TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז... הסילבסטר בפתח
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחח כי הוא רק מדקלם את זה מתוך שינה |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללה רק כשהוא ישן הוא פתאום צועק PAT NASH CONTROL!!! PAJASTA IDI SODA NIET HARASHO RABOTAT!! SPASIVAAAAAAA!!!!!!!!! |
| Originally posted by Rising למי שמעוניין לדעת.. שמעתי שזה מה שהולך להיות: TIESTO - No.1 DJ in the world ANTHONY PAPPA Shlomi Zidan Ronen DC Alien Project Skazi DEDE 'Momi 'O at HAVAT AYAEN משהו סוףףף... אולי נלך אולי נמצא מישהי אולי מסיבה אחרת הכל פתוח. |
| Originally posted by Hell_Copter היא הקרסביצה שלי!!!!!!! |

| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללה רק כשהוא ישן הוא פתאום צועק PAT NASH CONTROL!!! PAJASTA IDI SODA NIET HARASHO RABOTAT!! SPASIVAAAAAAA!!!!!!!!! |
| Originally posted by itamarsan אורןןןןן לא רק ספסיבה אני יודע יש לי ביטוי שאני מדקלם אותו כול לילההה |
| Originally posted by Tarantula והוא? |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחח קרעת אותי קרסביצה ??? ... ![]() מענין למה אין פורום לרוסים פה ... דרך אגב שמתם לב שאין לנו דתי אחד בפורום ? דתיים לא אוהבים אלקטרונים אה ??? עוד סיבה להצביע שינוי |
| Originally posted by itamarsan אמממממממממממממממממממממממ |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחחחחח...... חולה ננפפששש!@#@#$ מה אם עוד איזה אוווקקקיייי קטן בצד? |
דווקא זה ביטוי בן זונההה זה חברה של אחי לימדה אותייי
אאההממ.. אהההמממ...
אז אתה מתכוון להגיד את הביוטוי...
אאאממממ... אתה יכול לחשוב על זה קצת..

| Originally posted by Tarantula אאההממ.. אהההמממ... אז אתה מתכוון להגיד את הביוטוי... אאאממממ... אתה יכול לחשוב על זה קצת.. |
איתמר....
כזאת רוסית גם אני יודע 
מורן...
אני ינסה לקמבן עוד מילים כאלה שישברו את מה שאמרת לה 
אתה בכלל יודע מה זה קרסביצה?
| Originally posted by Hell_Copter איתמר.... כזאת רוסית גם אני יודע ![]() מורן... אני ינסה לקמבן עוד מילים כאלה שישברו את מה שאמרת לה ![]() אתה בכלל יודע מה זה קרסביצה? |
| Originally posted by luckystrike אין לי מושג ביצה שעמדה הרבה זמן בחוץ והתקלקלה אז היא הופכת לקרסביצה |
| Originally posted by itamarsan דווקא זה ביטוי בן זונההה זה חברה של אחי לימדה אותייי |
| Originally posted by Hell_Copter שיט חשבתי שיש לי פה מילה שאתה לא יודע.... חפיף |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחח דפוקקקקקק !!! קרסביצה ?!? נשמע כמו איזה מאכל סורי ... |

ואלה הפכתם את הטרד על הסילבסטר לטרד דוברי רוסית!!!
אז גם לי יש משהו להגיד:"נאאאאאאאאאאאאשששששש קונטרול!"
טוב אז אחרי ש'הרסתם' את הט'רד...
חחח
החלטתי להחזיר אותו יום לפני הסילבסטר לשאול איפה כולכם תהיו...
---
ועוד משו.....
ידידה שלי שאלה אותי איפה יש מסיבות טובות ל
18+
אם אתם יודעים......אז שתפו שתפו.....
אני בחממה לא מתקלט כניראה
אבל עדיין אני בחממה:P
אני בחממה. חבר שלי מכיתה י' שואל לאן הוא יכול ללכת... מישהו יודע?
| Originally posted by oDrori אני בחממה. חבר שלי מכיתה י' שואל לאן הוא יכול ללכת... מישהו יודע? |
שמועה אומרת שכיתה י' לא ייכנסו לשם... עוד שמועה אומרת שלתל יצחק הם כן.