TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמאמאמאאמאמאמאמאמאממאא לאאאאאאא
Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by NaOren נערך בגלל חוסר צניעות |
| Originally posted by DjChook בקשר ל RIPCURL ואלה אני בדיוק בראש שלך |
ממרמ לא עושה לי את זה
רציתי להגיע לחמן שחקים - מודיעין
אבל הם לא חשבו שזה הדבר הטוב בשבילי
יש לי ודעות רפואיות עדיין, ככה שאין לי פרופיל כרגע
אם יהיה קרבי אני אלך לקרבי, אני מורעל בזמן האחרון
אבל אם לא
אני אנסה להגיע למחשב 
| Originally posted by DjChook ממרמ לא עושה לי את זה רציתי להגיע לחמן שחקים - מודיעין אבל הם לא חשבו שזה הדבר הטוב בשבילי יש לי ודעות רפואיות עדיין, ככה שאין לי פרופיל כרגע אם יהיה קרבי אני אלך לקרבי, אני מורעל בזמן האחרון אבל אם לא אני אנסה להגיע למחשב |
אוקיי 70 זה באמת בעייתי
אבל 54 זה כמו לי וזה בנזונה
הדפר 80
ובגלל זה הורידו לי נקודה מהקבא
ועוד נקודה על זה שאני מעדיף לא קרבי
אז אני 80 / 54
תלפיות על הזין שלי, למי יש כח עכשיו לתואר בפיסיקה ?!
ממרמ לדעתי משעמם, אתה יכול להתקע שם בתפקידים שתחלום לפתוח ולסגור ממטרות מהם
| Originally posted by DjChook אוקיי 70 זה באמת בעייתי אבל 54 זה כמו לי וזה בנזונה הדפר 80 ובגלל זה הורידו לי נקודה מהקבא ועוד נקודה על זה שאני מעדיף לא קרבי אז אני 80 / 54 תלפיות על הזין שלי, למי יש כח עכשיו לתואר בפיסיקה ?! ממרמ לדעתי משעמם, אתה יכול להתקע שם בתפקידים שתחלום לפתוח ולסגור ממטרות מהם |
תגידו אחים שלי... בעיקר השואפים למחשבים לחוליות למיניהם, מה הדרישות שלהם שם? זה ברמה של לדעת להתעסק עם תוכנות או ברמה של תיכנות?
| Originally posted by DjChook אורן אני פשוט בהלם איזה שטויות אתה מדבר פה מה אתה בכלל חושב שאתה מבין , ועוד מתווכח עם אנשים בצבא כאילו מאיפה נראה לך שיש לך בכלל ידע בנושא ?! |
אורן גם וגם
ובקשר ל
RIPCURL
אני עושה בגרות בדיוק כמ שלך
| Originally posted by DjChook אורן גם וגם ובקשר ל RIPCURL אני עושה בגרות בדיוק כמ שלך |
היום קבלתי מנילה
איזה פחד
רק קרבי
צמחנים דובדבן בלאגן
יש שמה גם את יחס"פ ויעל
אז ככה...
גם אני קיבלתי את המנילה שלי היום
יש שם כצפוי רק תפקידים קרביים ותאמינו לי אני לא מאוכזב
חבר שלי שיש לו פרופיל 72 קיבל שריון, נ"מ תותחנים וסטילים והוא לא התבאס בכלל
קשה לי להאמין שיגייסו אותו כרגע למה הוא שוקל 48 או אפילו פחות אבל עדיין... הוא רוצה.. ואני מדגיש רוצה! ללכת לשריון
מורן אם יהיה לך זמן אני רוצה שבהזדמנות תשב איתי ותסביר לי יותר ממה שכתוב בחוברת על כל תפקיד...
עכשיו לי יש קבא 56 דפר 90 ופרופיל 97 שלמי שלא יודע זה פרופיל מושלם יענו
ת'כלס אני יכול להתקבל לאן שאני רוצה מבחינת נתונים אישיים
אבל זה לא אומר שאני מיועד לקרבי מהתחלה
היה לי את המבחנים לתלפיות בחנוכה ולמרות שספק גדול מאוד אם עברתי עדיין זה לא הכי קרבי שיש בשוק
זה מאוד קרבי אני לא אומר את זה אבל עדיין יש בזה יותר מסתם אימונים בשטח
