TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מישהו כתב את זה באתר הרשמי של TIESTO שווה לקרוא
Pages (3): « 1 2 [3]
אז בגלל זה אתה גוסס... 
| quote: |
| Originally posted by DjChook אז בגלל זה אתה גוסס... |
| Originally posted by Hell_Copter יא מעקף ראיתי את הסרט ים פעמים!!! i'm indigo montoya וגם אם לא אומרים את זה ככה... הפואנטה הועברה!! |
| Originally posted by luckystrike אחי אל תתוכח איתי !!! זה סרט של התקופה שלי גבר!!! זה לא INDIGO !!! מה הפכת אותו ???!? אחי אתה הורס נוסטלגיה ! I AM IGO MONTOYA !!! ככה ! לא I'M ולא INDIGO ! CASE CLOSED ! |
| Originally posted by Hell_Copter טמבל אתה זה לא איגו... זה איניגו ככה מבטאים את זה אבל כותבים עם די |
| Originally posted by Hell_Copter חוץ מזה... לאף אחד אין תגובה על האיניגו מונטויה?! איך אתם לא מכירים!? |
| Originally posted by Shahar והוא אומר אני אינדיגו מונטויה... אם אנלא טועה |
| Originally posted by Hell_Copter בדיוק!!! אבל הדי איז סיילנט... קיצר... עוד אחד שאומר ככה... מורן אני סגור על זה שזה איניגו מונטויה ולא איגו בחיים לא איגו |
| Originally posted by Shahar כןכן רועי צודק.. |
| Originally posted by luckystrike אז ואללה אני צריך לראות ולבדוק אני כמעט סגור איגו מונטויה לא ראיתי את זה מזמן אבל אז יש מצב לטעות ... אנערף |

| Originally posted by Hell_Copter חן... בוא עכשיו דבר בגובה העיניים על זה שטעיתי ![]() או שאתה רוצה שאני יעמיד את המיקרופון בשבילך שלא תצטרך להתכופף |
| Originally posted by luckystrike היי היי אני עדיין לא בטוח ! וטעית בקטע של ה I'M .... זה I AM IGO BLA BLA BLA HEHE |
| Originally posted by Hell_Copter לך תראה עוד פעם את הסרט לפני שתשים עוד פוסט.... תעשה לעצמך טובה |
| Originally posted by luckystrike היי היי מה אתה רוצה זה סרט ישן אחושרמוטה והזיכרון שלי בקאנטים גם ככה .... |
| Originally posted by Hell_Copter הזיקנה כבר הופכת אותך לסנילי |
| Originally posted by Hell_Copter הזיקנה כבר הופכת אותך לסנילי |
| Originally posted by DjChook או העשב |
למה זה לא הצחיק אותי ?
| Originally posted by DjChook למה זה לא הצחיק אותי ? |
קיצר
C-o-w-s R-u-l-e
או שהיא לא מצחיקה