TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמאלההה כנסו!!!
Pages (3): « 1 2 [3]
חחחחחחחחח שוווווווווק
ורועי מה הקשר
חן וחן
ומה הקשר מוזר ?
| quote: |
| Originally posted by DjChook חחחחחחחחח שוווווווווק ורועי מה הקשר חן וחן ומה הקשר מוזר ? |
אההה ואתה לא...
אוקיי
חוץ מיזה
מוזרים
RULEZ !
כולם מוזרים
וזה שאתה לא מוזר רק עושה אותך המוזר
יא מוזר
| Originally posted by DjChook אההה ואתה לא... אוקיי חוץ מיזה מוזרים RULEZ ! כולם מוזרים וזה שאתה לא מוזר רק עושה אותך המוזר יא מוזר |
| Originally posted by Hell_Copter תגיד לי... אתה קורא מה אתה כותב לפני שאתה שולח את זה?!?!!? |
נשבע לכם לא ראיתי פעם אחת שרועי אומר שמשהו מצחיק
חחח
רק אותו אף פעם זה לא מצחיק......
לא יודע למה.....
הוא לוקח את החיים ברצינות יתרה
| Originally posted by MoSH_MaN נשבע לכם לא ראיתי פעם אחת שרועי אומר שמשהו מצחיק חחח רק אותו אף פעם זה לא מצחיק...... לא יודע למה..... |
| Originally posted by Hell_Copter כי אני המוזר בזה שאני לא המוזר וכולכם כן מוזרים שלא מוזרים כמוני שאני לא מוזר בכלל... והכי כיף זה להיות מוזר ולי לא כיף כי אני לא מוזר אבל זה בעצם הופך אותי למוזר כי כולכם מוזרים ואני לא מוזר אוי בעעעעע על הנחיר הימני שלך חן!!!!!!! שבלול!!! |
| Originally posted by Hell_Copter כי אני המוזר בזה שאני לא המוזר וכולכם כן מוזרים שלא מוזרים כמוני שאני לא מוזר בכלל... והכי כיף זה להיות מוזר ולי לא כיף כי אני לא מוזר אבל זה בעצם הופך אותי למוזר כי כולכם מוזרים ואני לא מוזר אוי בעעעעע על הנחיר הימני שלך חן!!!!!!! שבלול!!! |
| Originally posted by DjChook ושוב אתה לא מצחיק |
| Originally posted by Hell_Copter העיקר אתה מצחיק אה חן? |

| Originally posted by DjChook אההה ואתה לא... אוקיי חוץ מיזה מוזרים RULEZ ! כולם מוזרים וזה שאתה לא מוזר רק עושה אותך המוזר יא מוזר |
אוווו הינה שגיא הגיע
אבי תורת ה
WIERDS 
| Originally posted by DjChook אוווו הינה שגיא הגיע אבי תורת ה WIERDS |
אוייש נו באמת
חוץ מיזה,
SPELLING
זה הטעות הכי קטנה שאתה יכול לקבל באנגלית אז תסתום
I would rather you ____ home
מה צריך להיות שם ?
| Originally posted by DjChook אוייש נו באמת חוץ מיזה, SPELLING זה הטעות הכי קטנה שאתה יכול לקבל באנגלית אז תסתום I would rather you ____ home מה צריך להיות שם ? |
שטעית !
Muhahahha