כל אחד יכול לתרום במקום אחר...
אבל עוד פעם אני מדבר אל רותם ואני אומר שהעצלנות זאת לא הסיבה שלך לא להיות קרבי
איפה שאתה נחוץ שם אתה צריך להיות
כל אחד יאכל חרא מתישהו בצבא
אפילו המש"ק ממטרות הזה שפתאום יצטרך להיות מסופח לבקום או אנערף...
אז לא צריך לקחת יותר מדי קשה
עכשיו לחבר'ה שקיבלו מנילה
המליצו לי בקטע של הלא יחידות התנדבות (צנחנים\דובדבן) לבחור בעיקר בנחל.. כי יש שם ממש אחלה חבר'ה והכל
בגולני וגבעתי אמרו אפשר גם לבחור בסבבה... אבל גם אמרו לי בגולני יש הרבה ערסים
לא יודע עוד נראה מה יסגר
אסף...
שיהיה לך בהצלחה בתחרות כספות... אין לי עצבים לזה אז אני לא משתתף
ושתהיה בעניינים שהישראלים ברובוטים חזקים מאוד... אז שיהיה לך בהצלחה!!
חבר שלי והאלה שהיו איתו זכו שנה שעברה מקום שני באליפות העולם לרובוטים... הם הגיעו נראה לי שלישי בארץ ושני בעולם...
הראשונים גם היו מהארץ אם אני לא טועה
עכשיו תזהרו מהיפנים... מיצובישי בונה לבני זונות האלה את הרובוטים 
אין לי מושג מה זה הכספות
אבל ברובוטיקה - לא בחרתי רובונר
כי זה משעמם תחת, אבל אני אהיה מין הסתם עם חברים בתחרות הארצית...
אני עושה עבודה על
RFID
וזה הבגרות שלי ברובוטיקה,
לא היה לי זיין להשקיע ברובונר...
בקשר למנילה , אני חושב שאני לא מקבל כי אין לי פרופיל
| Originally posted by DjChook אין לי מושג מה זה הכספות |
ואלה ?!
בחיים לא שמעתי על זה...
למה זה קשור אני לא מבין כאילו
סתם בונוס / פרקי בחירה לבגרות ?
אממממ
אז לאן תלך רועי
| Originally posted by DjChook ואלה ?! בחיים לא שמעתי על זה... למה זה קשור אני לא מבין כאילו סתם בונוס / פרקי בחירה לבגרות ? |
נייס...
לא יודע אני מנסה לחשוב על זה ולא מצליח
חפיף, נשאל את המורה שלי
המורה הכי טוב בארץץץץ לפיזיקה
| Originally posted by MoSH_MaN אממממ אז לאן תלך רועי |
אני לא מבין אתה לא הולך לתלפיות ? 
אתה רוצה לנסות להגיע ליחטיות / דברים מיוחדים ?
| Originally posted by DjChook אני לא מבין אתה לא הולך לתלפיות ? ![]() אתה רוצה לנסות להגיע ליחטיות / דברים מיוחדים ? |
| Originally posted by DjNumShum טוב לא קראתי את כל ההודעות אבל אני יכתוב מה שאני חושב על הנושא אני לפני הצבא חיכיתי להתגייס והתגייסתי עם מוטיבציה גבוהה שדיי צנחה למרות שאני רק חודש בטירונות אבל אני לא ייצא מקרבי ואני ישאר מקרבי פשוט בגלל שצריך קרביים ושאני מרגיש גאווה לחזור הביתה ולהגיד שאני קרבי כל אחד סובל בקרבי לא יעזור כלום אפלו אם אתה בסיירת מטכל או שייטת כל אחד מגיע למצב שהוא אומר לעצמו "מה אני עושה פה בכלל" ולא מוצא תשובה ההבדל הוא שיש כאלה שיבינו ויקבלו את זה שצריך קרביים ויקבלו את זה עם כל הסבל שכרוך בזה ויש חיילים שפשוט ישברו ויכנסו לדיכאונות וזה לא עושה אותם אנשים פחות טובים אני מאמין שאם אתה יכול ללכת לקרבי תלך תנסה ותראה איך זה והעיקר תבוא בגישה חיובית אבל אין מה לעשות לא כל אחד מתאים לקרבי אפלו אם קבעו לו פרופיל 97 ולכן יש אנשים שאני לא מאשים אותם שיוצאים מקרבי |

