TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אין לי מה להגיד: העולם כל כך כל כך קטן!!!!!!!
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter איזה מצחיקול אתה מוש... מצטט לי את כל התמונה בשביל שתי מילים ![]() העיקר שיראו כמה שיותר ממך פה |
רועי תתבגר כבר!
בחיית בשביל מה?
מה זה נותן לך?
עוד פוסט...?
ומורן יא הומו ראית אותי?!
הייתי באוכל די הרבה זמן ,אכלתי בורגר קינג איזה טעות פשוט גועל נפש הג'אנק פוד הזה
אה דיברת על רועי...חחח אופס כי גם אני הייתי בקניון
| Originally posted by luckystrike דבר ראשון בשביל אתה כתבת את הפוסט הזה ? סלח לי אחי אבל מאותה סיבה לדעתי התגובה של מוש בסדר גמור . ודבר שני ראיתי אותך בקניון היום - מרחוק חשבתי אתה הולך לרגע אבל נעלמת באזור של האוכל ... |

העולם עוד יותר קטן , וזה שוב פעם כולל את מוש
אבל אין לי כוח להגיד
סתם
זה לא כזה קטן , פשוט חברה של חבר שלי מהרצליה שפגשה אותו במסיבה שהיינו שם , נמרוד ואסף היו הדיג'ייס למי שזוכר
אז היא לומדת בבית ספר של מוש , והיא סיפרה על הגדנא שהיו מכות
סתם לידע כללי , היא אומרת שמוש הילד הכי מכוער ומתלהב בבית ספר

| Originally posted by nesher העולם עוד יותר קטן , וזה שוב פעם כולל את מוש אבל אין לי כוח להגיד סתם זה לא כזה קטן , פשוט חברה של חבר שלי מהרצליה שפגשה אותו במסיבה שהיינו שם , נמרוד ואסף היו הדיג'ייס למי שזוכר אז היא לומדת בבית ספר של מוש , והיא סיפרה על הגדנא שהיו מכות סתם לידע כללי , היא אומרת שמוש הילד הכי מכוער ומתלהב בבית ספר |
חחח מי זאת?
| Originally posted by MoSH_MaN חחח מי זאת? |
חחחחחחחחחח הרגתם אותי
ומורן
סמיגאוללללל
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחח בסוף נגלה כולנו קרובי משפחה ... |
| Originally posted by Hell_Copter אני בספק... אז אתה ועודד עוברים עבירה קשה של מציאת אריות~~ |
| Originally posted by oDrori אנחנו יודעים רק שאתה הבן שלי, זה הכל |

| Originally posted by Hell_Copter תקשיב לי ותקשיב לי טוב אני אבא שלך!! קטע מהחבר'ה פה... ![]() אני ידגים עליך איף עושים את זה היום שנבוא צריך בעקרון לתפוס את המרפק של הזה שאתה מדבר איתו ולהרים אותו אין לו אפשרות כל כך להתנגד אחרי שאתה מרים זה משעשע למדי |
| Originally posted by oDrori תעשה לי את זה ותתפלל למען ה א ש כ י ם שלך שאני ארצה נכדים ! |
אני לא זוכר שרשמתי אותכם בפאלם שלי...
| Originally posted by oDrori אני לא זוכר שרשמתי אותכם בפאלם שלי... |
סבבה לי לא אכפת מתי
עודד יש מצב ?
| Originally posted by luckystrike סבבה לי לא אכפת מתי עודד יש מצב ? |
פי איזה התנחלות אירגנתם
נו יאללה מה אני יכול להגיד לכם, בואו... נהיה בקוסמוס עד שייסגר, אח"כ השם גדול
| Originally posted by oDrori פי איזה התנחלות אירגנתם נו יאללה מה אני יכול להגיד לכם, בואו... נהיה בקוסמוס עד שייסגר, אח"כ השם גדול |