Hell_Copter מתי הלכת?! |
| Originally posted by DjChook גם אני אוהב אותך, שאתה ישן |
שתדע שלמרות הפוסט החינני
נעלבתי
| Originally posted by Hell_Copter תביא אותו אני ישפיל אותו קצת במשקולות |
| Originally posted by Vortex_SA אתה מרים יותר מ30 קילו בכל יד איזה 15 פעם? |

רועי די להתלהב 
| Originally posted by MoSH_MaN רועי די להתלהב |

| Originally posted by NaOren מי יצביע בשביל הנודניקית הזאת |
| Originally posted by DjChook בונא יא ספמרים כמה ימים אני לא פה ואתם עושים לי שכונה עכשיו בוא אני אגיד לך משהו אין לך מושגגג בשירה קשפיצקי היא תהיה היחידה בתחרות הזאתי שבאמת כשרונית כל השאר אולי כוסיות יהיו אבל נעה היא הילדה עם הקול הכי יפה שאני מכיר בארץ והיא תמיד בתחרויות ארציות ויש לה נסיון... עכשיו בקשר לסלבריטאיות יש לי שתי בנות בשכבה אחת הייתה בפרסומת לפלאפון צ'אט עם ההוא על החוף שעונה לטלפון אז לידו יש כוסית בביקיני, זו היא ![]() טניה ![]() ויש לנו בשכבה את אניה שהיא נבחרה לשמונה הסופיות באיזה תחרות מלכת יופי / תגלית השנה / אנערף AND BTW - I'M BACK |
| Originally posted by Hell_Copter כן ![]() אתה לא מכיר אותי עדיין ![]() ת'אמת אני לא מרים ככה... אבל גם הוא לא אף אחד לא מסוגל לעשות כזה דבר... גם לא מר ישראל קיצר... תביא אותו אני ישפיל אותו קצת |
חחחחח בדוק שהיא פצצת מין
הייתי עושה אותה מכל חור וחור
(סעמק שהחברה לא תיכנס לפורום)
חחח
| Originally posted by Hell_Copter כשישאלו אותך תגיב! ![]() אני לא פדלעה כמוך שהולך פעם בשנה לחדר כושר... אני משקיע אפילו אני הולך עוד חמש דקות לחדר כושר להשלים אימון שפספסתי... אז אני גאה בתוצאות שלי... לא טוב לך בוא דבר למיקרופון |
| Originally posted by MoSH_MaN 1.אתה עדיין מתלהב 2.אני לא פדעלה 3.אתה זה שקורא לי הומו שאני הולך לחדר כושר ,כי זה למה מורן לא בא אז......... |
| Originally posted by Hell_Copter כשישאלו אותך תגיב! ![]() אני לא פדלעה כמוך שהולך פעם בשנה לחדר כושר... אני משקיע אפילו אני הולך עוד חמש דקות לחדר כושר להשלים אימון שפספסתי... אז אני גאה בתוצאות שלי... לא טוב לך בוא דבר למיקרופון |
| Originally posted by DjChook עכשיו בקשר לסלבריטאיות יש לי שתי בנות בשכבה אחת הייתה בפרסומת לפלאפון צ'אט עם ההוא על החוף שעונה לטלפון אז לידו יש כוסית בביקיני, זו היא ![]() טניה ![]() ויש לנו בשכבה את אניה שהיא נבחרה לשמונה הסופיות באיזה תחרות מלכת יופי / תגלית השנה / אנערף AND BTW - I'M BACK |
| Originally posted by MasterP כמה אתה מרים כל יד זה ככה משקולות בנפרד לא? אני עושה 12 קג כל יד |
| Originally posted by Hell_Copter 20 קילו ביום טוב אני יכול גם 22.5 אבל עדיין לא עשיתי |
| Originally posted by Vortex_SA אתה מרים יותר מ30 קילו בכל יד איזה 15 פעם? |
| Originally posted by Rising טוב שלא הגזמת... |
| Originally posted by Hell_Copter זה כמו שאיזה אחד מטומטם מהכיתה שלי שצח מכיר אותו (תום) אמר שהוא יכול להרים 100 קילו 30 חזרות או שזה היה 30 קילו 100 חזרות קיצר... סתם ילד הומו!! |
| Originally posted by MasterP אני שונא ילדים הומואים מתלהבים שטוענים כל מיני אגדות לגבי היכולות שלהם בחדר כושר והכי מצחיק שהם בקושי מתאמנים |
יש לי חבר..
בן 15 (חשוב לציין)
שיש איזה תרגיל לא יודע איך להסביר אותו..
הוא מרים 150 קילו וזה הרבה חזרות..
זה לא יד, יד אבל..
| Originally posted by Rising יש לי חבר.. בן 15 (חשוב לציין) שיש איזה תרגיל לא יודע איך להסביר אותו.. הוא מרים 150 קילו וזה הרבה חזרות.. זה לא יד, יד אבל.. |