| Originally posted by ripcurl אני קיבלתי לפני חודשיים מנילה של ג'ובניקים (אסטמה אכלה אותי)כ ובדיוק אתמול קיבלתי זימון למיונים לעדיפות הראשונה שלי ממר"ם !!!!! |

| Originally posted by ripcurl עזוב שטויות אנשים פה לא מבינים לפעמים שללכת לקרבי זה לא תמיד הכי טוב לבני אדם מסויימים יש אנשים שיתרמו פי 100000 בתפקיד עורפי אז מה אם הם לא היו חולים אף פעם ויש להם פרופיל 97... אני למזלי, תמיד רציתי מחשבים ובגלל האסטמה אין לי פרופיל קרבי אבל זה לא אמור שאני לא יכנס במוטיבציה להגן על הארץ ולתרום... ואני בטוח שאני לא אתרום פחות |
| Originally posted by NaOren נערך בגלל חוסר צניעות!!!! |

| Originally posted by DjChook אורן אני פשוט בהלם איזה שטויות אתה מדבר פה מה אתה בכלל חושב שאתה מבין , ועוד מתווכח עם אנשים בצבא כאילו מאיפה נראה לך שיש לך בכלל ידע בנושא ?! ובקשר לאמיר, אח שלך, מין הסתם הוא עשה את אותו תפקיד כמו מורן (חובש קרבי) אז מה אתה מזיין את השכל, קיצורים זה שטויות |

| Originally posted by DjChook אוקיי 70 זה באמת בעייתי אבל 54 זה כמו לי וזה בנזונה הדפר 80 ובגלל זה הורידו לי נקודה מהקבא ועוד נקודה על זה שאני מעדיף לא קרבי אז אני 80 / 54 |
| Originally posted by Hell_Copter אז ככה... גם אני קיבלתי את המנילה שלי היום יש שם כצפוי רק תפקידים קרביים ותאמינו לי אני לא מאוכזב חבר שלי שיש לו פרופיל 72 קיבל שריון, נ"מ תותחנים וסטילים והוא לא התבאס בכלל קשה לי להאמין שיגייסו אותו כרגע למה הוא שוקל 48 או אפילו פחות אבל עדיין... הוא רוצה.. ואני מדגיש רוצה! ללכת לשריון מורן אם יהיה לך זמן אני רוצה שבהזדמנות תשב איתי ותסביר לי יותר ממה שכתוב בחוברת על כל תפקיד... |

| Originally posted by oDrori תגידו אחים שלי... בעיקר השואפים למחשבים לחוליות למיניהם, מה הדרישות שלהם שם? זה ברמה של לדעת להתעסק עם תוכנות או ברמה של תיכנות? |
תשמע אני לא זוכר בדיוק מה היה עם אח של אורן
אני יודע שהוא התחיל גבעתי
והוא עשה קורס להיות חובש קרבי...
ומורן קבל שתיים
| Originally posted by oDrori b00mp |